dory30
Well-known member
בכורה חלומית: סייבן לי כיכב בבכורה, מכבי ת"א הפתיעה את אנאדולו - וואלה ספורט
23 נקודות של המצטרף הטרי כולל אסיסט גדול לסל המכריע של ג'יילן הורד 3 שניות לסיום, סידרו לצהובים ניצחון 91:93 בבלגרד
היה לנו מזל שגם הם שיחקו בסגל חסר, כמו למשל בראיינט שהושהה, אין לי מושג על מה ולכן לא היה להם רכז לסדר את המשחק.ניצחנו ובצדק!
נכון. וינסן פוארייה הזיק לנו יותר מדי. אגב, הביקורת היחידה על קטש זה שהוא מקדש את המשחק היפה על חשבון הניצחון. למזלנו, העונה זה בינתיים עובד. אבל עוד דרך ארוכה לפנינו.מה שלא ברור לי איך פיואריה, בטח עיוותתי את שמו, עשה מה שרצה על המגרש, למה לא שמו עליו את הדחליל שלנו שלא שותף בכלל, יכל עם המימדים שלו לשמור עליו.
בינתיים, למה קאבה עדיין בקבוצה אך רק באופן וירטואלי, מחמם את הספסל, במקום לנצל את גודל מימדיו בשביל לשמור עליו (פוארייה)?נכון. וינסן פוארייה הזיק לנו יותר מדי. אגב, הביקורת היחידה על קטש זה שהוא מקדש את המשחק היפה על חשבון הניצחון. למזלנו, העונה זה בינתיים עובד. אבל עוד דרך ארוכה לפנינו.
בשבילו מכבי היא תחנת מעבר בדרך לליגה הסינית, אם הבנתי נכון. זה חוזה זמני. הוא שם אם יהיו פציעות רבות בעמדת הסנטר.למה קאבה עדיין בקבוצה אך רק באופן וירטואלי, מחמם את הספסל, במקום לנצל את גודל מימדיו בשביל לשמור עליו (פוארייה).
היום נראהבינתיים, למה קאבה עדיין בקבוצה אך רק באופן וירטואלי, מחמם את הספסל, במקום לנצל את גודל מימדיו בשביל לשמור עליו (פוארייה)?
נצחנו את הטורקים (אנדולו), זה תמיד נחמד ומוסיף לשמחה, היה לנו מזל שגם הם שיחקו בסגל חסר ולנו היה את סייבן לי בזכות השתלבותו המהירה וכמות הנקודות שקלע בפרק זמן קצר (23 נק').
ייתכן שהוא יהיה, אפילו, טוב יותר מבולדווין?![]()
לא הספקתי לראות אבל ידוע לי שהפסדנו. חבל, אבל אין זמן להתאבל. עוד יומיים ריאל מדריד.היום נראה![]()
עוד יומיים, מכבי תהיה עם הלשון בחוץ מרוב עייפות ותובס.לא הספקתי לראות אבל ידוע לי שהפסדנו. חבל, אבל אין זמן להתאבל. עוד יומיים ריאל מדריד.
היום היינו בכמעט אותו מצב בסוף והפעם לי סייבן הצליח לקלוע בשנייה האחרונה וניצחנו את ריאל מדרידעוד יומיים, מכבי תהיה עם הלשון בחוץ מרוב עייפות ותובס.
היום, מכבי יכלה לנצח ואם במקום עודד קטש היה דיוויד בלאט או פיני גרשון או צביקה שרף, היינו מנצחים.
הובלנו בהפרש דו ספרתי, שחקני פנר נראו אבודים, שאראס נזף בהם במקום להרים להם את המורל וקטש לא ידע לנצל זאת לברוח וגם לא ידע לעצור אותם.
ועכשיו וירטוס בולוניה בעוד שבוע. נקווה שעוד פצוע או שניים יחזרו ויהיה חיזוק. מכבי עדיין לא נראית מספיק טוב. יש הרבה מקום לשיפור.היום היינו בכמעט אותו מצב בסוף והפעם לי סייבן הצליח לקלוע בשנייה האחרונה וניצחנו את ריאל מדרידבעוד בפעם הקודמת יוקובייטיס הליטאי החליק ואיבד את הכדור.
הסנטר שכה היה חסר, חזרועכשיו וירטוס בולוניה בעוד שבוע. נקווה שעוד פצוע או שניים יחזרו ויהיה חיזוק. מכבי עדיין לא נראית מספיק טוב. יש הרבה מקום לשיפור.
ועוד בעיה צנחה לה, שיש קריאה של המל"ל לאהדים לא להגיע למשחק בעקבות הפרעות ומעשי הלינץ' של פורעים פרו-פלסטינים באוהדי הצהובים באמסטרדם.ועכשיו וירטוס בולוניה בעוד שבוע. נקווה שעוד פצוע או שניים יחזרו ויהיה חיזוק. מכבי עדיין לא נראית מספיק טוב. יש הרבה מקום לשיפור.
מצד אחד, אפשר להגיד שזו כניעה לטרור. מצד שני, החיים קודמים לכל. שכל אחד יחליט באופן מושכל.
היום היינו בכמעט אותו מצב בסוף והפעם לי סייבן הצליח לקלוע בשנייה האחרונה וניצחנו את ריאל מדרידבעוד בפעם הקודמת יוקובייטיס הליטאי החליק ואיבד את הכדור.
הלך גרוע מאוד, לא זכור לי מתי דיברתילמיאו לא קלע אף זריקת סל של 3 נק' מתוך 5 ניסיונות, אולי 6?אתמול כבר לא הלך טוב. יהיה לקטש על מה לעבוד לקראת ז'לגיריס ובכלל ההמשך. אל תשכחו שיש גם ליגה.
מקווה שינתחו את המשחק ויסיקו מסקנות.בכלל, לא הבנתי את ניהול המשחק של קטש במשחק זה, למה רוב המשחק שיחק עם 3 סנטרים?
בינתיים לקטש נפלה עוד צרה, בלאט נפצע במשחק ליגה מול נס ציונה וייעדר 3 שב'אתמול כבר לא הלך טוב. יהיה לקטש על מה לעבוד לקראת ז'לגיריס ובכלל ההמשך. אל תשכחו שיש גם ליגה.
בלאט, שוב, נפצע במשחק גמר הגביע שבו ניצחה את מכבי רמת גן 83:86בינתיים לקטש נפלה עוד צרה, בלאט נפצע במשחק ליגה מול נס ציונה וייעדר 3 שב'בינתיים מתנהל משא ומתן מתקדם עם בוגי אליס. הגארד בן ה-23 נחתך בשבוע שעבר מסקרמנטו קינגס מה-NBA, אחרי שלא נבחר בדראפט 2024 אך קיבל חוזה בזכות ההופעות שלו בליגת הקיץ.
![]()
בלאט ייעדר כשלושה שבועות, דיווח: "מכבי ת"א במשא ומתן מתקדם עם בוגי אליס"
הגארד, שחווה פתיחת עונה נהדרת, סובל מקרע קטן בשריר הירך האחורי ומגדיל את רשימת הפצועים של האלופה. ביוון פורסם שהצהובים קרובים לחזק את הקו האחורי עם החתמת השחקן ששוחרר לאחרונה מסקרמנטוwww.ynet.co.il
ייעדר חודשבלאט, שוב, נפצע במשחק גמר הגביע שבו ניצחה את מכבי רמת גן 83:86הפעם בברך כמו חסיאל ריברו.
כולי תקווה שייעדר מעט זמן, אך לא נדע זאת עד שיעבור את כל הבדיקות הנדרשות.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.