ניצחוני בניי, ניצחוני בניי - עדכון!

סבבב

New member
ניצחוני בניי, ניצחוני בניי - עדכון!

שלום לכל חברי הפורום, ותודה למתעניינים בחיי הזוגיות שלי. רציתי לעדכנכם... לפני שלושה שבועות התחלתי לצאת עם בחורה מקסימה, יפהפיה, מוכשרת וחמודה, וזאת כאשר אני בכלל מאוהב בבחור שהכרתי פה בפורום - אהבת אמת של שני הצדדים. העלתי בפניכם את הנושא, ותשובותיכם ותגובותיכם לא אחרו להגיע. חלקכם תמך בקשר עם הבחורה והחלק השני טען שצריך ללכת אחרי הלב או לחילופין - למה לשקר לעצמך... אז ככה, הרגשתי שאני חייב לנסות כדי להיות בטוח בעצמי, ולמרות שהיה לי מגע מיני עם הבחורה בוא אף התגריתי - אין זה דומה כלל וכלל למגע עם גבר או לאהבת גבר. הגבר שלי... אתמול נפרדתי ממנה. אמרתי לה שאני לא מצליח להיקשר אליה - מה שנכון. מיד אח"כ התקשרתי אליו ואמרתי לו שהוא ניצח אותה. הוא שבה את ליבי וזהו. החלטנו להתחיל קשר... תודה על תמיכת הפורום בכל עיתות ומשברים. עכשיו אני שלם עם זה שאני מתחיל קשר עם הגבר שאני באמת אוהב. שבת שלום. XXX, אני אוהב אותך...

BabyBoy1

New member
יא איזה נחמד לשמוע../images/Emo70.gif ../images/Emo23.gif

שיהיה בהצלחה מתוק
תספר לנו קצת עליו

religious7

New member
יש למישהו ממחטה?../images/Emo7.gif

קודם כל, כל הכבוד שזכרת לעדכן אותנו, פה בפורום
. שנית, המון בהצלחה עם xxx....
ואסיים בברכת שבת שלום.

SmartToyBoy

New member
שמח לשמוע [:

בוודאי שאתה בקשר עם אדם שאתה כה אהוב , אבל בעיקר בגלל שאני מרגיש מדבריך שאתה שלם עם מה שעשית - וזה הכי חשוב! בהצלחה לכם

dkey

New member
ברור היה לי שאתה אדם קשוב

לתחושות הפנימיות של מי שאתה ולרגשות שלך ושאתה בתהליך של השלמה עם מי שאתה. אתה הופך לאדם בוגר ועצמאי ולא עלה נדף שנכנע לתביעות חברתיות נטולות כל הגיון או צדק. אני מניח שזה רק ענין של ניסוח אבל הייתי רוצה להדגיש כמה דברים. לא "ניצחוני בני" או "הוא ניצח אותה" מה שעושה אותך פסיבי לחלוטין בסיטואציה ואדם מושפע. מדובר בתוצאה שהיא תבונה ומסקנות שלך. אני מקווה שמהסיטוציה שעברת תשאב כח רב פנימה לחזק את מי שאתה וללכת עם זה בכל הכח תוך אמונה שזה מה נכון עבורך. רצוי לציין גם את "הבחורה המקסימה, היפהפיה, המוכשרת והחמודה" לה אמרת ש"אני לא מצליח להיקשר אליה". היא חושבת הבוקר "מה לא טוב בי שהוא לא רצה". נכון היה לומר לה את האמת כי כיום עם בטחון עצמי נמוך יותר שלא באשמתה לאחר מה שהיה ביניכם. היא למעשה שילמה את מחיר הניסוי האגואיסטי שלך אם כי מאוד ברור שבאמת רצית שזה יעבוד. אלא שהשאלה היא אם בירור פנימי לא היה מביא את אותה תוצאה. למעשה מה שכתבתי אינו מיועד אליך אישית אלא רק ניתוח של הסיטואציה. גם אני בעברי נהגתי באופן דומה. אבל אני היום מצטער על כך ואני חושב שהייתי קורבן של חברה. אבל חשוב לי שמי שקורא את הדברים יבין שאם אתה הומו ובוחר להונות אישה (ואתה לא הגעת לזה), אתה פוגע בה אנושות. אני מאוד גאה באלה שמסתכלים פנימה ומבינים מראש מי הם. ב 2006 זה כמובן הרבה יותר קל מאשר לפני 10 שנים ויותר.

יודיX3

New member
היי dkey פעם ראשונה שאני לא מסכים

לגמרי עם מה שאתה כותב. אני לא רואה את היציאה עם אותה בחורה כניסוי אגואיסטי כי הוא ניסה בכל כוחו לתת לזה צ'אנס. כמו"כ הוא גמר את זה יפה בכך שאמר שלא הייתה כימיה, תירוץ רלוונטי והגיוני שמקובל בין אנשים שיוצאים ואין את ה"קליק". אותה בחורה חוותה כנראה אכזבה קלה אבל לא נראה לי שהקשר שנוצר בינהם (שהיה לזמן קצר) נחרט בה עמוק עד כדי דיכאון. לדעתי לא הייתה פה הולכת שולל או משהו כזה.

סבבב

New member
יודי אתה צודק מאוד...

אני אשלים את כל חלקי הפאזל... אני אמרתי לה שלא הצלחתי להיקשר אליה, וזאת למרות שבדרך-כלל אני נקשר מאוד מהר לאנשים. והיא אמרה שגם היא מרגישה הרגשה דומה, ושבאמת אין טעם למשוך סתם... כך מקובל אצלנו וכך נפרדתי ממנה לשלום, ואף נשארנו ידידים. לא הולחתי אותה שולל, והיא לא היתה ניסוי אוגואיסטי... אני באמת ובתמים ניסיתי - ורציתי להאמין שזה יצליח. באמת רציתי. אך מרגע שראיתי שזה לא מצליח - לא מצאתי סיבה להמשיך בזה...

dkey

New member
מקבל את הביקורת

אם כי הדגשתי שדברי יותר מתיחסים לנושא בכללותו מאשר לסבבב וגם סייגתי כשכתבתי על האגואיסטיות. בכל מקרה, אני מאחל לך את הכי טוב שיש ושהזוגיות הנוכחית תצליח. נשמע שאתם בפתח משהו מקסים ומלא אהבה. ושוב, המון תודה על ששיתפת אותנו בהתלבטויות. אולי שווה פעם לפתוח שרשור ובו נדון במתכון, אם קיים כזה, לזוגיות בין גברים מוצלחת.

טוהרtoar

New member
איחול וברכה ../images/Emo23.gif

סבבי אני מאחל לך שתדע רק אושר... אני שמח שבחרת בבחירה שאתה שלם איתה [ומי כמוני יודע כמה אני מייחל למעטים שכאלה] אבל אני רוצה להוסיף גם התיחסות למשהו שלא היה עדיין והיא תקווה שהצער/שברון על הקשר שנגמר יעלם מהר כי אני בטוח שזה קיים על פי ניסיון אישי שכשקשר שהיה לי עם מישהי נגמר גם אם זה היה קשר שחשתי כולי ש"זה לא זה" ומפעם לפעם אמרתי לעצמי "למה סתם" עדיין היה בי איזשהו שברון לב וצער בתקופה הראשונה אחרי שהחלטנו להפסיק זאת מוזר, הא... אז מאחל שהצער יפנה מקומו במהרה לאושר
שבוע טוב -טוהר-

yanyanlew

New member
הנה הנה הנה...

אהבה עושה לי טוב... אני רוצה רק לאהוב. הנה מילים לשיר שמתאימים ותפורים עליך. אני ממש שמח, כמו שאמרו פה כולם... אני חייייייייייייייייייייייייייב ממחטהההההההה !!! יו,אין לך מושג כמה ריגשת אותי !!! אני ממש שמח בשבילך שהלכת אחרי הלב ואני מאוד מקווה שתהיה מאושר. שיהיה לך רק אושר........... ריגשת !!!!

סבבב

New member
תודה על התגובות החמות והנרגשות

זה מחמם את הלב לראות את תגובותיכם החמות והתומכות... אני רוצה להודות לכם על התמיכה ועל הפורום בכלל... (הכרתי אותו דרך הפורום...)

HeavenDusk

New member
כל הכבוד../images/Emo70.gif

ללכת אחר אהבת אמת היא היא גופא של האמת הצרופה. האהבה בונה את היקום. הספק מחריבו.

למעלה