ניצחון! יש! כל כל רציתי להיות מאותם המפורסמים שמופיעים ברשימת חברי הפורום... עשיתי זאת!!!
י יניבוש New member 12/9/00 #1 ניצחון! יש! כל כל רציתי להיות מאותם המפורסמים שמופיעים ברשימת חברי הפורום... עשיתי זאת!!!
י יניבוש New member 12/9/00 #3 בואי תחרות, אורי לא ממש פייר, יש לך יתרון עצום עליי אבל שיהיה! המנצח מזמין לקפולסקי.................
א אוריאנה New member 13/9/00 #4 בחייאת, בגלל זה הצעתי תחרות הרי לא הייתי מציעה תחרות אם אני יודעת שאני הולכת להפסיד בה..... חוץ מזה לא התרשמתי ש``קפולסקי`` זאת איזו קריעת-כיס, תזמין אותי ל``תפוח-זהב`` נראה אותך...
בחייאת, בגלל זה הצעתי תחרות הרי לא הייתי מציעה תחרות אם אני יודעת שאני הולכת להפסיד בה..... חוץ מזה לא התרשמתי ש``קפולסקי`` זאת איזו קריעת-כיס, תזמין אותי ל``תפוח-זהב`` נראה אותך...
ש שועלון New member 13/9/00 #5 לא הכמות קובעת חברים אומנם קינאת סופרים ...... אך תחרות על כמות? לא הכמות קובעת אלא האיכות
א אוריאנה New member 13/9/00 #6 שועלון היקר אתה באמת חושב שהתחרות היא על מי ישלח יותר הודעות??? לידיעתך, התחרות זה סתם תירוץ ללכת למסעדה יקרה...
שועלון היקר אתה באמת חושב שהתחרות היא על מי ישלח יותר הודעות??? לידיעתך, התחרות זה סתם תירוץ ללכת למסעדה יקרה...