ניצחון ! 1 !!!!!

mozman11

New member
ניצחון ! 1 !!!!!

אז ככה... (תגידו האם זה ניצחון...??) עברתי למכבי, עם אותם אישורים שבכללית לא היו מוכנים לנפק לי ריטלין SR במכבי ניפקו ועוד איך!!!!! השתלשלות העניינים: ד"ר ניקי ליברמן מהכללית ביקש לקבל את התיק הרפואי ממרפאת הילדים על מנת לוודא שאכן קיבלתי ריטלין בקביעות וברציפות.... הבנתי שאם תרופה שעולה 140 שקל מסרבים לאשר לי ואני בחור צעיר שמגיע לרופא פעם ב3 שנים אז מה יהיה בגורלי כאשר אתבגר?? לכן צריך עכשיו לעבור למכבי.... והחל מאפריל 2005 אני חבר מכבי. ניקי ליברמן הינו אדם שפל כי הוא יודע ש 99 אחוז מהילדים שקיבלו בעבר ריטלין היו בקבוצת סיכון לעיכובי גדילה ולכן קיבלו ריטלין רק לסירוגין ולא בקביעות כמו שמר ליברמן דורש כדי לאשר ריטלין SR למבוגר ולכן הסירוב.... טוב אז במשך חצי שנה חיכיתי לתיק הרפואי שלי שהוזמן מהארכיון 3 פעמים.... לפני כחודש וחצי (לפני המעבר באפריל 2005 למכבי) כתבתי מכתב באיום בתביעה בבית הדין לעבודה עקב הסחבת והנה אחרי שבוע קיבלו את התיק אבל כאשר יש לי עוד חודש למעבר למכבי לא היה טעם להילחם את המלחמה מחדש... הגעתי היום לרופא - ד"ר דביר מפ"ת, הוא אישר לי את הריטלין על סמך אותם מסמכים שהצגתי בכללית (ושם סירבו לנפק להזכירכם), אני מבקש עזרה מחברי הפורום אם מישהו מכיר עו"ד שיכל להגיד לי בטלפון האם ניתן לתבוע כספים בגין עלויות התרופה ששילמתי (1700 שקל בחצי שנה) ובתוספת פיצוי עוגמת נפש, עובדה שכן ההיתי זכאי לתרופה על פי סל התרופות. את מכתב התביעה אני אנסח בעזרת העו"ד ככה יהיה לנו יותר כוח להילחם בקופת החולים!!!! הוא (ליברמן #@#$ הזה) ילמד ממני לקח!!!, כל אחד שיקרה לו דבר כזה ישר להגיש תביעה - צריך להתיש אותם בבתי משפט!!! אנא ראו הודעות קודמות: 1. קופת חולים כללית - מלחמה!!: שלום לכולם אני בן 26 ובעבר (לפני גיל 18) טופלתי בריטלין עקב עיכוב גדילה וטיקים הופסק הטיפול לסירוגין וככה "סחבתי" עד בחינות הבגרות. גם בצבא קיבלתי ריטלין והיעה בסדר כיום 3 שנים לאחר השיחרור התחלתי ללמוד וכיום למרות שיש לי מרשם של הרופא המטפל לא מוכנים לנפק לי ריטלין SR כי לא קיבלתי בשנה האחרונה, כבר שבוע שהם מנסים לקבל אישור מד"ר ליברמן ממרפאת מודיעין שברמת גן (היא האחראית), האבתי לה אישור שבעבר טופלטי בריטלין אך היא רוצה להיווכך שזו האמת ולכן בדקה במרשם בתי המרקחת האם ברמת קיבלתי - כאילו שאישור חתום של הרופא המטפל משנת 1988 לא מספיק!!!! כל פעם שאני מביא אישור שהם מבקשים אז צריך "עוד" אישור. אבל אליה וקוץ בה.... ניתן לראות הנפקת תרופות מבתי מרקחת רק 7 שנים אחורה, ככה שאין לה את ההוכחה שהיא "צריכה" הלכתי לברר במכבי שרותי בריאות ושם אמרו לי שאין בעיה כלל לנפק, ואף נציק של בית המרקחת אמר כי בעבר עבד בכללית ושם פשוט לא נותנים..... אז כנראה אעבור למכבי או למאוחדת (גם שם נותנים בלי בעיות) מחר אני מקווה לנסוע לילברמן הזו (בטלפון היא לא מוכנה לדבר עם מטופלים) ולהראות לה מה זה.... גם השארתי לה הודעה בקו הביתי שלה כמו כן ישנו בכיר ממנה בשם ניקי ליברמן שהוא המנהל הכללי של קופת אומללים כללית, שבעבר חטף כיסא בראש כי לא אישר תרופה לחולה.... דיווחים בהמשך 2. לא ארים יד על אף אחד אבל..... רק אמרתי שיש מקרים שאנשים מתעצבנים, אני בחיים לא ארים יד, אבל אני אלחם כמו אריה.... אקבל את האישור ואחר כך אני יעזוב אותם! 3. וזה אושר והועבר הלאה לעוד שיבר, ניקו ליברמן 4. אדון ניקו ליברמן (אותו שיבר אחד שבעבר חטף כיסא בראש ממבוטח שלא אישרו לו תרופה) לא אישר.... נסעתי ישרות להנהלת בריאות כללית ברחוב ארלזורוב 101 ת"א וביקשתי לעלות למשרדו. נאמר לי כי הוא איננו ואינו נוהג לפגוש מבוטחים.. (אממ... מעניין למה...) השארתי לו הודעה, וכמו כן אגש לשם גם ביום ראשון בבוקר. עידכונים בהמשך.... ___________________________________________ סוף הודעות קודמות....

doe2

New member
הגשת תביעה

אין טעם לגשת לעו"ד כי שכר הטרחה שיקח יעלה על עלות התביעה (1700 ש"ח). אתה יכול לפנות לבית המשפט לתביעות קטנות, שם גם סכום האגרה בהגשת תביעה נמוך יחסית (כ 80 ש"ח אם אינני טועה) וכל הפרוצדורה הרבה יותר קלה. מצ"ב לינק להורדת טופס תביעה http://62.90.71.124/heb/forms/tvia1.htm אם זה לא עובד אז יש להכנס דרך אתר בית המשפט העליון www.court.gov.il ושם מימין תחת טפסים יש להכנס לבית המשפט לתביעות קטנות. בהצלחה (וכל הכבוד על הנחישות)

zivadina

New member
אם כבר תביעה...

אז לדייק. ריטלין איננו בסל התרופות למבוגרים, ולכן כל קופה קובעת מדיניות משלה באשר לסיבסוד. "כללית" החליטה לסבסד למי שאובחן לפני גיל 18. "מכבי" מסבסדת לכל המבוגרים.

mozman11

New member
אם כבר תביעה...

מדוע לקח להם חצי שנה להביא תיק מהארכיון....?

למעלה