אז ככה
כל מערכת החשמל במנוע חדשה לגמרי, ראש דיסטרבוטור חדש כבלי הצתה פלאגים דיי חדשים וגם הפלטינה וזרוע הרוטור הקרבורטור נקי והשסתומים מכוונים אך עדיין המנוע מזייף, מה שכן הוזכר כאן בפורום הוא גירוז הציר של הדיסטרבוטור כדי להפחית את החיכוך עם הנתק, את זה לא עשיתי כשהרכבתי את הפלטינה (לפני כ 2000 ק"מ), חשוב להזכיר שזה המנוע שהיה דופק אבל לאחר כיוון שסתומים הדפיקה הנ"ל נעלמה כלא הייתה, בקשר לסיפור של צ´ינו ושל VQ,גם אני הייתי במקרה כזה לפני כשנה ומצאתי את עצמי מחליף כמעט את כל חלקי מערכת ההצתה עד שהגעתי לבעיה - פלאג דפוק(חדש), אז לפני שאני חוזר לכאבי הנ"ל הייתי רוצה לרכוש לעצמי מד קומפרסיה ולבצע בדיקת קומפרסיה כדי לדעת בוודאות מניןנובעת בעיית הזיופים, במידה ולא אמצא נפילת קומפרסיה באחד או ביותר מהצילינדרים אפנה את כל כוחותי לתיקון מערכת ההצתה, ולהפך... אז שאלה קטנה בנושא - איפה ניתן להשיג מד קומפרסיה במחיר סביר באזור המרכז (אני מתל-אביב).ועוד שאלה,בקשר לתפעול מד הקומפרסיה - אני מבולבל, לפי מידע שקיבלתי ממקור 1 - לתת סטרטר במשך 10 שניות. מקור 2 - 8 דחיסות. מה הכוונה? דרך אגב - הברגים של כיוון תערובת האויר והדלק בקרבורטור לא מגיבים כלל. תודה, שלומי.