ניצול או ידידות?

smile2life

New member
ניצול או ידידות?

הקיצר זוכרים את ההיא - שגדולה ממני בשנתיים? שפגשתי לפני כמה ימים - זו ששכחה את המשקפי שמש באוטו? ליאן בטוח זוכרת ואפילו תמצא את הקישור להודעה... בקיצור החלטתי שההיא סתם משחקת בי. היום הצעתי לה לצאת לדייט וכבר התלבשה עליי להעביר לה דירה ובלי שום בושה מלרטטת עם אנשים אחרים אצלי באוטו. אל תקראו לי רכושני אבל אם היו לה כוונות רציניות מינים הייתי מצפה שתראה קצת שאכפת לה ממני. מסרי תמיכה יתקבלו בתיבת המסריםפ בכיף

smile2life

New member
הבהרה

"נמאסתן עליי"|סדגש=נמאס לי להתאהב: אני מתאהב סידרתי וגם מתאכזב סידרתי. "נמאסתן עליי"|סדגש=זו קריאה נגד עצמי=איני יכול עוד, אני רוצה להתמוטט אבל מחסום הרגש לא נותן לי. "נמאסתן עליי"|סדגש= זה כולכן
כל אלו שהחליטו לנצל את העובדה שאני מחפש בת זוג ואת העובדה שאני טוב לב ו(כמעט לעולם) איני יכול להגיד "לא" לבני אדם. קשה עליי העולם הזה

N e l l

New member
"נמאסתן עלי"....../images/Emo46.gif

צר לי מאוד שהתייאשת סופית מהמין הנשי, כפי שזה נשקף מההודעה שלך...תאמין לי או לא - לא כולנו כה נוראיות. העולם קשה על כולנו, אבל תאשים את העולם, לא את המין הנשי. בחייאת...ואגב, העובדה שאתה קורא לעצמך מתאהב סדרתי ומתאכזב סידרתי, זה רק מצביע על העובדה שהאכזבות שלך הן לא-מי-יודע-מה מאכזבות וכבדות משקל, כל עוד אתה יכול להתאושש מהן ולהתאהב שנית...אני צודקת? אז הנה לך...לא הכל כ"כ נורא. תגיד תודה שאתה לפחות מסוגל לשקם את עצמך, ולתת לעצמך להמשיך כל פעם הלאה. לא הרבה מסוגלים לעשות זאת, אז תתעודד. ואם אתה אומר שאתה גם טוב לב, אז בכלל השבעת את כולנו בקסמיך...יהיה בסדר, אני יכולה להבטיח לך. אל תתיאש כ"כ מהר.

smile2life

New member
נל

יש כאן יותר ממה שרואה העין או שניתן לקרוא בהודעה מזדמנת בפורום זה או אחר. שאלה: את היית מוכנה לצאת עם אדם מוגבל פיזית שחיצונית לר נראה סימטרי? תשובה: בטח שלא
לסיכום הנקודה הקצרה שלי - הרבה בנות הן צבועות ואומרות שלא חשוב להן מראה חיצוני או דברים כאלה אבל כשזה מגיע לתכל´ס זה כל אישה לעצמה. השושלת המהוללת של משפחתי נעצרת אצלי

טל קר

New member
אהלן מני, אולי הבנתי לא נכון, אבל

גם אם הבנתי נכון, ויש לך מגבלה פיזית, אז מה! אפילו סטיבן הוקינג בגד באשתו עם האחות שלו, ועכשיו הוא נשוי לה. הרבה נשים לא היו מוכנות לצאת מראש לבליינד דייט עם אדם מוגבל פיזית, אבל הרבה גברים עם מגבלה פיזית נשואים לנשים שהכירו אותם והתאהבו בהם. (לצערי ההפך פחות שכיח, של נשים עם מגבלה פיזית שנשואות לגברים בריאים). אגב, אם אתה מרגיש שזה הסיבה היחידה שבגללה פוסלים אותך, למה שלא תצא עם נשים שמרגישות בדיוק כמוך?

ליאן.

New member
לא הבנתי את הדוגמא שלך..

ניסית להגיד שבנאדם נכה יכול לבגוד רק כדי להוכיח לעצמו שהוא גבר ולא סתם מוגבל פיזית ?

טל קר

New member
לא!!

ניסיתי להגיד שיש משיכה שמבוססת על מעבר לגוף הפיזי, ושגם אם יש מגבלה פיזית אף אחד לא נדון מראש לחיי בדידות, או חיי התפשרות עם היחיד/ה שי/תסכים לקבל אותו איכשהו. אם סטיבן הוקינג, שמצבו הגופני קשה מאוד מאוד מאוד (זה גם לא הופך אותו ל"סתם מוגבל פיזית" הוא פשוט גאון והגוף משמש לו כמעין כלא) מהווה אטרקציה למספר נשים שרבות עליו, אז יש עוד תקווה גם לכאלו שמצבם הגופני קשה מאוד מאוד מאוד, ובוודאי לאלו שמצבם הגופני גם פחות קשה.

hunky@dory

New member
מני יקר

be strong believein your self אני בטוחה שיש בך המון... לפחות לפי מה שאני נוכחתי...
ענבל

ליאן.

New member
רק דבר אחד אוכל לומר לך בנושא זה.

האנרגיות שתתן, הן האנרגיות שתקבל. היה שלום. ליאן.

nirdagan

New member
אין אין אין כמו נשים

אי אפשר איתן, ואי אפשר בלעדיהן. ניר

N e l l

New member
תיקון - ../images/Emo41.gif

אי אפשר בלעדיהן, אי אפשר להרוג את כולן. לא כך? הגישה השובניזטית המנצחת.

babe10

New member
../images/Emo10.gif עצוב....

לא כולן כאלה. חבל שבגלל כמה פירות בואשים אתה מתייאש. כי מי שפוחד להפסיד לעולם לא יטעם את טעם הרווח.... סתם נקודה למחשבה...

למעלה