ניצבים

nikilove

New member
ניצבים

אני כבר לא יכולה לחכותתתתתתת!! עומדת להיות עוד סדרה בריטית גאונית ללא שום ספק! אנשים אתם איתי??? (נו תנו לי..ההנגאובר עדיין לא עבר..
) איזה סבל זה עם קונאן אובריין.. אני נורא כועסת על השעה! אוף! כן כן..אני יודעת.. "פה זה לא דמוקרטיה"....

nikilove

New member
נ.ב.

מישהו יודע מה זה השיר שבפרסומת לניצבים? אני רוצה אותו מתנגן בחתונה שלי... בשניה שאני אתפוס גבר...הוא אבודדד... (סתם סתם סתם סתם סתם...לא)

גם אני ממש מחכה לזה.

הביקורות לסדרה מעולות! אבל אני לא חושב שזאת סדרה בריטית.

Aviad1987

New member
הפקה של BBC וHBO אם אני לא טועה

לפי כל הסימנים יש בה את הטאץ' הבריטי (והטאץ' הגאוני של ג'רבייס). נחכה ונראה אם היא תעמוד בציפיה..

gilriv

New member
את ניצבים צילמו רק באמריקה נראה לי

לפי כמעת רוב האורחים סמואל ל,ג'קסון בן סטילר קייט ווינסלט ניצבים זות הפקה מבית HBO וגם לפי המבטא שיהיה אמריקאי

gadgad0

New member
כרגיל, אתה טועה:

הסדרה צולמה כולה ב: New Wimbledon Theatre, The Broadway, Wimbledon, London, England, UK אה, ושלא תחשוב ש-UK זה קיצור של United Kstates.

gilriv

New member
אבל בן סטילר היה בלונדון

מוזר מצד 2 זה בא מHBO

gadgad0

New member
כן. הוא טס באווירון כל הדרך ללונדון

זה ממש מוזר! מצד שני - גם ריקי ג'ארוויס טס באווירון לניו-יורק כדי לחתום על החוזה עם HBO (ולבקר את החברים שלו שם ולקנות נעלי התעמלות בדיוטי-פרי), ומצד שלישי - גם סבתא שלי טסה באווירון לבוקרשט ודודה שלי טסה באווירון למיקונוס ומשה לוי (שאני לא מכיר אותו בכלל) טס באווירון לאיי פיג'י. בכלל - הפלא ופלא! אנשים טסים באווירונים לכל מיני מקומות בעולם (ואפילו לא קוראים להם בן סטילר). איזה יופי זה אווירון!

gilriv

New member
בטח הצלמים וHBO

נסעו ללונדון כדי לצלם הזה וזה היה בערוץ של הBBC וככה נולד השיתוף פעולה HBO והBBC
-נראה היום

למעלה