ניפוח מול כוח ?

• פותח הנושא T 1
  • פורסם בתאריך

T 1

New member
ניפוח מול כוח ?

במה שונה תכנית אימונים למטרת ניפוח (עיבוי סיבי השריר), לבין תכנית אימונים למטרת כוח ? שני התכניות מפתחות את הגוף לא ? Thanks !!!

sowhatt

New member
מה זה פיתוח גוף!?

למה אתה מתכוון פיתוח גוף?! תוכנית למטרת ניפוח, מנפחת את השרירים. תוכנית למטרת כוח, עובד על כוח מקסימלי. אם אתה רוצה לפתח יותר כוח מקסימלי, תעבוד על כוח! אם אתה רוצה יותר ניפוח של השרירים תעבוד על ניפוח!

T 1

New member
כנס...

כשאתה עובד על ניפוח אתה לא עובד גם על כוח ? אז מה זא אומרת אימון כוח ואימון ניפוח ? זה לא אותו דבר ???

zizu10

New member
תכנית ניפוח

תכנית ניפוח- תכנית אשר בנויה על מספר חזרות קטן ומשקלים גבוהים על מנת "לנפח" כמובן שמפתח גם כח

sowhatt

New member
T1 כנס!

יש תוכנית לכוח, לניפוח ולסיבולת שריר! כל תכנית מתמקדת בדבר אחר! כמובן שתוכנית סיבולת תנפח מעט את השרירים וכמובן שתוכנית כוח תגרום לכך שסיבולת השריר תהיה טובה יותר אם אפשר לומר את זה ככה, אבל כל תוכנית מתמקד על דבר אחר! תוכנית של ניפוח תעבוד בעיקר וברובה על עיבוי סיבי השריר - ניפוח ! תוכנית של כוח [מקסימלי] תעבוד בעיקר וברובה על הכוח המקסימלי ! תוכנית של סיבולת תעבוד בעיקר וברובה על סיבולת השריר! לא אמרתי חס וחלילה שתוכנית כוח לא תנפח אותך, אבל תוכנית של כוח מתמקדת על כוח ולא על ניפוח! קודם אתה צריך להחליט לעצמך איזו תוכנית אתה רוצה, מה המטרה שלך

G e n o c i d e

New member
איך זה בדיוק עובד?

ניפוח - מס´ חזרות קטן, משקל גבוה סיבולת - מס´ חזרות גדול משקל בינוני וכוח?

sowhatt

New member
משהו כזה אני חושב:

ניפוח: 8-15 חזרות, משקל יחסית גבוה. סיבולת: 20+ חזרות [?] משקל בינוני. כוח: לא זוכר מספר מדויק של חזרות, אבל קטן ביותר משהו כמו 6, במשקל גבוה מאוד , שמתקרב מאוד ל RM1. אני חושב שזה הולך ככה אם אני זוכר נכון

למעלה