ניסיתי

ניסיתי

ניסיתי הכל דרך חברים דרך הכרויות בטלפון דרך הכרויות בצא"ט דרך הכרויות באינטרנט דרך הכרויות משפחה בפאב בדיסקוטק הכל אבל הכל ואני אומר לכם באופן רישמי מיציתי לא רוצה יותר נימאס מהכל נימאס להיפגע נימאס להשלות את עצמי אני אשאר בודד לנצח וזהו (אגב יש לכם מישהי להכיר לי

בוקר טוב

בודד לא תישאר תאמין לסחבק!! קח ת´זמן שלך זה מגיע לא משנה בן כמה אתה כשמאוד מחפשים מוצאים גורנישט וגורנישט (בתרגום = כלום) תן לזמן לעשות את שלו והנכונה שמתאימה לך תבוא ...

שרית 29

New member
גם אצל הבנות זו אותה הרגשה

אני כבר בת 30 וכולם שואלים מתי תיתחתני ואני מה יש לי להגיד להם שאם הייתי מוצאת אז לא הייתי מתחתנת יש לי הרבה חברים וחברות אבל לא מצאתי את אותו אחד שידליק משהו בלב גם אני כמוך חיפשתי בכל מקום אפשרי ונרשמתי לכל מיני אתרי הכרויות אבל פשוט לא זה לא היה זה אז פשוט החלטתי להפסיק עם זה, להפסיק להתאכזב כל פעם מחדש, במסוף אני אמצא את אותו אחד הרי לכל אחד יש את המכסה שלו את שלי אני איבדתי ופשוט קשה לי למצוא אבל זה יקרה וגם לך זה בסוף יקרה

החצי השני...

כלל ידוע הוא כי כשמחפשים בלהט... לא מוצאים כלום... תזרמו בחיים, זוגיות היא גורל... ולכל סיר יש מכסה... החצי השני יבוא בזמן הנכון ובמקום הנכון, ברגע שהכי פחות מחכים לו...

מאו יין

New member
ועוד משפט קטן...

חבריי צודקים! "כשמחפשים בנרות" בדרך כלל לא מוצאים ולי יש תאוריה שאומרת שדווקא כשמחפשים נורא בן/בת זוג בדר"כ לא מוצאים כי אז יש לך איזהשהם דרישות וציפיות מ"הבן/בת זוג הפוטנציאלים" וכשכבר מכירים מישהי במקום לגלות איזה תכונות חיוביות יש לה ,אז ה"מחפש" הולך על דרך השלילה דווקא כי הוא מנסה לבדוק שהיא מתאימה לרשימת הציפיות שלו, ולא מנסה לגלות מה טוב וכייף במי שלפניך!

למעלה