ניסיתי מין אנאלי....

Butterfly86

New member
ניסיתי מין אנאלי....

והיה נחמד. הבן זוג מאוד נהנה... וזה לא כל כך כאב,שמנו קצת שמן וזה פשוט החליק פנימה. הבעיה היא שכשהוא היה בתוכי הרגשתי שיש כאילו שם בפנים משהו שכל כך מציק לי הרגשה מוזרה כאילו שפשוט בא לי לחרבן את זה החוצה
וזה ליווה אותי עד שהוא יצא... איך אפשר להתגבר על זה<?? זה מציק ופוגע בהנאה.

בעייה ידועה, מי שאוהבת את זה מתרגלת

אכן תחושה מאד משונה ובהחלט חדשה, ויש ימים שפשוט סקס אנלי "לא מתאים". אחחח...סקס אנלי. סיפור מהתחת. אבל מדהים!

../images/Emo140.gifלכל גברברי הפורום!

אם הייתי רוצה מישהו או משהו בטוסיק שעדיין אין לי, הייתי מבקשת את זה בצורה מפורשת שהרי כבר הוכחתי בעבר שאני לא בחורה ביישנית. אז בבקשה, תרגיעו ודי עם המסרים. יש לי סידור על בסיס קבוע מזה שנים לסקס אנאלי וגם לשאר האיזורים, שהוא גם בנזוגי ואהבת חיי וגר איתי (וכבר לא עושה מילואים, כלומר אני אף פעם לא משועממת), כתבתי על כך רבות ולא רמזתי לשום-כלום.

לא ../images/Emo128.gif שמן

בשום פנים לא להשתמש במוצרים על בסיס שמן או וזלין או סבון חלילה הם עלולים לגרום לנזק יש חומרי ג'ל סיכה אינטימי מיוחדים על בסיס מים בכל בית מרקחת. אהה, ועוד דבר, אחרי ביקור בדלת האחורית אין מצב להכנס שוב בדלת הקדמית ללא שטיפה ונקוי יסודי או החלפת קונדום אם משתמשים. ושיהיה לבריאות

ohadz

New member
מוצרים על בסיס שמן או וזלין

גורמים נזק לקונדום, אם משתמשים בו.

רוצה לייעץ לך לגבי התחושה המציקה

התחושה שתיארת נמצאת רק בשליש הראשון של החדירה, ההנאה נמצאת בחלק העמוק יותר ולכן בקשי מבן זוגך להכנס כמה שיותר. עוד משהו לא פחות חשוב - שלא ייצא עד הסוף בזמן הפעולה. חדירה כזו צריכה להיות עמוקה ודי קצרה, כי כל פעם שהוא ייצא ויגיע לשליש ההוא, תרגישי את המציק הזה.... עוד דבר שלדעתי ממש קריטי בחדירה מאחור - רוגע, והרבה חרמנות :) ככל שאני רגועה יותר ולא חושבת על כלום אני נהנית יותר. לגבי הכניסה בדלת הקדמית אחרי זה - לגמרי נכון, חובה ניקוי יסודי (או הורדת קונדום זו גם אפשרות) לגבי ה"סיפור מהתחת אבל מדהים" - אחחח... כן.. מדהים. ממכר. שיהיה בסבבה..

tiptipon

New member
חבל שלא כולן מרגישות כמוך...

אצל 99% מהבנות שהייתי איתן, לקבל בטוסיק זה טאבו. היו רק שתיים שממש היו בעניין והבינו את ההנאה שניתן להפיק מהמעשה שלא כדרך הטבע... כמעט כמו שאני נהנה מאצבע שנדחפת אצלי תוך כדי מציצה טובה... אחח.... עכשיו כולי חרמן...

BodyCount40

New member
אני לא בדיוק יודע מה מתחילני אצלך

בטח שלא לפי התיאור המדוייק הזה....

BodyCount40

New member
אז קודם כל את ראויה להערכה כפולה

ומכופלת וזאת בשל כך שניסית את זה והדבר השני הוא שכתבת על זה כאן ועוד בצורה שכתבת
וכן תרבנה בחורות כמוך, שנותנות דרור לדימיון (ואיך אני פיספסתי הזדמנות כזו כשאמרו לי "כן" ואני ריחמתי עליה...
) ונסלק את כל הטאבואיסטיות (מהשרשור הנ"ל...) אחרת אני אקבל מכות סתם צוחק, אין לי כלום נגד מישהי שממש נגד זה הכי חשוב זה להנות ואם זה לא גורם לה הנאה, אז מה הרעיון

וואו תודה רבה לכם

בכלל לא עניין של פתיחות ו"כל הכבוד" פשוט הגיע הבחור הנכון שהצליח בלי להניד עפעף לגרום לי לרצות את החוויה הזו איתו ועשיתי את זה. מכורח הנסיון לומדים, והבנתי את מה שתיארתי למעלה. עכשיו זה עושה אותי "חכמה על אחרות"? טוב, אבל אני אשמח לעזור. והמתחילנית, זה מפורום אחר חחח תודה!

למעלה