ניסיתי לבנות משחק קטון... הפקודה

SirTox

New member
ניסיתי לבנות משחק קטון... הפקודה

צריך לנחש את המספר... עכשיו לא רציתי לעשות את זה סתם יבש אז רציתי לעשות נקודות; בנקודות רציתי שזה יפעל שכל פעם שמישהו צודק, מתווספות לו 5 נקודות לניקוד הכללי אבל זה לא קובע בסט ערך. זה עושה לי למשל: %SirTox.score וכאן זה רייק בבקשה בבקשה תעזרו לי ד.א רולר לא אמרתי לך תודה בפעם הקודמת תודה רבה... on *:text:!guess*:#: { if (% $+ $nick $+ .score == $null) { //set % $+ $nick $+ .score 0 } if (%guessnum == on) { if ($2 < %numset) { msg # &#3;8T&#3;7T&#3;4T&#3;5he &#3;12number &#3;11is &#3;9&#2;higher&#2; &#3;2than&#3;6 $2 } if ($2 > %numset) { msg # &#3;8T&#3;7T&#3;4T&#3;5he &#3;12number &#3;11is &#3;9&#2;lower&#2; &#3;2than&#3;6 $2 } if ($2 == %numset) { //msg # &#3;8A&#3;7A&#3;4A&#3;5lright!!! &#3;4 $+ $nick &#3;12you &#3;11won &#3;1&#2;5&#2; &#3;3points! &#3;12Your Score is: % $+ $nick $+ .score set %numset $rand(1,100) //set % $+ $nick $+ .score $calc(% $+ $nick $+ .score + 5) halt } } }

Rul3R

New member
על INI שמעת?

קודם אני לא ממש זוכר מה היה בפעם הקודמת, אבל אין בעד מה. דבר שני, תשתמש בקבצי INI למטרה הזאת של לאכסן את המידע על התוצאות של המשתמשים. זה גם יותר קל, יותר נח, ויותר הכל, ובכלל מתאים למטרה הזאת הרבה יותר מאשר משתנים רגילים. דבר אחרון, שאתה כותב סקריפט בפורום, תדאג ליישר אותו לצד שמאל, זה מעצבן לקרוא סקריפטים שמיושרים לצד הלא נכון. אם אתה לא יודע לעבוד עם INI תוכל לקרוא פה את המדריך לקבצי ini בפורום. בהצלחה

למעלה