ניסיתי וניסיתי

SNUFKIN17

New member
ניסיתי וניסיתי

בערך אולי חודשיים שלוש להגיע לחלום צלול. ואין מה לומר - השקעתי. כתבתי יומן עשיתי בדיקות מציאות, הכל. זה מאוד מאוד השפיע לי על החיים - והפריע לי לישון שינה נורמלי. עד שבסוף - וויתרתי. ולאחר כשלוש חודשים (שלשום) ישבתי במיטה אחרי שכל השלוש חודשים האלה היו רגילים לגמרי, עצמתי עיניים והתחלתי לדמיין את הדברים שאני מדמיין לפני שאני הולך לישון. ופתאום (במצב על חצי ערנות חצי שינה) ראתי את התמונה של הדימיון שלי בבירור מוחלט מול העיניים. ממש כמו במציאות, והכל היה תלת מיימדי. נשאבתי לתוך איזה חלון שבחורה ישבה בפנים החדר, והבחורה פתחה את הפה שלה לומר לי משהו. ידעתי שיש לי חלום צלול. בגלל ההתרגשות - התעוררתי. עוד לפני שנכנסתי לחלון. מה קרה שם? זה קרה לעוד מישהו? איך אני חוזר על זה? מה השיטה הזאת, אם יש אחת? אשמח לתגובות.

FoXit2006

New member
../images/Emo101.gif

כל כמה זמן אתה עושה בדיקות מציאות? האם הבדיקות מציאות הפכו להרגל? ופעם הבאה אל תתרגש זה פעם ראשונה שלך אז זה ככה גם אני הייתי ככה

silverhawk

New member
קודם כל - מזל טוב!

החצלול הראשון תמיד מרגש.
מה שמביא אותנו לסיבת ההתעוררות - התרגשות. בחלומות צלולים התרגשות מוביאה להתעוררות. הדבר הראשון שעליך לדאוג לו לאחר קבלת מודעות הוא שמירה על רוגע, ומייד לבצע בדיקת מציאות ואת השיטות להגברת הצלילות. זו הדרך לחצלול מוצלח. אגב, לא הבנתי איך בדיוק יומן חלומות ובדיקות מציאות השפיעו לך על החיים...?

SNUFKIN17

New member
תודה! אני אשתדל..

יותר הטקע של להתעורר בלילה, ולרשום את החלומות, הפריע לי, כי היה לי נורא קשה לחזור לישון אחרי זה. אבל עכשיו אני מנסה שוב, שווה את המאמץ, אחרי שרואים תוצאות..

למעלה