ניסינו.. ו...גילינו!;

WildLove

New member
ניסינו.. ו...גילינו!;

ישבנו כמה חברה, כרגיל עלה הוויכוח הרגיל של הקטע עם הנוסעים, אחד אומר ככה, השני אומר ככה מפה לשם, התקשרנו למוקד החירום של המשטרה (100) ושאלנו אם מותר לנהג חדש להסיע יותר מ-2 נוסעים. והתשובה? תתפלאו :) אני מצרף פה את ההקלטה, תאזינו למען הסר הספק, אני לא הדביל שמדבר, אני זה שהקלטתי ככה שאין שום זכויות יוצרים ובשביל שבי_רו או המשתמש הלא כל כך חדש יהרגו אותי - זה לא אומר שבאמת מותר, ברור שיש להתייחס לחוקים שאתם מכירים שכן ישנה מגבלה, אני לא בא להתטעות פה אף אחד ולהגיד אחרת - אבל סתם לידע כללי על כמה המשטרה מכירה את החוקים האלה. יכול להיות שבמתנ"א מכירים יותר, יכול להיות שלא... :)

Krishi

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הכי הרג אותי... "לא לא.. זה לאופנוע לא לרכב.." חחחחחחחחחחח
אוי ה'... ואלה האנשים שאמורים לאכוף את החוקים במדינתו... עצוב עצוב... חחחח...

barstick

New member
שיוווווווו

אני בהלם... חחחחחחחחחח אבל זה עצוב באמת שזה התשובה של שוטרים חחחחח אבל זה יצא מצחיק "לא זה על אופנוע" חחחחחחחחחחחחחחחחח

wil

New member
../images/Emo31.gifבשביל זה מטרידים את מוקד 100../images/Emo35.gif

המוקד הנ"ל נועד לחירום בלבד וגם ככה לוקח להם זמן לענות שם, תחשבו על מישהו שבאמת נמצא במצב חירום ולא עונים לו בזמן כי אתם טוחנים את המוח של המוקדן עם שטויות. לכל תחנת משטרה יש גם מספר טלפון רגיל שמיועד לפניות שאינן חירום, אפשר למצוא את המספרים ב-144 או אתר המשטרה אאל"ט.

NewUser4

New member
השוטר שעונה במוקד

לא אמור להיות מעורה בחוקי התנועה. לעומתו, שוטרי התנועה (אפילו פה לא כולם) יודעים את חוקי התנועה, ואם יתפסו אותך עם מעל 2 נוסעים הם יזמנו אותך למשפט. כל שוטר מקבל את ההכשרה הנחוצה עבור עבודתו. הוא לא קיבל הכשרה בתחום התנועה והתעבורה, שכן תפקידו הוא מוקדן. אתה רוצה לנסוע עם 2 נוסעים בהסתמך על הקלטה זו? שיהיה בהצלחה. אולם היא לא תשמש כלל ראייה לטובתך בבית המשפט. ולהבא, אל תצלצל למוקד החירום של המשטרה בשביל דברים כאלה. מוקד זה מיועד לשעות חירום בלבד, ואתה דאגת להעמיס עליו בשביל שאלה טיפשית שהופנתה למקום הלא נכון, וכמובן לא היה מדובר פה על מצב חירום.

א1ט1

New member
מוקד חירום גם כן...

שמענו על כ"כ הרבה סיפורים שאנשים פרצו לבתים וכאלה,התקשרו למשטרה והיא לא עשתה כלום!!! משטרה זה ענק מפגר שיודע להרביץ-לא משנה למה ולמי, הפגנות של חרדים על שבת או דתיים על א"י,צמחונים על חיות או ירוקים על שטחים פתוחים,זה מה שהמשטרה יודעת לעשות.

barstick

New member
כ"כ........

לפני איזה שבועיים ראיתי מהחלון שפורצים לשכנים... ואני מתקשרת למשטרה אז מה הם אומרים לי? תנסי להבריח אותם! חחחחחחחח זה באמת הרג אותי..

aviGODFATHER

New member
כמה שאתה צודק...

לפני שנתיים וחצי בערך פרצו לנו לבית וכמובן שמייד התקשרנו למשטרה. רק אחרי 7 שעות בערך הם טרחו להגיע. 7 שעות ישבנו בגינה כי הבית היה הפוך כולו והיינו באשליה שיבדקו טביעות אצבעות (בגלל זה לא נגענו בכלום). השוטר המכובד אפילו לא עלה לקומה העליונה. אז נכון שכבר הייתה הפריצה וזה לא ממש נחשב מקרה חירום, אבל איפה השרות לציבור שהם אמורים להעניק? לעומת זאת, לעצבן אנשים ולדפוק דוחו"ת על חגורת בטיחות זה יותר חשוב. (אני מאמין בחגורת הבטיחות אבל אני חושב שזה צריך להיות לשיקולו של הנוסע בלבד)

B B A

New member
מנצל"ש-מכתב פרידה לאוטו

לדייהו לאנוס המקרטעת לשעבר שלי: היום ב"ה העפנו אותך קיבינימט (אחרי שבשנה וחצי שהיית אצלנו הורדת 35% מהמחירון שלך) ואני תמיד אשמור מקום חם בלב אלייך ולברקסים שמרעידים את ההגה בירידה,למערכת שמנגנת דיסקים את שיר 8 ונכבית,לדלתות שחורקות כשפותחים אותן,למזגן שצריך להחליף לו מדחס כל חודשיים ובעיקר למנוע 1490 המגוחך שלך שלא היה מסוגל לסחוב אפילו נמלה. ובכל זאת,רוב הזמן שירתת אותי נאמנה. וכמובן שכל סוף הוא גם התחלה של משהו אחר,ובמקרה הזה זוהי תחילתה של ידידות מופלאה עם יונדאי לאנטרה 2000 מנוע 1.8 אוטומאט!

המשטרה מתעסקת בעיניינים אחרים

ולא בחשובים שבהם. למשל הם רצו לקחת למשפט את שרי אריסון ובעלה על זה שהסתובבו על הסגווי. אין להם גנבים לתפוס...כוסאמאשלהם

Nofale

New member
שטויות

אבל אנשים לא מבינים שזה לא הקטע שמסיעים יותר מ2 נוסעים היא עבירה הקטע היותר חשוב שבמקרה של תאונה אף אחד אבל אף אחד לא מבוטח אפילו עם לנוסע האחורי יש פציעה בברך.

wil

New member
לא נכון

ביטוח חובה בתוקף גם עם 5 נוסעים וגם לנהג דנדש שחייב במלווה ונוסע בלי מלווה. יש פסיקה של העליון בנושא שמחייבת את בתי המשפט. ככה שהטיפול בברך הפצועה מכוסה
לגבי ביטוח מקיף זה אופרה אחרת לגמרי- שם אין פסיקה תקדימית עדיין, זה יכול להיגמר במאבק משפטי מול חברת הביטוח ולך תדע מה תהיה התוצאה.

קובי221

New member
יש לי שאלה...

מקיף לא מכיל בתוכו את חובה? הרי בלי חובה לא ניתן לנסוע, לא? כלומר אז מה הקטע לעשות את מקיף ולא את חובה...?

B B A

New member
אין דבר כזה לא לעשות חובה

שני הביטוחים מיועדים למטרות שונות לגמרי; החובה מכסה פגיעות גוף והמקיף פגיעות רכוש.

קובי221

New member
יופי, אז מן הסתם לאדם שיש מקיף

חייב להיות חובה, לכן לא הבנתי את הדוגמא שהוא נתן...

למעלה