ניסים...

תרשה לי לחייך...{חייכתי}

ואני אומרת.. אלו שאכן מאמינים שנס יקרה לדרכם....הם האנשים הכי הכי לא מציאותיים.. אני מחזקת את ההוא עם השפם ואומרת...ניסים ונפלאות יש רק באגדות... וגם המציאות לא טוענת אחרת...

G a v ® i e L

New member
למה ?

למה את חושבת שיש קשר בין מה שאני כותב פה למה שאני חושב באמת ?! ~טרה לה לי~

לא חושב שיש קשר

בינך לבין המציאות בכלל.... אבל מה קשור הקשר גבריאל בן הניסים לכתיבה שלך ולמה שאתה חושב בדיוק? נס בכלל שהבנת לי בעברית מוקלדת ובלי אייקונימים משודרגים בשפת ג'וואה סקריפ ולא במרוקנית :}} ~ תחייך~

G a v ® i e L

New member
הדבר היחיד שאני יודע לעשות טוב

במרוקנית - זה לקלל. עד עכשיו לא מצאתי שמוש ראוי לכישרון, אולי פעם זה ידליק איזו אשכנזייה, כרגע מאחסן בבוידם.

מצוטטת

New member
~בואי~

היום מתחו לי ת'ק3ה של הסיבולת של הסבלנות אל תתחילי לי גמאת ועוד בכזותי שעה כי יש ויש.... }}וניסים{{ [סימן
] אחד לפחות אני מכירה והוא השיבוט שבינות הדימיון למציאות המערבל הכי שיש אחותי נישבעת לך במזוזית...........

בואי

רואה כמה מכאן שהם ממש בגדר "נס" ואפילו "עילוי"..... תנצלת אם שוללתי ת'עובדה שאכן הם קיימים..... "הניסים" הקטנים... רואה להם דרך המקלדת...הורידים מתכווצים להם, העורקים מתפוצצים, אין מעבר חמצן, עצירות סקלרוזית.. כל הכדורימיות בגוף....מכחילות להם....בחיי נס שהם עדיין ממשיכים להקליד :}}

מצוטטת

New member
אבל בכל זאת

בואי נודה לבורא עולם שברא לנו שכמותם/ן לולא הם/ן מה אנחנו ואנא פנינו............. אה, אה............

המציאות שלי...

טוענת אחרת... ובמציאות שלי...יש הכל.. מה שלא תחפשי תמצאי שם... לא חוחשבת...שהמציאות <שלי>.. יכלה להחזיק מעמד בלי זה..

מצוטטת

New member
יש כזה ^^....^^

3יטוטיישן, פם היה לי אותו במדוייק אבל ממשיכה לאחוז ברעיון ... והוא הולך בבערך כך הדמיון ניתן לאדם כדי לפצות לו על מה שאינו וחוש ההומור כדי לנחם לו על מה שהינו... משחק מילים שאני עד היום מישתעשת לי בהן ~הכי מציאות שיש~

מצוטטת

New member
(((../images/Emo70.gif)))

נישבעת אם לא אתה.... אין כומו הימלים שלך אפילו אני לא היה מצליח לצאת לי כזה ניסוח...
דגניייייה ביקשת סימן
קיבלת... עכשיו רק נותר לשכנע שאני מציאותית לא כזה בשמיים מצו'
בחזרה לשי אביבי המגניבי

ערסlight

New member
ניסים

פעם, פיל בא לנמלה ואומר לה... את יודעת השם של שניינו מתחיל ב- "נ". הנמלה מופתעת... אני באמת נמלה אבל אתה הרי פיל. כן... אבל קוראים לי ניסים.

ערסlight

New member
ניסים 2

ברור שיש ניסים. אבל בשביל לזכות בנס צריך להאמין באמונה שלמה. יש מעט מאד מאלה שיודעים להאמין ככה. ומי שלא מאמין בניסים הוא סתם קטן אמונה.

תודה

שנסעתם שוב..בשביל המחשבות שלי.. וכאחת.. שנס אחד או שניים פגשה בחיים... וחלום אחד או שניים הגשימה.. יודעת שהשארתי סימני דרך... לילה טוב..

מצוטטת

New member
~לדעתי~

הנס של הסימנים שלך יקח כאן עוד ימבה זמן עד אם בכלל יפוג רייחם.......... מצו' נס כד השמן עוד רבות יטוגן כאן.......... יאבאדה בא דם...........

קטי30

New member
"כל מי שאינו מאמין בניסים

אינו מציאותי" [דוד בן גוריון] לא חושבת שמתאים רק לחנוכה ~דעתי~ מה שכן ... יש ענין של השפעה יתכן שאם מאמנים ובאמת מאמינים יש מצב שהצ'קרות של החג יכולים רק להועיל
לא יזיק לנסות

shemesh22

New member
../images/Emo125.gif זה בשביל ניסים:)

ו....לכבוד אלו שעדיין יש בהם איזה זיק שמאמין The Miracle Of Love (ולכבוד אנני לנוקס המדהימה!!!!!!!!!!!)

למעלה