וכאן ההבדל ביננו.
אתה רואה בשליטה מקצוע אני בשום פנים ואופן לא רואה בזה מקצוע בשביל מקצוע אתה צריך הכשרה, אם מתחשק לי עם הבת זוג שלי להכנס לקטע של שליטה איתה, אני לא צריך שום הכשרה. כמו שאני לא צריך הכשרה בשביל לקיים איתה יחסי מין או בשביל להיות בן זוגה. יש אנשים שמזיינים כל לילה, אבל הם זיינים נוראיים. ויש גברים שהם מתקרבים לבחורה פעם בהמון זמן, אבל הבחורה ברת המזל שנופלת להם לידיים מרגישה שאף אחד מעולם לא נגע בה כמו שה"חסר ניסיון" נוגע בה. זה עוד משהו שעושה לי אכסה בכל מה שקשור ליחסי שליטה ולמה שה"דיונים" בנושא עושים לעולם הזה. הופכים את זה לאיזה עסק. למשהו שמצריך הרבה תכנון. זה מטופש. יצא לי לשמוע דומים ודומיות שאומרים שהם חדשים והם רוצים ללמוד כיצד לשלוט - לא לומדים כיצד לשלוט ! רק לומר את המשפט הזה זה נשמע לי כל כך טיפשי. אנשים קופצים לרוחק, קוראים על קשירות, על הצלפות ועל עוד כל מיני דברים והם ישר רוצים לבצע, מחפשים להיות מומחים בקשירות, מומחים בהצלפות. גם אם זה לא מדליק אותם, הם רוצים - כי אחרת איך הם יהיו שולטים טובים ?? בשבילי ? זה הכי פשוט. אני עושה מה שבא לי. לא צריך שאף אחד ילמד אותי איך לשלוט. לא צריך שאף אחד יקבע לי כמה זמן ניסיון אני צריך כדי להיות שולט טוב. כל מה שאני צריך זה מישהי שדלוקה עלי, מישהי שמוכנה להתנסות איתי והיידה. יוצאים לדרך. אני פשוט עושה מה שבא לי בתוך המגבלות שלה ובתוך מה שהיא אוהבת ומוכנה לעשות. את הקשירות, ההצלפות ושאר הדברים אני משאיר ל"מקצוענים" ואם בכל זאת יתחשק לי ? אז אני אעשה זאת, לאט ובזהירות, כמו כל דבר שעושים ועלול גם להיות מסוכן. לפי השיטה שלך למה דומים לא מפרסמים את עצמם בדפי זהב ? ממש כמו האינסטלטורים או למה אין מוסדות של דומים כמו בתי חולים בהם יש רופאים ? מה זה המיקצוע (הפיכה למקצוע) הזה של השליטה ?