ניסיונות

• פותח הנושא tich
  • פורסם בתאריך

tich

New member
ניסיונות

אני בת 35 אמא לשנים (9.5 , 8.5), מאוד רוצה עוד ילד ומנסה כבר שמונה חודשים. וכל חודש מתכזבת מחדש מבואה של המכשפה. כולם מסביבי בהריון ורק לי ל הולך, אני מתפוצצת מקנאה בכל פעם שאני רואה מישהי בהריון

פּוֹנְג

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

לצערינו הפוריות יורדת עם הגיל. גיל שלושים וחמש הוא כבר מתחיל להיות בעייתי. אני לא יודעת מה בדיוק יכול להשתבש (אגב, לא רק אצלך,גם במחלקת הזרע) אני מציעה לגשת לרופא ולהתחיל בבדיקות שיגרתיות: פרופיל הורמונלי בדיקת זרע בדיקות דם בסוף החודש (ואולי גם באמצע) על מנת לדעת אם היה ביוץ או לא. ולהמשיך משם. במקביל את יכולה להתחיל לחזר אחרי הביוץ שלך על מנת לדעת מתי הוא מגיע (עם ערכות לבדיקת ביוץ, או חום השחר (מאמר נמצא בקישורי הפורום)) בהצלחה

blue4u2

New member
tich - ברוכה הבאה לפורומינו ../images/Emo24.gif

קודם כל, הנושא הזה נדון כאן המון בפורום ואת יכולה לדפדף אחורנית ולקרוא אותנו שם....גם אנחנו (או חלקנו) בכינו והתלוננו על כך אבל אין מה לעשות... התחושה שאת מתארת די ברורה, אבל תתעודדי במצב (בעיקר אם את יודעת שהבאת את שני ילדייך הראשונים בגיל צעיר ובקלות....האם כך באמת הדבר?!?!? לא ציינת זאת ואני כבר קפצתי ושיערתי) ותחשבי שגם "יומך יגיע"
ושגם לך זה יקרה ואז האחרות "המתמהמהות" יקנאו לך....סתאאאאאאםםםםםם. תחזיקי מעמד ואל תתפוצצי
,ושהמעבר לפורום השכן (של ההריוניות) יהיה מהיר!!! מחזיקה לך ולכולנו אצבעות

tich

New member
ניסיונות

ילדיי הראשונים הבאתי אכן בקלות רבה. את השנייה אפילו לא תכננתי. תודה על העידוד

blue4u2

New member
אז קבלי עידוד מעצמך...../images/Emo13.gif

נכון הוא מה שפונג כתבה לך שעם עליית הגיל, הפוריות יורדת, אבל כרגיל יש יוצאים מן הכלל ולא צריך להיכנס למרה השחורה אלא להיות אופטימיים, אולי מעט יותר בדיקות וכאלה, אבל אין ממה להילחץ, גם נשים מעל גיל 35 נכנסות להיריון, מי מהן בקלות ומי מהן לאחר זמן מה. סבלנות!!!!!!! מילת המפתח לכולנו!!!!!! אבל זה קשה (יודעת מעצמי...) , יהיה בסדר

ברוכה הבאה ורק אופטימיות זה הכלל -

זאת אומרת מותר גם להרגיש לחץ ותסכול מזה שכולן מסביב נכנסות להיריון אבל באמת תחשבי על הילדים שיש בבית ועל זה שבקרוב יבוא עוד היריון וברוכה הבאה לפורום. אני יודעת מעצמי, שזה קשה כשרוצים וכל פעם מתבשרים על עוד הריונות ועוד הצלחות ואיפה אנחנו? אבל זה כנראה יגיע בקרוב. יום טוב.

למעלה