ניסיון

skipi74

New member
ניסיון

אני נשואה באושר + 2 ותמיד יש לי בראש חשק ורצון לנסות ולו לפעם אחת להיות עם אישה שתיגע בי, תפנק אותי, תגרה אותי ולראות איך אפשר לעשות סקס ולהנות גם עם אישה, האם זה ניראה נורמלי.

פאמקי

New member
סקיפ שלום.

חדשה כאן? אם כן, ברוכה הבאה. ולשאלתך... השאלה היא, מה זה נורמלי? ע"פ ההגדרה המקובלת, נורמלים הם אנשים הפועלים בתחום הנורמה. ונורמה זה מה שהחברה מסביבך קובעת. ע"פ קביעה זו, כולנו כאן בפורום "לא נורמליות"! אך חשוב לזכור, שמה ש"נורמלי" בחברה מסויימת, יכול להיות מאוד "לא נורמלי" בחברה אחרת ולהיפך. בחברה (קהילה) שלנו- אנו מאוד נורמליות. ולצורך העניין, בחברה שלי- את נורמלית לחלוטין! לי זה נשמע כמו סקרנות שאף אחת/ד מאיתנו, לא יודע/ת לאן תוביל. אני חושבת שיחסים עם אשה, הם הרבה מעבר לסקס ופינוק. ייתכן כי זה ישתנה אצלך, ותרצי לבדוק גם את העומק בקשר כזה, אך יכול להיות שזה גם ישאר רק בקטע של סקס, ופנטזיה. וברגע שתממשי אותה היא תעלם כמו שהיא באה. בכל מקרה, לא חושבת שזה מעיד על כך שאת לסבית או לא. בהצלחה יקרה.

בתשחר

New member
היי סקיפ ברוכה הבאה

פאמקי בראש ובראשונה איחוליי על יוזמת ניהול הפורום שיהיה המון בהצלחה. מאד אהבתי את המשפט שלך "אני חושבת שיחסים עם אישה , הם הרבה מעבר לסקס ופינוק..." תוכלי לפרט יותר? אני חושבת שזה דיי תלוי בהגדרת הקשר ולא ממש משנה אם היחסים הם עם גבר או אישה..

פאמקי

New member
בת שחר

כמישהי שגילתה את זהותי האמיתית מאוחר, יכולה לומר שמוצאת ביחסים עם אשה, עומק שלא מצאתי עם אף אחד מהפרטנרים הגברים שהיו לי. ועם רובם הקשר היה ארוך. עם אשה מתקשה להיות "רק בשביל הסקס". צריכה חיבור אינטלקטואלי, רגשי, חברות עמוקה... כדי להגיע לאינטימיות. ייתכן ואת צודקת בעניין שתלוי בהגדרת הקשר. לי אין למה להשוות. הייתי בקשר אינטימי רק עם הנוכחית שלי, מבטיחה לעדכן אם אשנה את דעתי
.

סקיפי

מצטרפת לתגובות שנכתבו....גם לדעתי ניסיון מיני לא בהכרח מעיד על נטיה מוחלטת. גם לי היו חברות שחוו ניסיון מיני או קשר אחד ארוך או קצר עם אישה ולא הגדירו עצמן כלסביות. היו לפני בקשרים ארוכים עם גבר וחלקן חזרו לקשר עם גברים. לעניות דעתי זה עיניין של הרגשה ותחושה. אצלי המשיכה לנשים אומנם פרצה בגיל צעיר אבל לא מומשה עד גיל מאוד מאוחר. הפד גבר על הרצון.... ומערכות יחסים שהייתי בהן, עם נשים היו תמיד ארוכות, של כמה שנים, ותמיד נוצרו אחרי חברות מאוד מאוד קרובה. עם חברות טובות שהקרבה הייתה כזו שמילים לא הספיקו יותר להעביר את מה שבלב והשפה הבאה הייתה שפת גוף. זן הייתה עבורינו דרך לגעת עמוק יותר. הרבה מעבר למילים. מערכות היחסים שקדמו עם גברים היו עבורי משמעותיות וכנת אולם לעולם לא הצלחתי להרגיש אותה עוצמה ורוך קרבה והתרגשות כמו זו שהרגשתי במערכות היחסים עם בנות הזוג. היום, לא בקשר, ואומנם נוטה בתוכי סופסןף להגיד שהנטיה שלי היא לנשים, אבל עדין לא לכולם. בקצב שלי. אצלי יש המון דברים אחרים שהשפיעו והעיבו על קשרים.... אבל אני מניחה שזה כך עבור כל אדם..כל אחד והמטען שלו. ולעינין הסקס? באפן אישי לא חוויתי סקס רק לשם סקס כי לא מתחברת מהמקום הזה. אבל כמו בכל דבר אחר, כל אחד והתחושה שלה. מתחברת מאוד למה שאמרה פאמקי, אי אפשר לדעת לאן דברים מובילים. יש לי חברה טובה שהייתה בקשר עם גבר 8 שנים ובטלה חתונה , סטרייטית לחלטין פגשה בחורה שהתאהבה בה.... ומשם פרח לו סיפור אהבה .. אז הכל אפשרי. אני לפחות למדתי, לאט אבל בטוח, לא להתעלם מרגשות וממה שעולה...יש דברים שאי אפשר ולא צריך לקבור אותם עמוק. חיים פעם אחת לא? ואולי בעצם הכתיבה פה, יש מעין דיאלוג פנימי כזה שמאפשר להרגיש נוח...?

למעלה