ניסיון תעופה מס' 5 :)

T r a v i s

New member
ניסיון תעופה מס' 5 :)

הממ. הפעם זה היה קצת יותר מסובך: בכללי אנ יאוהב סרטים מפחידים, ולעיטים גם חולם עליהם. חלמתי שאני בבית ולפתע מופיעים זומבים בכל פינה (כמו בסרט שחר המתים), אני בורח ומתחיל לטפס על הגג, אבל גם הם מטפסים, כשהגעתי לחלק הכי גבוהה בגג (היו כמה גגות), הייתי יותר מודע לעובדה שזה חלום - ואמרתי יאללה ננצל תמצב וננסה לעוף. קפצתי, והיה נדמה לי שאני דווקא עף אבל נפלתי. בכל אופן, מישהו הציע לי לכתוב את השיטות בהם אני משתמש: אני לא מכיר שום שיטות, מה שניסיתי עד עכשיו היה: לדמיין את עצמי מעופף \ מתרומם מהקרקע, לדמיין שאני יושב על כיסא שמתעופף (זה דווקא עבד לזמן קצר), ושפשוט לקפוץ. נצל"ש: כתבתי לא מזמן שלאחרונה הולך לי ממש טוב, וזה נכון, כמעט כל שני לילות יש לי חלום צלול, למרות שאיני משתמש באף שיטה ליצירת החלום, אני חושב שזה פשוט נמצא אצלי בתת מודע. מישהו כתב לי שכדאי להגביר את המודעות למצב במהלך היום, וזה עוזר גם בחלום - אצלי זה בעייתי, קורה לי המון שאני שוכח דברים במהלך היום, ובכלל אני לא מצליח להיות מרוכז, קצת מסובך להסביר. :\. אשמח לקבל עצות איך לעוף.

יש לי שאלה שקשורה לתעופה

כשאתה בחלום צלול אתה מרגיש מציאותי לפי מה שהבנתי.. איך אתה יכול להיות בטוח שאתה חולם ותקפוץ מהגג ותעוף או שתגלה שאתה במציאות ולא חולם ולא יכול לעוף? כלומר השאלה שלי אם יש הבדל כלשהו בין ההרגשה בחלום צלול לבין הרגשה למציאות.. אני מצטערת על הניסוח אבל אני מקווה שיבינו את השאלה שלי :)

S m e l l y Cat

New member
חח..

אגיד לך את זה כך- כשאת במציאות את יודעת שאת במציאות. כי המוח שלך צלול. אבל כשאת בחלום את לא יודעת אם את בחלום או במציאות כי המוח שלך לא כלכך צלול
לכן קשה להבדיל בחלום בין חלום ומציאות אבל במציאות זה לא.. כי זאת המציאות! הא!

אבל קראתי פה...

ויש כאלה שיש להם חלומות צלולים ב-100% זה לא אומר שהם מרגישים מציאותיים בחלום בידיוק כמו במציאות?

Roy1232

New member
זה נכון בהחלט

אבל אף פעם לא תרגישי שאת בחלום כשאת במציאות (זתומרת, הדבר ההפוך). אני יכול להוכיח לך את זה ממש עכשיו - את עכשיו בטוחה שאת לא חולמת, נכון? יהיה טיפשי אפילו לנסות לשכנע אותך שאת כן.

למעלה