ניסיון שני

NOA212

New member
ניסיון שני

היי כולם. אני נערה בת 18 וחצי, אין לי הסטוריה של מערכות יחסים ארוכות(בעיקר מתוך בחירה..) עד גיל 15 היה לי מישהו שבעצם מהגן היינו חברים,וכמובן שאחר כך החברות הזו כבר התהדקה,ומגיל 15 שנפרדנו, לא רציתי מערכות יחסים חדשות,עד לפני חצי שנה בערך...אז התחלתי להרגיש שחסר לי הקטע של מערכת יחסים,מה שיש לכל הסובבים אותי. תודה לאל,אני נראית טוב,ויש הרבה גברים שרוצים אותי ומנסים לפתח קשר איתי,אבל אני נורא בררנית,לא מתוך משחק,פשוט כנראה פחד להיפגע...או אולי העובדה שכשהייתי קטנה הייתי כל הזמן בחברת בנים,ובת זוג של אותו אחד כל הזמן,מקשה עלי להיפתח או להימשך לגברים מסוימים.. האמת,מה שלא כ"כ בסדר אצלי,זה שיש לי נטייה להימשך לאנשים קשים,כאלה שיודעים לעמוד על שלהם,שלא מתרגשים ולא מתרגזים כ"כ מהר,ובעיקר שלא רודפים אחרי ומוכנים להפוך עולמות בשבילי כבר מהדייט הראשון...ואין הרבה כאלה... לפני חודש וחצי הכרתי אחד כזה,אחרי מערכת יחסים של חודש לא מוצלח שהיתה לי חודשיים לפני, והוא באמת מצא חן בעיני. היינו יחד שבועיים,ואז הוא נפרד ואמר שכבר לא מרגיש אלי כלום,והוא באמת רוצה להיות איתי. שמרנו על קשר,ואחרי שלושה שבועות,(ביום שלישי,השבוע) נפגשנו(אני רוצה לשים דגש על זה שהוא בד"כ לא נוהג להיפגש עם ידידות שלוףהוא רק שומר איתן על קשר טלפוני)והפגישה התחילה מקטע של צחוק בשיחה,שהוא אמר שחיי המין שלנו לא היו טובים(אני בתולה,ומעולם לא היה לי מישהו לפניו,הוא ה"ניסיון" הראשון שלי,וגם עברתי הטרדה מינית בגיל 16 וחצי...)וזרקתי לו בצחוק שאני אפצה אותו.. כשנפגשנו בערב,הוא אמר שהוא התגעגע,לא מי יודע מה,אבל הרגיש שהיה חסר לו משהו... למרות שאין לנו רגשות כבר אחד לשניה,החלטנו לקחת צ'אנס שני,כי שנינו רוצים ליהיות יחד,אבל מבחינה רגשית זו בעיה עכשיו..אני נפגעתי ממנו ויהיה לי קשה לסמוך עליו שוב.. היום בערב אנחנו אמורים להיפגש שוב,אבל יש כמה בעיות וכאן אני רוצה את עזרתכם: 1. המצב הכלכלי שלו לא משהו,ובגלל זה הוא די "מתקמצן" על יציאות,הוא מחזיק את עצמו לבד עם משכורת נורא נמוכה,ואני מבינה אותו,אבל אילו אטרקציות מעניינות וכיפיות אנחנו יכולים לעשות יחד בזול/חינם? (באיזור הצפון רצוי איזור חיפה...שזה קרוב אלינו כי גם דלק הוא לוקח בחשבון..) אני יוצאת מנקודת הנחה,שאם המפגשים שלנו ימשיכו ליהיות רק אצלו בבית,אנחנו נחזור על אותה טעות שהיתה בהתחלה,לא יהיה שום דבר מעניין ביחסים האלה בלי לצאת,אז בטח שזה ימאס..אי אפשר כל הזמן להיפגש לראות סרט להתחרמן וזהו..מצד שני אנחנו רוצים פעילויות לא יקרות...(אני גם לפני גיוס ואין לי הרבה כסף,אחרת לא היתה כאן בעיה..) 2. אתם חושבים שהבעיה היא אצלי באמת? כי מאז גיל 15 לא הצלחתי להחזיק מערכת יחסים רצינית,אולי אני יודעת רק להדליק את אלה שסביבי עד שזה מגיע למערכת יחסים ואז כבר עובר להם? ולחיי מין צריך ליהיות משקל כ"כ גדול במערכת יחסים? כי תכלס אני לא באמת מוכנה,כל פעם שאנחנו יחד הוא מתלונן שהוא מרגיש כאילו הוא אונס אותי,כי אני רועדת ותופסת לו ת'ידיים..ואם אני מתאפקת שלא לרעוד או לתפוס לו ת'יד אני לא נהנהת..רק עובר לי בראש פחד וזהו... 3. מה אתם אומרים על צ'אנס שני? מאמינים בזה? מאמינים שרגש יכול לפרוח מחדש? אשמח לקבל תשובות וייעוץ,כי אני באמת כבר נשברת מזה..אני מרגישה שאולי באמת אני ילדה שאי אפשר לאהוב באמת,ואולי לא תיהיה לי מערכת יחסים רצינית אף פעם...אני לא מדמיינת את עצמי במערכת יחסים של הרבה זמן,כי אני באמת מאבדת תקווה עם זה..עד שיש מישהו שאני באמת רוצה,הוא לא ממש רוצה..דווקא אלה שאני ממש לא רוצה,רודפים אחרי בטירוף...

הפעם אחרוג מהרגלי ואספר לך סיפור אמיתי

מדובר במתאמנת שלי פרק ב. שהייתה גרושה. לימים הכירה בחור מקסים מפרגן אוהב אמפטי אבל...בלי גרוש על הנשמה ראתה הכלללל בשחור התלבטויות מכאן ועד.... תהליך האימון היה קצר וממוקד וסבב רק על מהי זוגיות עבורה. בעוד חודשיים הם מתחתנים. ממקדת אותך לבדוק עם עצמך: האם מעבר לרצון להיות עם בן זוג את יכולה לדמיין אותך בזוגיות? מהי זוגיות עבורך מעבר ל1+1?

NOA212

New member
אני מסוגלת לראות את

עצמי בזוגיות כשאני רואה שזה פורח...בתחילת הזוגיות הייתי בטוחה שנחזיק מעמד,הכל היה כ"כ גן עדן...הרגשתי נכונות גם להתחייב לו(מה שלא היה כ"כ לפני כן,או שזה לקח זמן...) זוגיות עבורי זה לא רק ליהיות עם אותו אחד,זה שיהיו רגשות ופרפרים והתלהבות,שכשאני הולכת איתו לאיזשהו מקום,אז המקום הזה נשאר לי עם טעם טוב,זה שתיהיה אכפתיות של בני זוג(מה שהוא אמר שאין לי כלפיי..) שנוכל לדבר ולשתף אחד את השני בדברים הכי קטנים סודיים ואינטימיים...שיהיה את הרצון ליהיות יחד,להרגיש שאני לא לבד,שיש מי שאוהב אותי,ומחכה לי...זה צורך להרגיש נאהב ואוהב... כשהיינו יחד אהבתי לחשוב על מה שאני אוכל לעשות בשבילו בשלבים יותר מתקדמים,על רגעים שאני אתמוך בו ואעזור לו ואפנק אותו...זה לא משהו רגיל..אני לא יודעת בדיוק איך להסביר את עצמי, אבל אנחנו באמת רוצים לחזור לאותם ימים שהיו סוערים וכיפיים יחד.. בשביל זה אני חושבת שצריכות ליהיות לנו חוויות משותפות,תסכימי איתי שאם רק ניפגש ונראה סרט ואחר כך נעשה מה שנעשה,זה לא ישפר את הזוגיות שלנו,כי אין כאן שום חוויה,שום דבר מיוחד שאפשר לזכור אחר כך..חוץ מזה שחיי המין שלנו ממש אבל ממש גרועים,אז אני פוחדת לבוא אליו כי אני יודעת איך זה יגמר(הוא רק יתלונן ששוב אני לא מספקת אותו והוא לא ילד בן 18 ולא יכול לחכות יותר מידי...),אבל בקשר לזה כבר פניתי לעזרה בפורום המתאים ספציפית לנושא של סקס.. מה שאני רוצה זה לדעת מה אנחנו יכולים לעשות כדי לקדם את הזוגיות הזו..

מה היה בימים "הסוערים והכייפים יחד"

שהיית רוצה לשחזר? תלוי במקום? בהרגשה שלך?

שלום נועה

קודם לכל אני רוצה לחזק אותך בענין ההחלטה לגבי יחסי מין: את היחידה שיכולה לקבוע לך מתי מתאים לך ושום לחץ לא צריך לשבור אותך חוץ מזה מערכת יחסים באמת לא צריכה להיות מורכבת רק מהליכה לסרט או אכילה במסעדה אבל את צעירה מדי בכדי להחליט שמערכת טובה או לא טובה לפי כמות הכסף שהבחור מוכן לשפוך עליך, או לפי הרצינות שלו כלפיך לגבי בילויים, יש לך בחיפה מקומות כמו הגרנד קניון שבו אפשר לבלות ערב שלם בפחות ממאה שקל, שיוצאו בעיקר על אוכל יש הופעות במרחבים המשותפים ואפילו לונה פארק קטן, שמתאים בעיקר לקטנים, אבל מתאים גם לצעירים שרוצים להשתטות קצת. יש לך עוד אי-אלו שנים לפני שתפתחי מערכת רצינית של הליכה לבניית משפחה לאט לך

NOA212

New member
במקרה הייתי היום בגרנד קניון

אני לא ממש אוהבת את המקום הזה...אין הרבה מה לעשות,ומה שיש שם יש בקריון ביותר זול(ויותר קרוב לי).. אני מדברת על טיולים למשל,לאן אפשר לנסוע לטייל ולא בהרבה כסף? היום לצערי כל מקום שאת רוצה לטייל בטבע דופקים מחיר שצריך ערבים...זה ממש בעייתי.. אני לא ממהרת למשפחה והכל,אבל כן חשוב לי שיהיה לי בן זוג קבוע,זה חסר לי מאוד במיוחד כשאני רואה את החברות שלי,ונזכרת בחבר שהיה לי איזה כיף היה...זה מאוד חסר לי,ואני מאוד מתוסכלת מכל זה.. יש לי הרגשה שהניסיון השני איתו לא ילך,במיוחד אם לא נמצא איך לתקן את היחסים ומהר...איך אנחנו יכולים למעשה להתחיל מההתחלה? זה מה שאני שואלת כאן..איך אפשר לתקן את הזוגיות,ולגרום לכך שהיא לא תיהרס,אלא תפרח...

rafagav

New member
שלום לך + נסיון אישי

כשהתחלתי לצאת עם בחורות, בסבב האחרון שלי, הייתי ממש קצר בכסף... לא ממש אהבתי להשקיע כסף בדייטים וכו'. אז מה? אולי זה שונה בטווח הגילים אך - אם תחפשי מצב, בו רק בן זוגך הוא שישקיע מכספו, בעיקר כשאין לו - מצבך יהיה עגום. הרי בזוגיות כיום, לאחר שחרור האישה (גם אם לא תמיד הוא מושלם) אין מקום לכך, שכלל ההוצאות יהיו על הגבר. * לגבַּי - בסוף מצאתי מישהי, שבנוסף לכך שמצאנו חן 1 ב - 2 היא מוכנה לשאת ביותר הוצאות כך שהסתדר. גם מצבי הכלכלי השתפר באופן מדהים אז בכלל הכל ממש טוב. && ועתה לכיוון הטיולים - זה תלוי מהיכן את... בסביבות חיפה יש שטח ענק. אם לכיוון צפון אז טיול בפארק אפק / עכו / ראש הנקרה. אם יותר מזרחה מנהריה - אולי הנחלים כזיב (+ המונפורט) ושרך-בצת (עליה לקיבוץ אילון). ואם באיזור רמת-מנשה - נחל השופט וחוות השלום... ויש עוד מסלולים לאין קץ. פיתחי ספר-טיולים / כנסי לפורום הטיולים בתפוז (מס' 683 בכתובת) וחשוב שתהיה מפה + מים + מכשירי קשר כמו פלאפון. %% ועתה לכיוון הזוגי: א) לעניות דעתי שממש אינה עניה, זוגיות = חיים יחד, על כל המשתמע. ב) כוונתך בטח לכיוון החברות. יופי - אז טיול בטבע הוא מהדברים המגבשים.

NOA212

New member
קודם כל

לא אמרתי שאני לא מוכנה לשאת בהוצאות ורק הוא צריך-אמרתי שגם אני קצרה בכסף,אם היה לי הייתי משלמת הכל מבחינתי..אתמול יצאנו ואני שילמתי הכל...כשיש כסף אין בעיה,אבל לשנינו אין...אני בכלל בת 18 מאיפה יהיה לי? אני לפני גיוס לא מוצאת עבודה ולא כלום... וכן,טיולים זה אחד הדברים שחשבתי שיגבשו ויעבירו לנו חוויה משותפת ומעניינת.. תודה על ההצעות,הן נראות לי נורא נחמדות! המון תודה!

בילויים במחיר נמוך

נכון שהקיץ עשיר יותר, כי אפשר ללכת לים בחורף, אפשר לטייל ברגל אפשר לפתוח את "עכבר העיר" ודומיו ולמצוא אירועים יש גם אירועים פרסומיים כמו פסטיבל בירה וכיו"ב שמעת בודאי על האפשרות לבקר חברים. אז נכון שאסור להתעלק על חברים, אבל במחיר של שי צנוע אפשר לבלות ערב. אפשר לשבת בבית ולהרכיב פאזל כיד הדמיון הטובה קדימה - לעבודה !!!

rafagav

New member
בילוי זה בראש...

את יכולה לסרוג ולבלות עם זה / לקרוא ולבלות או לטייל ולבלות. ואת יכולה לעשות את כל הנ"ל ולסבול. מה ההבדל? מה שבראשך. אם אין כסף, מצב בו הייתי ברוב הקשרים הקודמים, אז מבלים בלי ללכת על דברים שעולים כסף. כך זה. לא פשוט? אני, בבילויי (גם כשכבר יש לי) לא ממש מבזבז כי זה לא ממש מושך אותי. הבודהיזם אומר על זה יפה: כשיש לנו - זה הסבל, שהרי אנו חושבים, שהאגו שלנו מתרחב בגלל הממון. למעשה - האגו לא משתנה. הוא הערך העצמי שלנו, שהוא עצום, תמיד. בעושר ובעוני. ומכאן - שאת יכולה להיות מאושרת ועם חיים עשירי תוכן, בלי גרוש על התחת

NOA212

New member
אם מה שהיה חשוב לי

אצלו זה עניין הכסף לא הייתי יוצאת איתו ורוצה אותו למרות שיש לנו עוד בעיות במערכת היחסים(תקשורת לא מי יודע מה,בעיות בחיי המין וכו'..) אבל חשוב לי מאוד לנסות ולתקן את הכל,אני באמת רוצה ליהיות איתו... חברים זה לא השלב להכיר..אנחנו לא יוצאים הרבה זמן,(שבועיים,אחר כך פרידה של 3 שבועות והחלטנו עכשיו לקחת את זה בסופר איזי) אבל טיול משותף כמו שהצעתם למונפורט או לעכו העתיקה וכל זה יכול ליהיות נחמד מאוד באמת...החוויה של לצאת ביחד למקומות שלא כל יום הולכים אליהם,כמו מסעדות וכאלה,תיהיה ייחודית וכיפית עבור שנינו(אם הוא יאהב את זה,האמת אין לי מושג אם הוא ירצה..) אבל אני כ"כ משתדלת ומתאמצת,אני רק צריכה באמת שתייעצו לי איזה דברים משותפים כיפיים אפשר לעשות כדי להנות יחד...זה ממש חשוב לי,הדימיון שלי לא מפותח בכלל בכלל בכלל,במיוחד לא כשאני כל הזמן לחוצה שאוטוטו זה ייגמר והכל,בגלל זה פניתי לעזרתכם,אני בד"כ לא פונה אם אני לא באמת צריכה,אבל אני מרגישה שכבר אין לי מה לעשות עוד...

rafagav

New member
קודם כל - הרגעי... זו בעיה של זוגות

גם בגילים מאוחרים יותר. את בסה"כ בת 18 ואם כל בעיות הסקס שלך הן עתה - מצבך נפלא ממש. לאט - יש זמן!! ולגבי טיול - לא ממש ברור לי מהיכן את. אם תפרטי אוכל לתת לך רעיונות לטיולים נוספים, כשאת המידע הזה את יכולה לשלוח אלי כמסר... טיול יכול להיות 'סתם' על חוף הים / סביב איזשהי גבעה. 'סתם' בטבע. 'סתם' = ללא מטרה מיוחדת וללא מסלול אתגרי, ללא אתר ייחודי וכו'. ואם בעכו - הגנים הבהאים נפלאים!! ויש עוד

למעלה