ניסיון רב כושל

refaeli3

New member
ניסיון רב כושל

אני כבר כמעט שנתיים לא מצליח להיכנס למצב של חלום צלול !!!

מישהו יכול לעזור לי בבקשה ?

אני מודה לכל העוזרים

מה ניסית לעשות?

שנתיים זה הרבה זמן לאימון בלי תוצאות.
איך אתה מתאמן? ניסית שיטות מתקדמות כמו WILD או MILD?
תן קצת פרטים ואולי אפשר יהיה לעזור.

refaeli3

New member
אז ככה

כמובן שיש לי יומן חלומות עם משהו כמו 40 חלומות ככה מאז כל הכמעט שנתיים האלה, אני מדי פעם קורא ביומן החלומות כולו לפני שאני הולך לישון,עכשיו כעיקרון אחרי שכתבת כמה חלומות אתה צריך להרגיש איזשהו הבדל כלשהו בשינה שלך בזמן שאתה חולם סביר להניח, אני עזבתי את שיטת הmild כי אחרי 6-5 שעות שינה אני בקושי זוכר משהו ממה שחלמתי ולרוב אני פשוט שוכח לכן אני עובר לשיטת הwild וגם איתו אני מסתבך.
עם איזה שיטה אתה עובד שיטת הwild או mild ?
ואיך אתה עובד עם אחת השיטות האלה ? (כמובן שקראתי את ההוראות לגבי השיטות הללו)

בכנות... אני לא

אני לא עושה Mild, ולא עושה Wild ולא שום שיטה מסובכת אחרת.
בתקופות בהן אני מתאמן על חצלולים (וזה לא תמיד. עכשיו למשל אני פשוט עמוס מדי) אני מקפיד מאוד על יומן חלומות ובדיקות מציאות איכותיות, וזה עובד בשבילי.
אני ממליץ גם לך לרדת מהשיטות האלו אם עדיין לא הצלחת להגיע לצלילות באופן רגיל.

נסה להשקיע ביומן חלומות כדי לשפר את הזיכרון. 40 חלומות ביומן לשנתיים זה לא הרבה בכלל. 40 חלומות זה חומר של שלושה חודשים בערך אם אתה ממש משקיע, ובטח לא יותר מחצי שנה בכל מקרה. בדיות המציאות חשובות מאוד גן הן- תשקיע ותראה ישועות

בדיקת מציאות עושים באהבה, או לא עושים בכלל

הרעיון הוא להעלות את המודעות. כדי להבין שאנחנו בחלום, ובאמת להגיע לצלילות מלאה וטובה אנחנו צריכים לחשוב לעומק בחלום.
לפעמים לא מספיק להסתכל בשעון פעמיים או לספור אצבעות כדי להבין שאנחנו חולמים בחלום. צריך מחשבה אמיתית, לעומק.

מה שעושים בעירות עושים גם בחלום, ולכן נחשוב ממש גם בבדיקת מציאות רגילה.
במהלך היום, לפחות פעם בשעה בממוצע, רצוי לשאול את השאלה "האם אני בחלום?" ולעצור לחשוב עליה כמה שניות. לנסות לדמיין שאני בחלום, ומה הייתי עושה אם זה היה המצב. לנסות לדמיין את התחושות, להזכיר לעצמי מה היעדים שרציתי להשיג בחצלול הקרוב. רק אם אני באמת אשקיע בזה איזה 20 שניות של מחשבה עמוקה- רק אז המודעות שלי באמת תעלה. בדיקה זריזה של 3-4 שניות פשוט לא תעזור יותר מדי.

eliranashky

New member
זה עובד +++ תודה רבה... ו...

אתמול אחרי העבודה עליתי הביתה במדרגות וחשבתי על מה שכתבת בהודעה הנוכחית לגבי הבדיקת מציאות...
אמרתי לעצמי כדאי שאנסה זאת ועשיתי בדיקת מציאות על היד במשך 10 שניות רצופות
פשוט הסתכלתי על היד מבלי לחשוב על שום דבר אחר
לאחר שעה + הלכתי לישון ובלילה כשהבנתי שאני חולם עשיתי בדיקת מציאות על היד והיא היתה עם 7 אצבעות
מה שאהבתי זה שבחלום ראתי את אותה הטבעת שיש לי על היד ובגלל זה אני מקשר את זה לאותה בדיקה ספציפית.

refaeli3

New member
אז ככה 2

איך בדיוק אני עובד על הבדיקות מציאות ? (כמובן שגם שמה קראתי את כל מה שקשור לבדיקות מציאות אבל מצד אחד המחבר אומר לעשות כמובן בדיקות מציאות בחלום ומצד שני הוא אומר לעשות בדיקת מציאות בזמן שאתה ער ואיך אני עושה בדיוק בדיקת מציאות בחיים האמיתיים בזמן שאני ער ?)

refaeli3

New member
אז ככה 2

איך בדיוק אני עובד על הבדיקות מציאות ? (כמובן שגם שמה קראתי את כל מה שקשור לבדיקות מציאות אבל מצד אחד המחבר אומר לעשות כמובן בדיקות מציאות בחלום ומצד שני הוא אומר לעשות בדיקת מציאות בזמן שאתה ער ואיך אני עושה בדיוק בדיקת מציאות בחיים האמיתיים בזמן שאני ער ?)

למעלה