ניסיון פריסה

ניסיון פריסה

היי
האמת שאני תמיד צופה מהצד, אבל הפריסה של עידן לפניי עוררה בי רצון לבדוק את מה שלמדתי ( שנים של קריאה בעיקר)
עשיתי את הפריסה הבאה:
השאלה שנשאלה:
כיצד עלי להתנהל מול ---- על מנת לקדם איתו את הקשר בשבועים הקרובים?
וזה הפירוש שלי:

תוצאות הפריסה הבין-אישית:
צד השואל - כוהן גדול – פחות לפחד, להאמין בעצמי, לעשות מה שאני מרגישה ולא להתייעץ כל הזמן עם אחרים
הצד השני – גלגל המזל – עובר כרגע תהפוכות ושינויים, צריך להסתגל למצב קיים,
מה עוזר – מרכבה – להמשיך ולהאבק ולחזר, לא לוותר ( שזה בעצם הצד שלי)
מה מפריע - אביר החרבות – פסיביות , מחכה לצד השני (שזה הצד שלו)
פוטנציאל הקשר - מלך הגביעים – קשר מתוך תלות? במקרה שלו מהפחד להיות לבד אחרי שנות נישואים רבות?

בקיצור, אם אני כן רוצה אני צריכה לעבוד קשה, אבל נראה שהקשר לא יהיה ממקום אמיתי?
מה דעתכם?
תודה!

רחליקה האחת

Member
מנהל
פחזנית מאוהבת ברוכה הבאה

לדעתי, הפריסה שנבחרה לא מתאימה לשאלה שנשאלה.

השאלה מנוסחת כהלכה.

ממליצה על פריסת הייעוץ בגרסה המצומצמת (רזה).

רחליקה

תגובה לרחליקה

היי
תודה רבה על קבלת הפנים החמה!!!
עשיתי את פריסת הייעוץ, מה שמאוד הפתיע זה הניגודיות בין התוצאות
השאלה נשארה אותה שאלה: כיצד עלי להתנהל מול ----- על מנת לקדם איתו את הקשר בשבועים הקרובים?
תוצאות פריסת ייעוץ:
מצב נוכחי:
- שלוש החרבות -
- אס המטות

האמת ששני הקלפים האלו מסתדרים טוב ביחד... אנחנו שנינו מגיעים ממקום של כאב ואכזבה עמוקה, זוגיות של הרס עצמי, ולצד זה קלף אס המטות מציג רצון לקשר טוב , התחלות חדשות (לא בהכרח ביחד) ומשיכה מינית שקיימת.-
הכיוון הטוב ביותר - תשע המטות – בקלף מופיעים ברקע כל המטות מסודרים והדמות מחזיקה באחד נוסף. הכל מוכן ומחכה לכך שהדמות תצרף את המוט הנוסף. הקלף מדבר על לחכות בסבלנות ולהמשיך להתאמץ
מה להמנע - ארבע המטבעות – היצמדות מתוך פחד, רכושנות, עקשנות – קצת קשה לי לפרש את זה במקרה הנוכחי כי אנחנו לא בזוגיות עדיין... אבל כנראה שזה אומר שאני לא צריכה לקנא ?
התוצאה האופטימלית:
- ארבע המטות – חתונה? זוגיות, שלווה
- שטן – קשר מיני
תוצאה לחילופין - נער החרבות – אני לא מתחברת לקלף הזה, קשה לי מאוד לפרש אותו , אבל מבדיקה הבנתי שהוא מייצג רומנים קלילים וקצרים
מה דעתך?
תודה

רשף כשף

New member
פחזנית יקרה

העצות של הפריסה מכוונות אלייך ולכן לא יהיה נכון לפרשן כלפי מישהו אחר.
נסי לפרש שוב את הפריסה כאשר העצות מכוונות כלפייך.
הקפידי במיוחד לעמוד על ההבדל בין הקלף העוזר והקלף המפריע בחייך, לשם כך ניתן לקרוא על הקלפים הנ"ל כאן בארכיון הפורום (סרגל החיפוש נמצא למעלה משמאל).

לדעתי הפריסה הראשונה היא הכי נכונה ולכן ממליצה לך להתמקד בה ולא להמשיך לפרוס פריסות נוספות בשלב זה.

כמו כן, על מנת שנוכל לעזור לך לפרש תצטרכי לצרף רקע מתאים.

בהצלחה!

תגובה לרשף

תודה על קבלת הפנים החמה :)
אני אתן קצת רקע, התחלתי קשר עם גבר אחרי פרידה (מערכת יחסים של תשע שנים)
הוא מתקרב ומתרחק ומשדר רמזים כפולים

לגביי הקלפים, הקלף שמסמל את מה שעוזר וזה שמפריע די סותרים - כי שניהם בעצם מסמנים בעיניי להלחם למען המטרה, להאבק ולהסתער
מצד שני , אביר החרבות גם מתפרש כמקרים בהם מחכים לצד השני, שבמקרה הזה זה לא נכון כי אני היוזמת
מה דעתך?
תודה!

רשף כשף

New member
דעתי שונה משלך

אני כנראה לא מכירה את הפירושים שאת מתבססת עליהם.

בקלף המרכבה, אנו פוגשים בנסיך היושב במרכבת הנצחון, שאינה נעה לשום מקום. הנסיך אינו אוחז במושכות והספינקסים הרתומים למרכבה נמצאים במנוחה, בכיוונים מנוגדים זה לזה. צבעיהם המנוגדים של הספינקסים, מתארים את ניגודי הכוחות העומדים בדרכו של הנסיך ועוצרים את התקדמותו.
הקלף מתאר יכולותיו של אדם לרכוב במרכבת הנצחון, לאחוז במושכות ולנתב את הספינקסים הרתומים במרכבה לאותו הכיוון. הבגרות הנדרשת לאזן בין צדדים שונים בנפש האדם ולשלוט מתוך עמדת בטחון פנימי, מתבטאת בקלף והמגדלים ברקע מסמלים תמיכה והבטחה לעתיד.
על מנת שהנסיך היושב במרכבה יוכל לשלוט בה ולהבטיח את עתידו, עליו להוכיח יושר פנימי, בגרות וחוזק נפשי. נסיון לשלוט במרכבה באמצעות כוח פיזי בלבד, לא תשרת אותו.
הקלף מסמל איפוק פיזי ויכולות נפשיות גבוהות.

המרכבה לדעתי אינה מתארת מלחמה אלא עצירה לצורך חשיבה ורענון של הדרך. המלחמה שאת מתארת דרך נסיון לשלוט במושכות אינה מתאפשרת בקלף המרכבה.

אביר החרבות לעומת זאת אכן מתאר אנרגיה של יציאה למלחמה, אך האם שמת לב שהוא בעמדת הנגד? מה שאומר שאנרגית לחימה לא תשרת אותך בשלב זה.

האם היית משנה את הפרשנות שלך לפריסה לאור המידע הזה?

תגובה

היי
אני מתחברת לפירוש של המרכבה, אבל לא הבנתי את אביר החרבות... מה הכוונה הוא נגד? שהלחימה לא תשרת?
תודה

רשף כשף

New member
קלף בעמדת הפרעה

מצביע על הגורמים שיפריעו לך בנושא הפריסה.
אנרגיה של לחימה שמגיעה עם קלף אביר החרבות תפריע לך בנושא הזה.
מומלץ לא להילחם.

רשף כשף

New member
וביתר פירוט

הקלף השלישי- בעד: הקלף מצביע על מה כדאי לשואל לעשות בנושא הפריסה בחייו: מה עומד לטובתו של השואל בתחום הפריסה, התכונות שיקדמו את השואל לכיוון החיובי, מה או מי יוכלו לעזור לו להתקדם בנושא זה בחייו. הקלף מצביע על הפעולה אותה מומלץ לשואל לנקוט.

הקלף הרביעי- נגד: הקלף מצביע על הדברים שמהם כדאי לשואל להימנע בנושא הפריסה בחייו: מה עומד לרעתו של השואל בתחום הפריסה, התכונות שיעכבו את השואל, מה או מי מפריע לו להתקדם בנושא זה בחייו. הקלף מצביע על נקודות חולשה שמהן מומלץ לשואל להימנע.

למעלה