ניסיון נוסף לשיר הבישים

Mor L

New member
ניסיון נוסף לשיר הבישים

לפני כמה שבועות שמתי את השיר שכתבתי בפורום מנגה ואנימה והתגובות היו פשוט כאלה נוראיות שמחקו את כל השירשור... אני לוקחת ניסיון נוסף פה ובעוד כמה קומונות יאואי כי אני רואה שקצת יש פה חיים בתקווה שהפאנגירל שבתוככן תבין את ההומור ולא תיקח את זה למקומות לא רצויים השיר מוקדש לאקירה מהיקארו נו גו, ויואה מסאקורה לוכדת הקלפים. כשפרסמתי בראשונה שיניתי רק בית ופזמון אחד, ועכשיו שכתבתי את כל 3 הבתים והפזמונים. (בכוונה כתבתי "בישונים" ולא "בישים" כי זה לא הצליח להסתדר עם המקצב) השיר הוא "צרות טובות" של שלום חנוך: ביפן היו שני בישונים שני בישונים, יפים וצעירים. הם היו תמיד כל כך יפים כה אצילים היו הבישונים ואהבתי את שניהם, אלי זה שלי היה וזה שלי ככה באו לי גברים טובים שניים הם ולא יודעים זה על זה, הבישונים מאחד למדתי את הגו וקראתי כולו, פעמיים מהתחלה. השני נשאני למרומים בכדי לראות את אור הלבנה ואהבתי את שניהם, אלי זה שלי היה וזה שלי ככה באו לי גברים טובים שניים הם ולא יודעים זה על זה, הבישונים כשמתוק ימים חולפים מהר וגם הליל הופך ארוך, סוער. הפאנגרליות לוחצות לי כבר - מה אעשה, במי מהם אבחר? אז בחרתי בשניהם, אלי! זה שלי יהיה וזה שלי. ככה באו לי גברים טובים שניים הם וגם יודעים זה על זה הבישונים!

CibiHeart92

New member
אוקי

1) אם התגובות במנגה ואנימה לא היו טובות למה לפרסם גם פה? 2) מה הקשר לפורום הזה בכלל...?

Mor L

New member
את באמת שאלת את זה?

א. למה פאן פיק וציורים על אנימות זה בסדר אבל שירים לא? ב. אקירה הוא הנושא שמזיז את כל הסידרה היקארו נו גו אולי? ג. למה כל העוינות? זה אמור להיות פורום מעריצים ולא פורום משמיצים

CibiHeart92

New member
אה הא...

פאנפיקים וציורים על אנימות בסדר בפורום מנגה ואנימה, זה פורום היקארו נו גו שמוקדש לסדרה מסוימת... אקירה הוא ממש לא מה שמזיז את הסדרה היקארו נו גו, היקארו נו גו זו סדרה על היקארו, ועל גו. אקירה הוא דמות טובה והכל, אבל להגיד שהוא מזיז את הסדרה זה טעות טיפשית ביותר. וזו לא עוינות, פשוט אני ראיתי מה היה במנגה ואנימה, ואני לא מבינה למה עם משהו לא הולך לך בפורום אחד את צריכה לפרסם את זה בעוד אחד, ועוד כשאין קשר לנושא שלו בכלל... יש לך מספיק קומונות לפרסם בהם דברים כאלה. ואני את היקארו נו גו מעולם לא השמצתי.

Mor L

New member
תאמיני לי

שאין לי מושג על מה כל העצבים האלה אז את לא אוהבת את אקירה כמוני אבל זה לא אומר שהוא לא חשוב, אחרת לא היו מראים אותו מההתחלה ההתחלה של הסידרה והמאנגה אבל הוא כן חלק מהסידרה וכתבתי שיר עליו, אז מה פה לא מסתדר?

CibiHeart92

New member
כתבת שיר על בישים

שעשה רק באלגן בפורום מנגה ואנימה אני פשוט לא רוצה שהבאלגן יגיע גם הנה *פוזלת למישהי מסוימת* ותאמיני לי, אני אוהבת את אקירה... @@;

Mor L

New member
טוב אני ממש לא רוצה שתהיה פה מריבה

השיר הוא לא הבעיה, אם את זוכרת לא אמרו מילה על המילים או על הדמויות אלא רק על זה שזה שיר סגידה לבישים, ועם זה היתה בעיה כי היו כאלה שהחליטו שלאהוב אנימות בגלל יאואי ובישים זה פסול לאף אחד אין זכות לקבוע לאחרים מה לאהוב ומה לחשוב ואלה שעשו את זה הם אלה שעברו את הגבול ולא מי שמעריץ ובסך הכל מכריז על זה בגלוי

CibiHeart92

New member
בסדר

אבל השיר הזה עדיין לא מתאים לפורום, בסדר, אז הוא על אקירה אבל באמת, בשביל הערצה מהסוג הזה קיימות קומונות

למעלה