ניסיון למיילד

c12chen16

New member
ניסיון למיילד

אני בחפש"ש ככה שיש לי זמן להתעסק קצת עם חצלולים... קיצר ניסיתי לעשות מיילד, קמתי אחרי 4.5 - 5 שעות (זה הסיכוי היחיד שלי להירדם שוב וגם ככה קשה לי), זכרתי חלום אחד די טוב.. חלום שבו אני מטייל בקניון עם חבר מהצבא ומשום מה יש כל מיני פילים חיים מפוזרים בקניון ואז אני שואל איזה מוכר שם בקניון למה יש פה פילים והוא אומר לי שזה איזו תערוכה או משהו כזה לא בדיוק הבנתי, המשכנו טייל הצטלמנו קצת וזהו נראה לי... קיצר נשארתי ער בערך חצי שעה ושוב חזרתי למיטה עשיתי הכל נכון עם המשפט "כשאחלום אזכור שאני חולם ואבצע בדיקת מציאות" דימיינתי את פרטי החלום פעם אחר פעם כשכל פעם אני מגיע לנקודה שאני מבין שיש פילים חופשיים בקניון וזה לא הגיוני ומבצע בדיקת מציאות. נרדמתי והפעםן חלמתי חלום שאני בצבא הפעם עם חבר אחר סתם כזה יושבים מדברים בחדר ולרגע חשבתי כזה שזה מוזר שאני בצבא אבל החלום המשיך כרגיל ולא שמתי לב כל כך. קיצר מה שאני בא להגיד פה, שאף פעם לא הצלחתי מיילד ממש, נתחיל מזה שאף פעם לא חזרתי לאותו חלום שהייתי בו, אבל היו כמה מיילדים שעצם העובדה שניסיתי מיילד זה העלה לי את המודעות והיה לי קל יותר בחלומות אחרים להבחין בדברים לא הגיוניים. נראה לי שעשיתי הכל בסדר אבל עדיין לא כל כך הלך

makron2

New member
עצות...

ברגע שהתעוררת מחלום רגיל זה זמן דיי טוב לבצע מיילד,במיוחד אם החלום הרגיל הוא לקראת הבוקר. "למה יש פה פילים והוא אומר לי" - סימן טוב,רק אתה צריך לאמן את עצמך לבצע בדיקה ברגע זה,בשביל זה קיים המיילד. ""כשאחלום אזכור שאני חולם ואבצע בדיקת מציאות" - המשפט הנכון הוא "בפעם הבאה שאני חולם אני *רוצה לזכור שאני חולם" זה דיי דומה אבל אני מעדיף את המשפט המקורי כי זה הגדרה של מטרה והדגשה של רצון. "שאני מבין שיש פילים חופשיים בקניון וזה לא הגיוני ומבצע בדיקת מציאות." - תשתדל *להדגיש לעצמך שמדובר בחלום ע"י משפט כמו "אני חולם,זה חלום" ואז לבצע בדיקה בתור המשך. "לרגע חשבתי כזה שזה מוזר שאני בצבא" - כבר סימן טוב. "אף פעם לא הצלחתי מיילד ממש" - תמיד יש פעם ראשונה. "נתחיל מזה שאף פעם לא חזרתי לאותו חלום שהייתי בו" - זו רק אופציה אחת,רוב הסיכויים הם שתופיע בחלום אחר ובו תשים לב שמדובר בחלום עקב הדברים המוזרים. - "זה העלה לי את המודעות" - זה המטרה. "נראה לי שעשיתי הכל בסדר אבל עדיין לא כל כך הלך" - יש מקום לשיפור,במשך כמה זמן ביצעת את המיילד? לי היה מיילד מוצלח אתמול,רק חבל שהיה לי כמה חלומות לאחר מכן והם טשטשו לי את הזכרון,שגם ככה הוא דיי גרוע.

c12chen16

New member
אז ככה

את המיילד ביצעתי במשך די הרבה זמן (לוקח לי הרבה זמן להירדם.......), בקשר למשפטים אני אשנה אותם ואנסה פעם נוספת בהזדמנות... רק רציתי לומר משהו, לפני 4 שנים בערך כשהתחלתי להתעסק עם חצלולים היו לי חצלולים בכמויות מטורפות ודווקא בלי מיילדים וווילדים פשוט הרבה מאוד דילדים, 4-5 חצלולים בשבוע לפחות (בערך חודש-חודש וחצי אחרי שהכרתי את הנושא), אין לי מושג מה עשיתי אז כדי להגיע למצב הזה אני מת שוב לתקופה כזאת... כרגע סיימתי עם הצבא אפשר להגיד ויש לי זמן אני מנסה להיכנס לכושר בעניין החצלולים זה לא כל כך הולך בינתיים

makron2

New member
המשך...

"ביצעתי במשך די הרבה זמן (לוקח לי הרבה זמן להירדם.......)" - אם זה המקרה אז אפשר להפחית את הזמן שנשארים ערים,אפילו לבצע מייד שמתעוררים. "פשוט הרבה מאוד דילדים" - בדרך כלל עבודה על יומן והדגשה של הסימנים בו עוזרת לדילדים. "אני מנסה להיכנס לכושר בעניין החצלולים" - לפי התאורים של החלומות אז המרחק לחלום צלול הוא קרוב מאוד.

למעלה