ניסיון לייעוץ

suzzie q

New member
ניסיון לייעוץ

מאחר ואני די נואשת ושוקלת את צעדיי.. אם מישהו מכם היה נקלע למצב שהוא נורא נורא רוצה ללמוד משחק, והצליח להגיע לשלבים הסופיים בכמה בתי ספר ממש טובים אבל נפל, והמקום היחיד שמקבל אותו כרגע זה בית צבי, מה הייתם עושים? האם שווה להרשם לבית צבי לשנה אחת ואז לעבור לבית ספר אחר? האם שווה לחכות שנה, לנסות מכינה בניסן או יורם ואז לנסות שוב? מקווה לתגובות או עצה בנושא...תודה.

מה רע בבית צבי??????

בס"ד ולא נראה לי שזה כ"כ פשוט ללכת ללמוד שנה בבית-צבי ושאחר-כך תנסי ללכת לבית ספר שלא התקבלת אליו, או שהתקבלת אבל בא לך שם.. זה לא עובד ככה!! אני במקומך כן הייתי הולכת לבית-צבי. האמת שמצד שני אם מש מעניין אותך מקום אחר אז אל תתפשרי, אם את יודעת שתצטערי על זה , אז תנסי במכינות של הבתי-ספר שלא התקבלת. והסיבה שאני כן ייתי הולכת לבית-צבי, כי משקיעים שם בהפקות של מחזות-זמר ובשירה . מצד אחד יכול להיות שאם התקבלת לבית צבי אז זה רמז מלמעלה ששם את צריכה ללמוד. או שזה סימן שאת צריכה לנסות שוב איפה שנכשלת.. בסוף זה תלוי מה את מרגישה בפנים
שיהיה לך המון בהצלחהה, ותעדכני בפורום ה איתך בהמשך, אותי אישית זה מאוד מעניין. מקווה שעזרתי.. תהילה מגןןןןן.

צול1

New member
אני לא מאמין בגורל

אני מאמין שאם הצלחת להגיע לשלבים הסופיים ושם נפלת, זה אומר שיכולת בקלות לעבור ולהיות בפנים, בכל בצפר שהיית רוצה ללמוד. תראי, המורה שלי לתאטרון שהוא מבין גדולי המורים לתנועה בארץ למד בבית צבי. אם את עד כדי כך לא רוצה ללכת ללמוד בבית צבי, אל תלכי לשם, חבל על הכסף. אך מצד שני, חבל על הזמן, לא? מה שאני הייתי עושה במקומך זה נרשם לסדנאות למידה במהלך השנה הקרובה, (כמו ליצנות, מחול מסוגים שונים, פיתוח קול), ואז הייתי ניגש לבחינה חוזרת. ואני בטוח שתעברי:)

צול1

New member
בדיוק הודעה אחת מתחתינו:)

יש סדנת ליצנות ממש מעולה שהלוואי ויכולתי ללכת אליה בעצמי:(

למעלה