אני חושב שהרושם שקיבלת דווקא לא מדויק
קודם כל לא ציינת באיזה תחום בדיוק מדובר, אבל לחלקנו יש רק שני מבחנים: GRE ו - TOEFL. ה - TOEFL הוא מבחן סף, וממש אין לו משקל בקבלה כל עוד את עוברת את אותו הסף. לגבי ה - GRE, חשיבות חלקיו השונים תלויה בין השאר בתחום, אבל באופן כללי ה - GRE גם מהווה יותר כמו סף מאשר גורם מכריע בקבלה. לרוב מי שמנסה להתקבל לדוקטורט יהיו ציונים טובים + ב - GRE. קשה להבחין בין מועמדים במצב כזה. לחלקנו יש צורך לעשות גם מבחן GRE SUBJECT, אבל אני לא בטוח אם זה משהו שרלוונטי לך.

אז מה כן חשוב? דווקא מה שאת שמת בסוגריים כנראה יהיה יותר חשוב מהציונים. ההמלצות, דוגמאות כתיבה, חיבורים. או במילים אחרות - הניסיון שלך, איך את מציגה את עצמך, ואיך אחרים מציגים אותך.

לגבי הכנה - את מוזמנת לחפש בארכיון של הפורום באמצעות שדה "חפש בפורום זה" בחלק העליון של העמוד. חיפוש של המילים GRE, TOEFL וכדומה יניב לך תוצאות רבות. בנוסף שווה לשוטט באתר של ETS, ולחשוב על איזו דרך למידה מתאימה לך. אפשר ללמוד עצמאית עם ספרים.. אפשר להשתמש באמצעים יותר חדישים כמו אפליקציות.. אפשר לעשות קורס ONLINE עם שירות כמו MAGOOSH.. או אפשר ללמוד בקורס "רגיל", אפשרות שאני ממליץ עליה פחות.

פנייה לחוקרים - אחרי הקבלה כבר יפנו אלייך.. לפני או עם ה - application זו בהחלט אפשרות, אבל צריך לעשות זאת נכון. גם על זה שוחחנו פה רבות, כדאי להציץ.