ניסיון ווילד, כושל?

yomri2

New member
ניסיון ווילד, כושל?

היום ניסיתי בצהרים לבצע ווילד. אני לא יודע אם הייתי בכיוון או לא. התחלתי לספור וכשהגעתי לאיזור ה400 התחלתי להרגיש כמעין עקצוצים והיה לי יותר קשה לזוז. למשל ניסיתי להרים את היד והצלחתי, אבל היא הייתה כבדה יותר. זה אומר שהייתי קרוב לשיתוק שינה? הייתי בכיוון?

yisrael14

New member
ניסיתי

ביום ניסיתי לאיזה שעה אבל כל מה שהגעתי אליו זה הכבדות הזאת שהם אמרו

makron2

New member
בדרך כלל...

צריך לחכות אחריי הרגשת הכבדות ולהרגע כמה שיותר תוך כדיי כך שנשארים "ערים" למתרחש,זה דיי חמקמק אבל יש סימנים שקורים במעבר ורוב הסיכויים שתשימו לב אליהם לבד - זה יכול להיום תחושות "שונות" ועוד.. - עוזר להתרכז במשהו בדמיון כדיי להסיח את הדעת מהגוף אבל שוב צריך להשאר "ערים". - יש שיטות שונות. רצוי לבצע ויילד לאחר כמה שעות שינה כדיי לוודא שנמצאים במחזור חלום.

yomri2

New member
כן, אבל..

גם בשינת צהרים זה אפשרי משום שאין לך את החלק של המנוחה הפיסית, ולכן אתה ישר חולם. תראה, בשלב הזה של הכבדות חיכיתי, אבל שום דבר לא קרה ובסוף התייאשתי... לקח לי דיי הרבה זמן להגיע למצב של הכבדות, ובסוף זה גרר התייאשות. אולי כדאי לי לנסות שוב במצבים שונים וזה ישתפר?

makron2

New member
נכון...

גם בשנ"צ זה אפשרי. אולי כדאי לי לנסות שוב במצבים שונים וזה ישתפר?לגוון זה טוב במידה ונכשלים במשהו מסויים באופן עיקבי. אני ממליץ על שיטת המיילד היא לדעתי פשוטה יותר והסיכויים יותר גבוהים - לאחר חלום צלול של מיילד אפשר לעבור גם למיילד או לעשות כמה דקות של מיילד ואחר כך לעבור לויילד,ככה אם שיטת אחת תכשל השנייה תפעל.

silverhawk

New member
אכן כן

זו אחת מנקודות הציון בדרך לכניסה לווילד. באופן כללי, עליך להתעלם מהתופעות המוקדמות הללו ולהמשיך להתמקד בדבר בו התמקדת. עם זאת, אתה צריך לזכור שווילד אינה שיטה פשוטה והיא דורשת אימון. עם הזמן יהיה לך יותר פשוט.

yomri2

New member
אוקיי

אני אנסה ואני אגיד לכם איך זה התקדם ואיך הלך.

למעלה