ניסיון אחרון!

ShinAkuma

New member
ניסיון אחרון!

הנה משהו שעשיתי בשעתיים...הכול צוייר בפוטו CS2 חתמתי אבל הוא עדיין לא גמור

amitais

New member
יפה.

א. אין שום ערך לזמן שלקח לך לצייר, זה לא רלוונטי. ב. רצוי להעלות את העבודות בגודל שנכנס במסך סטנדרטי, כלומר פחות מ-600X800 פיקסלים.

sherban

New member
אני מאוד מאוד מסכים עם ב.

אני לא כזה סגור על א. בכל מה שקשור לציורי קונספט יש משמעות לזמן העבודה. אמן שיכול לבצע קונספט זריז ומובן בזמן קצר הוא אמן קונספט שיהיה מבוקש יותר בתחומו. גם אם מולו יש אמן שיכול להגיע לתוצר יותר טוב אבל בפי 3 זמן.

leshemAmit

New member
תנסה להשתמש גם בכלי המריח

עם אחוזים קטנים הוא יכול לתת לך מעברים בגוונים וצבעים בצורה הרבה יותר חלקה

ShinAkuma

New member
אני אנסה ...

אבל אני חושב שזה יכול לעבוד גם עם מעברים פחות חלקים....אבל אני כן אנסה כשהיציור יהיה גמור לתת לו גימור יותר חלק

leshemAmit

New member
אם אתה לא רוצה חלק אז אל תמרח

אבל אם תעבוד בכמה שכבות אז תוכל לעשות מקומות עם צל עם מעברים מושלמים באובייקטים קשים כמו הראש כדור ובשכבה אחרת לתת טקסטורות

ShinAkuma

New member
אוקיי....אעשה זאת..בנתיים

הנה עוד קצת התקדמות.....לאזעאל...אני פשוט לא מצליח לסיים אותו...עובד בין פרוייקטים עליו....

ShinAkuma

New member
מה הכוונה נוח?

אם את\ה מתכוון\ת מבחינת אם זה יותר קל מאשר במדיה מסורתית אז לא ,זה דורש מיומנות מסויימת שניתנת לליטה בעקבות תירגול ....מבחינת הנחות הצבע והבנת הצל והקונספט זה כבר כל אחד והרמה האישית שלו... אבל גם במדיה מסורתית וגם במדיה יגיטאלית זה הכל מבוסס על אותם העקרונות....פשוט צריך לרשום המון!!! המון !!! המון!!!!!!!!! ואז מגעים למה שרוצים...כבר אמרתי לרשום..? מקווה שהסברתי...

scalla

New member
יפה...

עכשיו לעבור לנייר ליטוש במס' גבוה

ShinAkuma

New member
כרגע מוסיף לו עוד פרטים....

אגב הקונספט בכלל היה צריך להיות אחר...הייתי אמור לעצוב לחברה מסויימת דמות, לאחר שאמרו לי שהיא קצת קודרת מדיי...ושהם התכוונו למשהו הרבה יותר "חמוד" אז המשכתי כבר אך שרציתי לאפשרציתי.... למה התכוונת כשאמרת ליטוש? (סתם מעניין)

scalla

New member
עזוב בדיחה של אנשים שלומדים עיצוב תעשייתי

הכוונה לעבור לנייר ליטוש יותר צפוף כדי להגיע לגימור יותר גבוהה.

ShinAkuma

New member
זה מה שחשבתי...אבל..

הכוונה שלי זה איפה אתה חושב שצריך ל"שייף"?

scalla

New member
בכלליות הכל...

זה פשוט עוד לא מגומר ועם הרבה פוטנציאל. אגב, מזל"ט. אני בטוח שתצליח.

ShinAkuma

New member
כמו שאמרתי...זה עדיין לא גמור...אבל אני אתן

לו גימור יותר "משוייף" (^_^) תודה רבה...בקשר ללהצליח...חבל שבארץ לא ממש מלמדים מה שאני רוצה....אז אני אצטרך גם פה נראה לי(למדתי בבצלאל שנתיים)להילחם....ככה זה נראה לי..

למעלה