ניסון

varui

New member
ניסון

אני הייתי רוצה בבקשה לקבל ממכם קצת עצות 1.אם אני רוצה לתבוע את משרד ביטחון אם אתם ממליצים לעשות את זה דרל עו"ד או אני יכול לעושת את לבד 2.בערך אחרי כמה זמן אני יכול לקבל תשובה של נכות ולמה אני זכאי 3.בערך כול הבירור כמה זמן הוא נימשך 4.האם אתם יכולים למליץ לי עורך דין בקשר לתביעות למשרד ביטחון 5.ואני רוצה אך הולך תשלום בדרך כלל לעו"ד שתבואים את משרד ביטחון 6.תודה כל תושבה היא חשובה

BIacKnight

New member
תשובות לשאלותיך .:

1.אני ממליץ בכל מקרה לקחת עורך דין שמטפל בתביעות מהסוג הנ"ל 2.אין זמן מוגדר לקבלת תשובה לפעמים זה לוקח 3 שבועות ולפעמים חודשיים גם נתקלתי ביותר זמן,הזכאות היא לפי האחוזים שתקבל. 3.תביעה יכולה לקחת גם מספר שנים . 4.אני ממליץ על העורך דין נפתלי גירנברג הוא מהטובים בתחום,אך יש גם עורכי דין נוספים,בכל מקרה כדאי ללכת להתיעצות. 5.התשלום משתנה בהתאם לעורך דין ולהליכים המשפטים,לפי נסיוני זה עולה בערך בין 20,000 שקל ל60,000 שקל ואף יותר ,שוב זה בערך. מקווה שעזרתי.

varui

New member
עוד שאלה

אני רוצה לדעת בערך מתי צרכים לשלם לעו"ד לאחר שזכייה כלשהו סכום או זה באה מאחוזים של תביעה

shanis

New member
תשובה קצת אחרת

כדי לדעת אם להמליץ לך לתבוע באמצעות עו"ד או לא צריך לדעת מה התביעה שלך , כלומר מה הנכות ואיך היא נגרמה. אם מדובר על מצב של החמרה למשל כלומר פגיעה שהוחמרה בצבא או פגיעה שמסיבה כזאת או אחרת עלול להיות ספק שהיא נגרמה בצבא או מה חומרתה אז כדי לתבוע באמצעות עו"ד. אם מדובר על מקרה יחסית פשוט והנכות ברורה וגם הדרך שבה היא נגרמה , לדעתי אין צורך בעו"ד. בכל מקרה התייעצות ראשונית עם עו"ד היא בד"כ בחינם. לוקח מספר שבועות עד שאתה מקבל מכתב שמאשר/דוחה את התביעה ואז עוד כמה שבועות עד שאתה מוזמן לועדה.

syncmaster1

New member
יש עורכי דין זולים בהרבה

שהידע שלהם והנסיון שלהם לא פחות גדול. לשם פרופורציה 60,000 ש"ח שווים לשלוש שנות תגמול בסיסי של נכה 50%!!!. לרוב הנכים, בעיקר על רקע המדיניות המחמירה של משהב"ט, נקבעים אחוזים נמוכים בהרבה. המלצתי אליך - ערוך סקר שוק מדוקדק. עבור בין המשרדים השונים והתייעץ. תגלה משרדים ותיקים ומוערכים בתחום אשר גובים גם פחות מ - 10000 ש"ח. בהצלחה.

עָנת

New member
עורכי דין../images/Emo69.gif

varui שלום. 1.מצרפת לך קובץ שירשורים מתוך השאלות הנפוצות :"העו"ד והנכה. 2.לגבי שאלותיך,מצרפת לך את רשימת עורכי הדין של הפורום. "שאלון קטנטן ",ותידע את כל התשובות המהימנות והרלוונטיות. 3.

שלום ידידי

אם יש ביכולתך הייתי ממליץ על יצוג עו"ד, זה מונע נזקים לאחר מכן. התשובה בתביעה ניתנת תוך מספר חודשים, ועל פי התשובה ניתן לדעת האם הוכרת, באיזה שיעור וכדומה. לייעוץ פרטני חינם, אתה מוזמן להתקשר אלינו לפרטינו למטה. רוב עורכי הדין בתחום (לדעתי כולם) עובדים על בסיס + תוצאות. לשאלות נפוצות יש לך קישור למטה. בהצלחה.

varui

New member
מה

אתה אמרת אם אני מגיש בתביעה בלי עו"ד לאיזה נזקים יכול לגרום לי

נזקים אפשריים

טעינת טענות שלא נכון לטענם אטרטגית, פספוס נכויות או טענה לנכויות שיש בעיה לקשרן בקשר הסיבתי לשירות בלא תימוכין מספקים. נקיטת קו פעולה שגוי, ועוד 500 דברים שצריך ללמוד אותם ב-15 שנות ניסיון בתחום כעו"ד... שתוצאתם את - פגיעה בעניינך באופן שלא תזכה לקבל את זכויותיך כפי שראוי היה שתקבל. הבעיה של אנשים שהם בטוחים שיסתדרו ואחרי שהם "דופקים" את עניינם וזוכים לקבל רק חלק מן המגיע להם, הם מתפלאים ומתלוננים. קח את זה בחשבון ותעשה מה שאתה חושב - אתה ילד גדול. בהצלחה רבה,

למעלה