---ניסוי---- כמה מסרים אפשר לקבל בדקה? לללללללללמקומות הההההההההכון רוץ
ק *קלאודיה New member 9/9/02 #1 ---ניסוי---- כמה מסרים אפשר לקבל בדקה? לללללללללמקומות הההההההההכון רוץ
ק קרן קיימת New member 9/9/02 #4 אמרת שיש לך בעיה בלפתוח מסרים לא? אז עכשיו את עושה עלינו ניסויים ? חכי, אני מעבירה לך את כל מסרי הזימה שקיבלתי בזמן האחרון.
אמרת שיש לך בעיה בלפתוח מסרים לא? אז עכשיו את עושה עלינו ניסויים ? חכי, אני מעבירה לך את כל מסרי הזימה שקיבלתי בזמן האחרון.
ק קרן קיימת New member 9/9/02 #8 קרן לא צריכה עץ, אולי בול עץ... עצים יש מספיק - אין מים להשקות אותם. אני צריכה ג´יפ !!!! וחוץ מזה - מה אתה תעשה עם מסרי הזימה שלי ?
קרן לא צריכה עץ, אולי בול עץ... עצים יש מספיק - אין מים להשקות אותם. אני צריכה ג´יפ !!!! וחוץ מזה - מה אתה תעשה עם מסרי הזימה שלי ?
ה השוטה על הגבעה New member 9/9/02 #9 חרגת אותי ../images/Emo13.gif אז למה באים כל פעם שנתרום עץ. ג´יפ? דלק יש? מסרי הזימה שלך ישמשו דלק לעץ שלי..
חרגת אותי ../images/Emo13.gif אז למה באים כל פעם שנתרום עץ. ג´יפ? דלק יש? מסרי הזימה שלך ישמשו דלק לעץ שלי..
ה השוטה על הגבעה New member 9/9/02 #10 חרגת אותי ../images/Emo13.gif אז למה באים כל פעם שנתרום עץ. ג´יפ? דלק יש? מסרי הזימה שלך ישמשו דלק לעץ שלי..
חרגת אותי ../images/Emo13.gif אז למה באים כל פעם שנתרום עץ. ג´יפ? דלק יש? מסרי הזימה שלך ישמשו דלק לעץ שלי..