***ניסוי***

FreeFeeling

New member
***ניסוי*** ../images/Emo13.gif

תחילה: בגלל שאני לא מקיר את אמן השבועה אני לא יוכל כול כך להיות פעיל בנושה הזה. ובגלל זה אני קצת ידבר על דברים אחרים. מקווה שזה יהיה בסדר. ...היום אני ילמד משהוא מוזר אך מעניין... מדובר במשהו שאני מאוד התלהבתי ממנו ומאוד הצחיק אותי. הצילום שמצורף הנה מראה מה יצא מהניסוי שאני ערכתי. מה שאתם רואים זהו צילום של CD שהיה במיקרו-גל ! יש על פני הCD שחבה דקה מאוד של חומר מוליך ולכן יש את אותה התגובה של החומר. *למי שרוצה להתנסות – צריך לשים את הדיסק על חפץ לדוגמה צנצנת ולהפעיל את המקרו לשניה שתיים אד שראם ניצוצות ושומעים צלילים וישר לחבות אותו.
***האחריות על המנסה בלבד ואל תבואו בטענות אם יש נזק כול שהוא ! *אצלי הניסוי בוצה לפחות 3 פעמים וכולם בהצלחה. שיהיה בהצלחה.
FreeFeeling

יקירי - במקום להרוס לאמא את המטבח

יש חומר שעושה את האפקטים האלה בלי לשרוף ת´בית זה נקרא קרקליר ניתן להשיג אותו בחנויות מלאכת יד הוא בא בשתי צנצנות - שלב 1 ושלב 2 ונותן מראה של ציפוי גלזורה סדוק. אני מאמינה שאתה תדע להוציא מזה את המקסימום. שנה טובה

FreeFeeling

New member
../images/Emo6.gif

פיגמליונית: לא הכול היה אחלה ומאוד מצחיק
אפרת@הבית: סחטיין על הכותרת !
ותודה על ההמלצות. *בקשר ללוח פוליגל אני אוד מחפש את הצבעי אקריליק. אין לי מוסג איפה הם ,אני לא השתמשתי בהם. שלכם FreeFeeling

למעלה