קראתי ואני מניחה שמדובר ספציפית על זה
"מחקר תרופתי הבוחן את יעילות ובטיחות של מעכבי אצטיל כולין אסתראז בשילוב כולין לטיפול בתסמינים האוטיסטים המרכזיים של ילדים בקשת האוטיסטית.
קיימות חמש הפרעות המוגדרות כלקויות בקשת האוטיסטית Autistic spectrum disorders (ASD) ומקורן בהפרעה בהתפתחות מנגנונים מוחיים אשר טרם בוררו עד תום. חומרת ההפרעה האוטיסטית נעה בטווח שבין לקות עמוקה וקשה הנקראת אוטיזם לבין לקויות קלות יותר הנקראות Pervasive Developmental Disorder Not Otherwise Specified (PDD NOS) ואספרגר. תסמיני הליבה הינם שלושת הסימפטומים המרכזיים המשותפים להפרעות הקשת האוטיסטית: לקות שפתית, לקות חברתית והתנהגות סטריאוטיפית וחזרתית. מחקרים הראו כי באוטיזם מעורבים מנגנונים מוחיים שונים, אך טרם התקבל מודל המסביר בצורה טובה את הפתופיזיולוגיה של ההפרעה. כמו כן, לא ידוע על טיפול תרופתי יעיל בסימפטומים המרכזיים באוטיזם. המחקר יעריך את בטיחות ויעילות התרופה, וייבחן האם קיים שיפור בקרב קבוצת הניסוי, שנטלה את התרופה לעומת קבוצת הביקורת, שנטלה פלסבו."
רק מלקרוא את זה נעשה לי רע. מילא שכל דבר זה הפרעה ולקות , אבל הם גם כותבים שהם לא יודעים כמעט שום דבר.
למשל :
" טרם התקבל מודל המסביר בצורה טובה את הפתופיזיולוגיה של ההפרעה" או
"לא ידוע על טיפול תרופתי יעיל בסימפטומים המרכזיים באוטיזם".
אבל משום מה זה מספיק להם כדי לנסות טיפול תרופתי על ילדים שעבורם מחליטים ההורים , והמומחים מלחיצים את ההורים לנסות תרופות
'טוב לדעת' שיש :
"מעכבי אצטיל כולין אסתראז בשילוב כולין " (אני מקווה שמישהו יודע מה זה) , ומנסים על הילדים את ה
" יעילות ובטיחות" שלהם . ומה יהיה על הילדים אם יתברר שזה לא רק לא יעיל אלא גם לא בטיחותי ?