ניסוי קטן

Babajista13

New member
ניסוי קטן ../images/Emo22.gif

אז כך, דרוש קצת שיתוף פעולה.. כל מי שקורא הודעה זו מתבקש להוסיף תגובה בא מופיע המשפט הבא: "אני יודע שאני נמצא יותר מידי זמן בבית ספר צבאי כש...." אחרי שה "כש.." יופיע המשך כרצונכם. דוגמא שלי בתגובה.

Babajista13

New member
דוגמא

אני יודע שאני נמצא יותר מידי זמן בבית ספר צבאי כש.. כל פעם כשאני מתעורר אני מתפלל שברגע שאפתח את העיניים אני לא אראה מושב של אוטובוס.

shimonev

New member
ראשון

אני יודע שאני נמצא יותר מידי זמן בבית ספר צבאי כש אני מתעורר בבוקר ומתחיל לקלל את הבית הספר

הנה כמה רעיונות

אני יודע שאני יותר מדי זמן בבית ספר צבאי כשגם בבית, אני מפחד להפעיל את הקומקום החשמלי, כי זה אסור.
אני יודע שאני יותר מדי זמן בבית ספר צבאי שכשאמא שלי מוציאה קוטג' וסלט ירקות מהמקרר, אני מקבל התקף זעם, שובר הכל על הקירות, וצועק "לא אמא! לא רוצה שוב חדר אוכל!"
אני יודע שאני יותר מדי זמן בבית ספר צבאי כשאני בסוף החודש מנסה לחשב כמה כסף הוצאתי בחודש הזה על סיגריות. אני יודע שאני יותר מדי זמן בבית ספר צבאי כשאני מתשגע כשאני לא ישן בצהריים.
אני יודע שאני יותר מדי זמן בבית ספר צבאי כשאני נכנס לחדר של אחותי הקטנה, מעביר אצבע במסילות, רואה אבק, ומאיים עלייה שהיא תישאר שישי אם זה לא יהיה נקי למסדר החוזר בעוד שעתיים, ובלי תירוצים.
אני יודע שאני יותר מדי זמן בבית ספר צבאי כשאני מתעורר בבוקר, מלא עקיצות של יתושים במקומות שלא ידעתי שא פשר להיעקץ בהם, וכבר לא אכפת לי.
ולבסוף, אני יודע שאני יותר מדי זמן בבית ספר צבאי כשאני לפעמים מוצא את עצמי באמצע הלילה, אומר לנמלה בחדר שלי "לא! מפגרת! נבוכדנאצר הוא מלך בבל. נ-ב-ו-כ-ד-נ-א-צ-ר. מיפגרת."

U n u

New member
אני יודע שאני בבית צבאי

כי שאני מדבר עם אבא אני עם ידיים מאחורי הגב :p טוב נו אני עושה בית זונות בבית ספר אבל בכיתה י הייתי משווה את זה לגיבוש צנחנים

Babajista13

New member
עוד כמה

אני יודע שאני נמצא יותר מידי זמן בבית ספר צבאי כש אני נרדם באוטובוס בדרך הבית ומתעורר באותו אוטובוס בדרך חזרה לבית ספר. אני יודע שאני נמצא יותר מידי זמן בבית ספר צבאי כש סבתא לא מוכרת שואלת אותי מה אומר " ב"ס הולץ " אני עונה "בסיס סודי הולץ"

ממיקרו

New member
לתלמידים הלומדים בטכני

לא להתבלבל התוכנית שלו לא תעבוד אצלנו כי הם משתמשים בערכת לדים אחרת . אצלנו אין צורך לשלוח מידע לאות הבקרה בכדי להשתמש בלדים וניתן ישירות לשלוח מידע למפתח של הלדים כדי להדליק אותם,כמו כן כתובת המפתח אצלו שונה מאצלנו. ולסיכום בטח תהיתם למה אצלו התוכנית נראת קצרה יותר אז זה כי הוא משתמש בכתיבה של "מודל קצר" שלא מקובלת עלי.

מר רונן

זה מה שמלמדים אותנו..מה אני אעשה? המערכת לדים שלנו מדליקה נורות באפס לוגי, לא באחד, אם התכוונת לכך. מודל קצר - זה מה שלימדו אותי..אתה מלמד מודל ארוך? מה ההבדל?

ממיקרו

New member
גם.

בערכה של הטכני הלדים דולקים כששולחים למפתח 1 לוגי ללד שרוצים להדליק ,חוץ מזה הכתובות של המפתח של הערכה שלך שונה ואצלך צריך כנראה לשלוח מידע למפתח בקרה מה שלא נחוץ בטכני. ההבדל הוא בצורה שבה מגדירים את הסגמנטים השונים בשיטה שלך לכאורה "יותר קל" כי יש פחות לזכור אבל אתה פחות שולט על הסגמנטים ואתה מוגבל יותר בשימוש שאתה יכול לעשות בהם כי אתה נשאן על ברירת מחדל. נ.ב אל תקרא לי מר בכלל ובטח שלא בפורום
. המדריך רונן יהיה מספיק ,ובפורום אני מוכן לסבול ולקבל גם סתם רונן (כל עוד לא מתבלבלים בבסיס)

מישהו יכול בבקשה להסביר לי

מה הקשר של מיקרו פתאום באמצע שרשור שמנסה בכוח להיות מצחיק?! למה החוסר קשר הזה בפורום

למעלה