ניסוי האדמה חדש

ניסוי האדמה חדש

ובכן, אני רוצה להשתמש איכשהו ב"קרן האור האדומה" להנאתנו ולהתפתחותנו, אז אני ממציא בזאת משחק חדש:

אחת לשבוע (בדרך כלל בסופ"ש) תופנה "קרן האור האדמדמה" אל אחד מעשרת הניקים הפעילים ביותר בפורום נכון לשלושים הימים החולפים (המחשב סופר, אני לא מתערב) בעזרת הגרלה אובייקטיבית כלשהי שאערוך בעזרת האתר הזה:
https://www.random.org/integers/

כיצד כדאי לנו להשתמש בכך?
ובכן, לפנינו אפשרויות רבות.
קודם כל, כדאי לבחור בדרך שימוש מהטווח המועיל והנעים (דוגמאות: לשים לב לתכונותיו החיוביות של אותו משתתף / להתבונן על התגובות שזה מעורר בי / "לנטרל" או "לקזז" את השפעות ההאדמה בתפישתי / וכו') ולא בדרך שימוש מהטווח הבלתי-מועיל והבלתי-נעים (דוגמאות: לבנות סיפורים בלתי-נעימים סביב אותה האדמה ולהאמין בהם / להחליט שאני "נוקם" באופן כלשהו במואדם או במאדים או בפורום שאִפשר זאת או ביקום שהרשה את זה / לפרש זאת כחוסר-צדק, עלבון או הפרעה בלתי-רצויה / וכו').

איך נדע אם אנחנו משתמשים בכך באופן מועיל ונעים?
יתכן שזה יהיה מלווה באחת מההבעות הבאות:

איך נדע אם אנחנו משתמשים בכך באופן בלתי-מועיל ובלתי-נעים?
יתכן שזה יהיה מלווה באחת מההבעות הבאות:

כמובן, אפשר גם שזה יהיה הפוך (שימוש בלתי-מועיל שילווה בהבעה "
" או שימוש מועיל שילווה בהבעה "
" וכדומה) אולם סביר להניח שברוב המקרים תהיה קורלציה ישרה כלשהי בין מידת האושר שקורן מההבעה לבין מידות ההנאה והתועלת שבתגובה הפעילה.

האתגר/משחק/שימוש/תרגול/ניסוי הוא כמובן הן לבעליו של הניק המואדם והן לכל יתר משתתפי הפורום.
ובכן, הבה נראה... אני עורך את ההגרלה הראשונה... הניק הראשון שיעלה בגורל בטוח יחווה אתגר גדול יותר מפני שזה מגיע באופן מפתיע יותר... מי זה יהיה? ובכן... המחשב בוחר... טא טא טאם... עד לשניה זו אין לי מושג מי זה הולך להיות... רגע...
...
ובכן, לא תאמינו.
מי שנפל בגורל הפעם הוא מודטחדש.
אוקיי, זה הולך להיות מעניין...

קישורים קשורים:
משחק ההאדמה הקודם

מסיבה נעלמה "החלטתי" לעשות את ההגרלה הבאה מראש

ולהודיע כבר עכשיו על התוצאות שלה, שייכנסו לתוקף החל מהשנה החדשה, כלומר, בסופ"ש.

ובכן, ראשונה יצאה בהגרלה הקוסמת הורודה, שהודיעה מראש בשרשור כי אין ברצונה לקחת חלק במשחק הזה.

אז ערכתי הגרלה חוזרת ומי שעלה בה הוא נציב המים.
בקרוב אם כן קרן האור השובבה תאיר את ניקו.

השתהות בעניין המשך הניסוי

בינתיים ההאדמה "תקועה" קצת על נציב המים עד שאמשיך לגלגל את הניסוי הזה או לבטלו...

למעלה