מחפש אנשים שחווים חלומות צלולים להשתתף בניסויי שנקרא "התעוררות מאולצת בשליטה" תגיבו בפורום מי שיכול ומעוניין תנאים: לוקח שבוע מישהו שחווה לפחות חלום צלול ביום/יומיים יחל הניסויי ברגע שיהיו מספיק אנשים דורש שליטה מינימאלית בחלום (סוגסטיה בחלום צלול שפועלת) תודה פבל
בעיה אני תמיד כשרציתי לקום עשיתי זאת בקלות. זה מעין משהו שלעולם לא אוכל להסביר איך למה וכמה אני פשוט מתעורר כשאני רוצה. ללא ספירה מ10 וללא פקודה קולים וכו' אני פשוט מחליט. זה ישמע ממש מוזר לא משנה בכל מקרה אני לא רואה מה מטרת הניסוי אין שום בעייה בלהתעורר מחלום, אני חושב שפיתחתי תטכניקה שלי כשהייתי קטן. היו לי המון סיוטים בהם אני לא יכול לזוז ופתאום מגיעה איזה ישות רעה אלי אני פשוט מזרים איזה משהו לא יודע איך להסביר תמיד גם לפני שנחספתי לחלומות צלולים בסיוטים שהיו לי מידי פעם ממש לפני שה"מפלצת" תפסה אותי קטלתי שזה חלום וקמתי. אותו דבר בחלום צלול אני פשוט מחליט לקום.
אני מעוניין... תמיד בחלומות צלולים (אצלי) באיזשו שלב אני מרגיש את הגוף שלי... כלומר ואז אני יכול להתעורר... נ.ב בשביל מה הניסוי... כלומר בסדר נגיד והתעוררתי באמצע חלום צלול... מה אמור לקרות? מה המטרה של הניסוי... ולמה הוא לוקח שבוע....? יום טוב אנשים!
מה יותר קשה לביצוע בין מספר השיטות שאציג והאם ניתן על פי זה לקבוע את רמת השליטה בחלום צלול? ככה בעצם נלמד יותר על שליטה ועל סימפטומים לסיום החלום. בנוסף, לניסיונכם האישי, זה מגביר את רמת המודעות לקץ חלום
אני בכלל חושב שהתעוררות היא לא מאולצת אלא סוג של יציאה מחלום.. כשאתה לא חולם אז לא מרגישים איך שהזמן טס ואז גם אם תעבור שעה מאז ש"אילצת" את עצמך להתעורר, זה יהיה הזכרון האחרון שלך ואז כשתתעורר תחשוב שלא עבר זמן... היום קרה לי משהו דומה כשהתעוררתי והחלטתי לתת לעצמי עוד 20 דקות לישון.. שמתי את הראש על הכרית ואחרי כמה שניות היה צלצול של השעון מעורר.. 20 דקות עברו לי כמו שניה אחת או 2.. בגלל שלא חלמתי.. בגלל זה אני חושב שברגע שמחליטים להתעורר אז פשוט המוח מפסיק לחלום והזכרון הבא הוא ההתעוררות... נראה לכם הגיוני?