ניסוח חוזה

ניסוח חוזה

מסיבות אישיות אני והשותפות שלי מסיימות את חוזה השכירות שלנו לפי הזמן. בעל הבית שלנו היה מאוד מבין והיגענו איתו להסכמה שהייתה מקובלת על כל הצדדים שבמידה ועד סוף החודש נמצא שוכרים אחרים במקומנו לא נצטרך לשלם לו פיצוי והעזיבה תתנהל כרגיל. אני מעוניינת לדעת כיצד לנסח חוזה של " שבירת חוזה" ז"א כיצד אני מנסחת בכתב את ההסכם שהיגענו אליו, את הכסך שהשארנו לו כדי לכסות על החודש האחרון שגרנו שם (כיוון שהחשבונות עדיים לא היגיעו) ושאר תשלומים שהשארנו לו כדי שיכסה חובות שאנו אמורות לשלם כמו וועד בית וכו.. בקיצור איך אני מנסחת בכתב משהו שיגן עליי כי שילמתי לו את חובותי שלא יתעורר יום אחד עם דרישות. אשמח לקבל תשובה כמה שיותר מהר...תודה!!!

קרן לב1

New member
מציעה ש

הי לך מאחר והדברים נעשים תוך הסכמה הדדית אני מציעה שתעלו את כל הדברים בכתב כולל כל ההסכמות ולהחתים את כל הנוגעים בדבר על תוכן הדברים ולהוסיף שמסמך זה בא על דעת החתומים ואין ולא תהיינה כל תביעות הדדיות בהווה ובעתיד לגבי כל פרט הקשור בשכירות בין אם נרשם במסמך ובין אם בטעות קולמוס לא הועלה שם. אם בעל הבית הוגן והגון וכן הדיירים - זה מספיק.

u 1000

New member
ברור לך שהוא לא יאשר לך שאין לך חובות

כל עוד החשבונות שלכן לא שולמו (ארנונה, מים, חשמל, גז ועוד). את צריכה להגיע עם בעל הבית לנוסח בו מוסכם שני דברים: 1. סיום החוזה 2. העדר דרישות כספיות נוספות אם הכל נעשה ברוח טובה לא תהיה בעיה להגיע להסכמה. לא פחות חשוב - אם החשבונות, כולם או חלקם, מופיעים על שמך, את צריכה להודיע על סיום מגוריך בנכס. אם לא תעשי כן, את עשויה לגלות שחובות שנצברו על ידי הדיירים החדשים ואפילו כאלו שבאו אחריהם נרשמו על שמך ואח"כ "לכי תוכיחי שאין לך אחות".

רציתי לדעת איך לנסח חוזה כזה מה חשוב לכתוב

רציתי לדעת איך לנסח חוזה כזה מה חשוב לכתוב ולציין על מנת שחוזה כזה יסגור את כל הפינות

u 1000

New member
המדיניות של פורום היא שלא להציע נוסח חוזים

ואני חושב שאמרתי די בבירור מה צריך לכל הפחות צריך לכלול החוזה

למעלה