ניסאן סנטרה

ניסאן סנטרה

הי,
אני צריך לבחור רכב חדש מהעבודה. שמתי לב שניסאן סנטרה עולה פחות ממשפחתיות אחרות (אני משלם רק על הליסינג, לא על הדלק). אני נוסע המון, בערך 4,000 ק"מ בחודש, בעיקר כביש 6 וכביש החוף. כמובן גם רכב משפחתי. אז חשוב הנוחות והבטיחות. הסנטרה יכול לחסוך לי 250-300 שקל בחודש אבל אם זה אוטו רע, אז לא שווה. יש איתו בעיות נוחות או אחרות? מציין שאמינות, סחירות וצריכת דלק לא מעניין אותי. תודה.

כמעט כל מכונית מסופר מיני ועד ג'יפוני הפנאי

הפאקטור היחיד זה מחיר הליסינג. יורד לי מהברוטו מחיר הליסינג והמחיר הזה שונה לכל אוטו ואוטו. לעלות למשל לרנו גראנד טורר צריך להוסיף 240 שקל לחודש (כ 10%) ולעלות לקיה סיד סטיישן החדשה 300 שקל (אני אוהב סטיישנים). וכמובן שווי מס.

enigo

New member
הוא לא מצטיין, אבל גם לא גרוע

רגוע למדי במהירות שיוט, עם רמת רעש סבירה. גם המתלים עושים עבודה סבירה בבין עירוני. בעיר המתלה האחורי לא מצטיין, ומעביר בצורה מדויקת מדי שיבושים.
מרווחת למדי, אין בעיה לאכלס שלושה ילדים במושב האחורי, אבל צפה לתלונות מכיוון האמצעי, כמו ברוב המשפחתיות. לי אישית תנוחת הנהיגה והמושב לא היו הכי נוחים - אבל זה עניין של התאמה אישית.
ברכב שהיה אצלנו - רכב גישור עם שישים אלף ק"מ - היו קצת זמזומים מהדשבורד ובעיקר קרקושים מעצבנים מכיוון תא המטען. התברר שהמקור לאחרונים הם מוטות הפיתול שאחראים לפתיחת תא המטען. עטפתי אחד מהם בעיתון וזה נעלם.
מערכת המולטימדיה, בהתקנה מקומית, די עלובה.

שים לב שאין ברכב מערכות בטיחות מתקדמות. מבחינתי זה לבד שווה כמה מאות שקלים למי שנוסע הרבה.

תודה על התשובה המושקעת והמקצועית, לא נשמע מדהים

לגבי הקילומטראז', כשהמכוניות עוברת 100,000 ק"מ מעבירים לעובד חדש שנוסע פחות. אבל עניין הכסא מדאיג. אני גבוה ונוטה לכאבי גב במכוניות מסויימות. הבעייה שלא תמיד אני יודע את זה רק מלהתיישב במכונית בסוכנות. לפעמים אני מגלה רק כעבור זמן מה. אני גם אוהב סטיישנים בגלל תחביב, כך שהקיה סיד סטיישן והרנו גרנד טור מפתים.

the annonymous

New member
קודם כל תבדוק אם יש את הרנו והקאיה בגירסת סטיישן

כי נכון ללפני חודש וחצי את הרנו לא היה ולא היה צפי להגעה ומהקאיה היו בודדות דיזל סטיישן.
&nbsp
שנית עם הקילומטרז שלך נסה להוציא ספיגה של המעביד בהפרש עלות הליסינג כי תחסוך לו יותר רק בדלק.
&nbsp
לגבי הסנטרה אישית לא אוהב אותה. לא היתה נוחה.

למעלה