ניני המפגר!!!!!!

neta333

New member
ניני המפגר!!!!!!

ניני למה זרקת את רוני המושלמת??? ניני המפגר

neta333

New member
נכון ניני מפגר? סקר!

מי שהיה בעד רוני וניני ביחד להצביע 1 מי שלא היה בעד, שיצביע 2 מי שנמנע להצביע 3

neta333

New member
אתם ממש טועים!

ניני יכול להיות שהוא קצת תינוק(לא קצת) אבל איך הוא יכול לזרוק את רוני???? רוני היא המושלמת בסדרה הזאת, זה שכל הבנות אומרות שהוא חתיך, אז הוא ממש לא חתיך! הדבר האחרון שהייתי אומרת עליו זה חתיך ומהמם!!! זה לא הוא- פשוט מאד!!! ניני סתם מפגר- מי לא אוהב את רוני?

neta333

New member
רוני וניני צריכים להיות ביחד? סקר

אלה התשובות: 1)כן, הם היו ממש מתאימים. 2)לא, ניני עוד ילד קטן. 3)אם ניני לא היה ילד בן 10, אז כן! 4)אף תשובה לא נכונה! אז זה... תצביעו ותהנו!

../images/Emo127.gif4)אף תשובה לא נכונה

רוניני לא מתאימים בכלל,זאת דעתי
ובבקשה לא לגיב לזה ככה אני חושבת...

psychoit

New member
אני לא ממש מתה עליה..

לדעתי אין בדמות של רוני משהו מיוחד. סתם אחת שמעולה במתמטיקה... בניני יש משהו מיוחד כזה כי הוא אומנם בן 15 אבל יש לו את הנפש הזו של הילד בן ה-10.

גם לי יש סקר:

את מי אתם מעדיפם כזוג?: 1)איה ואדם 2)אדם ונטשה 3)רוניני 4)יונתן ורותם 5)דורי ונטשה 6)מיקה ואבי 7)זוג ישן-רוני ואילן 8)אילן ואלי(נור) 9)אולנרדו ואלי(נור)

orush15y

New member
איך לא..

6)מיקה ואבי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבי+מיקה=
(חבל שאני לא מיקה!!!)

Cindy Campbell

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gifלא לקרוא לניני מפגר!

מה, זה מוזר לו, הרי בעצם הוא בן 10 והיא בת 15... תארי לעצמך שבגיל 10 היית צריכה להתנשק בפה עם ילד בן 15
גם אני חשבתי שהם היו ממש חמודים, אבל זה לא התאים לניני וזה היה לו מוזר. חוץ מזה, עכשיו כשהוא רווק...

Titush Black

New member
../images/Emo45.gif

מסכימה ניני לא מפגר!!! הם היו מושלמים ביחד אבל קשה לו הוא בן 10 שכלוא בגוף של בן 15

neta333

New member
את טועה.....

ניני מפגר, איך אפשר לוותר על כזאת ילדה מדהימה? גם אם הייתי בת 6 לא הייתי נפרדת ממנה!!! ניני סתם ילד שלא מבין כלום מהחיים שלו!

מה פתאום.. ניני מושלםם ../images/Emo60.gif

וחוץ מזה ראית את כל הבעיות שהיו לו.. והוא לא רצה להיות איתה כי היא גם לא יודעת עליו כלום הוא אפילו אמר לה!

Titush Black

New member
זה לא נכון

הוא אוהב אותה זה פשוט מוזר לו... וניני לא מפגר!!!! תיתוש

למעלה