נינט מעשנת

נינט מעשנת

למי שתהה בעניין, נינט מעשנת וממה שידוע לי, לאחרונה היא הפכה למעשנת כבדה.

A m o r e 1

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הצילומים האלה הם כל כך ממזמן!
א'- הסיגריה ביד של יהודה....אז אני לא מבינה מה אתה מנסה להוכיח עם התמונה... ב'- גם היא מעשנת זה ממש אבל ממש לא עיניין של אף אחד.

sdavid1

New member
כן למעלה זה ביד שלה.. אבל לי נראה

שתם היא ביקשה שאכטה והיא מעשנת מידי פעם יאלה מזה משנה כוסעמק פרשו

א.זה ישן ב.ז-כ-ו-ת-ה-../images/Emo66.gif

כחל העולם ואשתו מעשנים אבל פתאום רואים את נינט עם סיגריה כולם נבהלים!!ממה בדיוק?

sdavid1

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

איזה מצחיק אתה .. כן זה לא מפתיע כי היא נמצאת עם יהודה והוא מעשן אז בטוח הוא הביא לה והיא התחילה לעשן רק שלא יעשנו בשבת אם היא עדיין שומרת

IשחרI

New member
בטח שכן..אני לא חושבת שנינט תדרדר

כאילו....באמת שנינט לא תדרדר בגלל יודה,לגבי עישון אולי אבל אני גם חושבת שזה סתם חארטה התמונה...וגם רואים שהיא ישנה יחסית. והיא וויתרה על הרבה דברים בשביל לשמור שבת.. עוד מתקופת שיר נולד והפסטיגל.... בפסטיגל או בשיר נולד לא זוכרת הביאו אותה רק ביציאת שבת לשם...היא היתה בצימר כזה בכפר בלום כדי להגיע מוקדם כמה שיותר לאולם אחרי יציאת שבת.....אז כזה על הכרטיסים(אחרי שקנינו אותם כמובן)הבני זונות כתבו: נינט לא תופיע בשבת,שאר הכוכבים יהיו. כאילו.....אז למה באתי?לראות חצי מופע?אז שמו אותה על מסכים..זה לא היה שווה..אני מאמינה שלא רק אני נדפקתי ככה.לקראת הסוף הביאו אותה כזה. ואייי היא חייכה בלי הפסקה עד שיצאה מהבמה..אגב...שיניים לבנות כמו סיד

שלום לכולם (זאת טל ../images/Emo3.gif)

כולכם מוזמנים לקומונת ארלין גולד .
ארלין הודחה מהתכנית כוכב נולד לפני מספר שבועות , אך אנו מבטיחים כי נשמע ממנה עוד בעתיד . מלבד כוכב נולד , לארלין יש להקה שנקראת " ארלין והג'אמה " מי שאוהב , מעריך , מעריץ ומצפה לשמוע עוד מארלין בהמשך - מוזמן להכיר ולהצטרף לקומונה עוד היום
תודה , הנהלת קומונת ארלין גולד
http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommuna.asp?Communaid=27698

IשחרI

New member
אין לי סימפטיה לכוכב נולד

ולאנשים שיוצאים ממנה... רק נינט ושירי יצא מהם משו טוב...שירי נעלמה אבל....נינט שיחקה אותה...חוץ מהם לא אכפת לי מאחרים שם.... אה ויש בכוכב נולד הזה את דורון ונדב שהם ממש שרים טוב...השאר לא לטעמי...

נינט לא עישנה בעבר

נינט לא עישנה בעבר היא מעשנת עכשיו אולי בגלל יהודה ואולי בגלל משהו אחר היא השתנתה בהמון דברים חלק לטובה וחלק לרעה העישון זה דבר לרעה

דיי, רק בגלל שזאת נינט

אתם משתגעים חלאאסס זכותה לעשות מה שבא לה לעשן רק בגלל שזאת היא??? דיי תעזבו אותה נכון היא מתוקה ומדהימה!!! אבל אין כבר על מה לדבר????

ג ב ש ו ש

New member
במקום לעסוק בדברים שיותר חשובים../images/Emo88.gif

תראו על מה אתם מדברים.. אם נינט מעשנת,לא מעשנת,לא משנה כמה תדברו היא תעשה מה שהיא חושבת לנכון לעשות וזה מעולה!!! אנשים הדביקו עליה סטיגמה בעבר של מישהי תמימה,מלאך שאף פעם לא עושה טעויות והיא כמו כולנו,בני אדם שעושים טעויות. בקיצור,אם היא הייתה מעשנת קבוע הייתם רואים את זה כמעט בכל תמונת פפראצי,כי מי שמעשן זה לא מתי שבא לו,אלא זה בכל הזדמנות שיש. אולי היא מאלה שמעשנים מדי פעם כשבא להם,וזה אחלה אני מכיר עוד המון אנשים כאלה. ושוב,תתחילו לדבר על דברים שקצת יותר חשובים,גם אם הם על נינט וגם אם לא.

למעלה