נינט כתבה. :'(

נינט כתבה. :'(

כולה שבורה מהכתבה, היא אומרת שהכל שקרים. http://ninet.co.il/forum/index.php?showtopic=31089 תגיבו לה, היא צריכה את התמיכה שלנו עכשיו. "היום בבוקר,כשהעירו אותי מיליון טלפונים,הייתי בהלם בדיוק כמוכם. מטרת הכתבה היתה להתרכז באלבום בלבד ולא בחיי האישיים. חיי האישיים הם שלי בלבד ואני חושבת שמי שבוחר לעזוב מעולם לא היה כאן באמת. חשוב לי לציין שהדברים שנכתבו צוטטו ממני בצורה מניפולטיבית,שיקרית ולא אמיתית. אני לא רוצה להתעסק במי אשם ומי לא,מי שמכיר אותי באמת יודע את האמת. אני מעדיפה להשאר עם תומך אחד אמיתי שאוהב אותי מהסיבות הנכונות ולא מהסיבות הצהובות. אני תמיד אומרת לכם ללכת עם האמת שלכם וברגע שהאמת שלי נחשפה העמידו אותי בכיתת יורים. למזלי,יש סביבי אנשים שאוהבים אותי באמת ועוזרים לי ברגעים קשים כמו אלה. זה נשמע כמו אוסף קלישאות עלוב אבל זו המציאות שאני חיה בה,אני מרגישה שאני שוחה בים של שקרים וכל מה שרציתי זה להשאיר את הראש מעל המים. תודה לאוהביי ולשונאיי שמחשלים אותי. נינט. " בא לי למות ולהרוג.

LemonLimeLilach

New member
היא ממש לא אומרת שהכל שקרים

לגמרי להיפך, היא אומרת שברגע שהאמת שלה נחשפה, העמידו אותה מול כיתת יורים - והכוונה פה לגמרי ברורה, האמת נחשפה, ואז כולם התנפלו עליה (שהיא הורסת משפחות, שהיא שרמוטה, שהיא הרסה את יהודה ואפרת וכו' וכו', אתם יודעים מה אומרים עליה כיום) מה שכן היא אומרת שהוציאו את זה ממנה בצורה מניפולטיבית וכו' וכו', יענתו היא לא התכוונה בכלל לדבר על זה וגרמו לה בצורה שקרית ועקיפה, או אולי היא אמרה את הדברים שהיא אמרה אוף דה רקורד, או אולי עיוותו את מה שהיא אמרה...

טולה 1995

New member
אוקי,תודה../images/Emo13.gif

נינה המיסכנה

0O נועה 0O

New member
|../images/Emo42.gif../images/Emo115.gif../images/Emo7.gif../images/Emo201.gif

איזה מיסכנה
היתעסקו בחיים האישיים שלה ולא באלבום העיתונעים רק רוצים כותרות

ג ב ש ו ש

New member
אוף../images/Emo10.gif../images/Emo88.gif

כשעצוב לה עצוב לי
מעצבנים...אנחנו תמיד איתה,לא משנה מה יהיה

dalida1988

New member
יש הודעה שממש אני חושבת שכדאי

לקרוא ..נכתבה ע"י חן מהרשמי ואני אישית מאוד חושבת שהיא צודקת.. תראו.. חשוב ולמען נינט שתקראו הכל! אני יהיה בהתחלה די ספציפי עכשיו כי החלטתי לכתוב גם הפעם בעקבות עוד אחת מההודעות שיצא לי לראות כאן בפורום של אותה ילדה שכתבה שכואב לה לראות את נינט מוותרת על אותם חלומות ונכנעת לתקשורת. (ההודעה הזאת תהיה דומה במקצת לקודמת אך באותה המידה תהיה גם אחרת) נינט היא בנאדם! גם אם מבחוץ היא נראית חזקה לפעמים גם היא נשברת זה כמו פצע נסתר שהקליפה שלו לאט לאט מתקלפת והוא ניגלה לעיני כולם. אין בנאדם חזק! כמה שנאגור בפנים! נאגור נאגור נאגור ונשמור בפנים, ונצבור שם ונתעלם מכל מה שהפריע לנו וניסינו כל כך להדחיק בסופו של דבר הכל יתפרץ החוצה ובסופו של דבר הכל יפוצץ! זה יותר חזק מכל בנאדם אחר. אז נינט אומנם היא אינה אישיות אלמונית אתם יכולים לראות אותה על גבי מסך הטלויזיה משחקת אתם יכולים לראות אותה בהופעה אתם יכולים לקנות עיתון ולקרוא כתבה שלה אתם יכולים ללכת להופעה ולראות אותה אבל מאחורי כל העבודה הזאת ומלבד הדוגמא הספציפית הזאת מעל לכל וקודם לכל היא בנאדם! אולי זה ישמע מפתיע כי יש כאן כמה כאלה שכנראה לא מבינים את זה אבל גם לנינט יש לב! גם לה יש רגשות! גם בה אפשר לפגוע! גם היא יכולה להישבר! (גם אם היא מנסה שלא) וסוחבת איתה כל כך הרבה בתוך הלב.. אבל אף אחד מאיתנו לא יודע מה קורה באמת כי היא לא בדיוק משתפת אף אחד מפה ולא מענייננו לדעת.. אלו החיים שלה. וכמה שהיא אמיתית כנה ופתוחה עם כולכם יש דברים שמן הסתם היא שומרת לעצמה ולא צריכה לשתף אף אחד חוץ מאותם קרובים אלה וכל מי שהיא רואה לנכון תפסיקו כבר לנתח ולפרש אותה כל הזמן! גם שקשה היא תמיד עם חיוך (למרות שהלב לפעמים מראה אחרת) אבל זה לא כי היא משקרת לכם או לעצמה היא פשוט לא רוצה להראות את זה (ויש לה ת'סיבות שלה) לא נכנס לזה.. כי אז בעצם נתחיל לשפוט אותה ואין פה על מה היא רק בנאדם! ואני בכוונה חוזר על זה אלו החיים שלה. תנו לה לחיות בשקט תנו לה בזמן הזה,בזמן הפרטי הזה שנשאר לה לחיות את חייה כמו שצריך אתם לא יכולים בכל סיפור קטן שקשור ומתגלה על החיים שלה להתקפל וללכת או להתחיל לשפוט אותה כל הזמן כאילו היא חייבת לכם משהו! איזה מן חיים אלה אם היא תחיה כפי שאנשים אחרים רוצים שהיא תהיו ולא כפי שהיא? שתעשה כל דבר שגורם לה להיות מאושרת! ככה הדברים צריכים להיות! גם לה יש תקופות קשות וגם להיפך.. גם בה אפשר לפגוע וגם היא יכולה לבכות! (אם זה מהדבר הכי קטן) אתם חושבים שזה קל לחיות ככה? שכל פעם מפענחים אותך כאילו אתה איזו חידה ונכנסים לך לחיים בצורה כזאת? זה דבר בלתי נמנע! להיפך, שכל הזמן רק תלך לפי מה שהלב שלה אומר.. שתלך רק בדרך הנכונה ושהיא רואה לנכון (ולא רק היא.. ככה כל בנאדם צריך לעשות) אם לא נעשה את מה שטוב לנו מה נעשה????? לחיות בשקר? לשקר לעצמינו? או ללכת בדרך שבה אנחנו מאמינים? ויודעים מה? גם אם זה לא לטעמכם וגם אם היא לא היתה הולכת לפי הלב שלה בכל דבר אחר היא לא צריכה לרצות כאן אף אחד אלא רק את עצמה! אלה החיים שלה.. שתעשה מה שהיא רוצה. יש עוד איזה מקרה קטן ספציפי שהרגיז אותי (ואני לא תוקף את מי שכתבה את זה אז שלא תבינו אותי לא נכון) אותה ילדה שאלה.. איך זה שלא יודעים עם מי הראל סקעת יוצא? אז יש לי תשובה בשבילך.. הראל סקעת זה הראל סקעת. ונינט טייב זאת נינט טייב. לא צריך להשוות בין 2 אנשים שונים,אין טעם.. זה מיותר. זה דבר שלא בשליטתה.. היא לא יכולה לשבת בבית,להסתתר ובגלל כמה צלמים לא לצאת ולא לחיות את חיי היומיום מחשש שהם יצלמו אותה הולכת עם זה או נפגשת עם ההוא או מתלבשת ככה? אוכלת ככה? או לא יודע מה! למה שבגלל כמה אפסים כאלה יא תצטרך לברוח? להסתיר? ?להסתתר? לשבת בבית? או לא יודע מה מי הם????? זה נראה להם הגיוני המצב הזה? תחשבו קצת בהיגיון! למה שהיא תמנע ממנה לחיות חיים "נורמליים" ורגילים בגלל דבר כזה. זה כבר הגיע למצב בלתי נסבל שעוקבים אחרי כל צעד קטן שלה עורבים לה מתחת לבית ורק מחכים לתמונה שיוכלו לפרסם מחר בעיתון או באתר.. עד כמה אפשר? כמה אפשר ללכת כל כך רחוק? עד שהיא פשוט קמה והחליטה להגיד לזה די ולשים לזה סוף אז אם יש כאן מישהו שרואה את זה ככניעות ורוצה לראות את זה ככה מוזמן לראות את זה ככה.. כמה בנאדם יכול לסבול? כמה אפשר לשמור בפנים? בסוף הכל כמו הר געש מתפוצץ.. ככה זה! כמה שלא נתאמץ בסוף זה יקרה! לגבי אותו מקרה עם יהודה לוי, לא שמענייני להתערב או מכל אחד אחר כאן.. אבל מדובר כאן ברגשות.. קרה מה שקרה מדובר בשני אנשים שנפגשו במקרה במהלך אותם חזרות ומופע היו אחד עם השני תקופת זמן ובזמן הזה למדו להכיר אחד את השני רגשות אלה דברים שלא ניתנים בשליטתו של שום אדם אי אפשר לדעת מתי איך הם יבואו ובעקבות מי זה פשוט קורה.. כל השאר זאת תופעת לוואי עם כמה שזה מצער וזהו! שום דבר מעבר כאן זה נגמר. *למרות שאחרי שאני קורא עכשיו בפעם הראשונה את אותה הודעה שנינט כתבה כאן בפורום ניתן להבין שהדברים הוצאו מהקשרם ואין לדעת אם זה עדיין נכון או לא. וגם אם כן אין טעם להתערב! זהו עניין אישי שלה.. בכל מקרה.. גם אם זה נכון או גם אם לא.. זה לא מה שחשוב כאן! מה שחשוב באמת זה שאתם צריכים להבין שלא משנה מה קורה ואם זה הדבר הכי קטן,כל עוד היא מאושרת ועושה מה שטוב לה או כל דבר שהיא רואה לנכון זה הדבר החשוב באמת! הכל ולא רק בנושא הזה אלא בכל דבר שקשור אליה.. זאת החלטה שלה זה נתון לשיקולה בלבד ולא לשיקולו של אף אחד אחר. תבינו את זה. לסיום, אם יש כאן מישהו שבוחר לשפוט את נינט ונותן לזה להשפיע בעבורו אני לא יודע מה להגיד לו אני רק יכול להגיד שהוא עושה טעות חמורה! אם הוא חושב שהוא עושה ת'מעשה הנכון ובצדק.. אין לו מושג כמה שהוא טועה! אין לי מושג! בהזדמנות זו אני אסיים ככה אני רואה ת'דברים. חלקכם יכולים לקבל חלקכם יכולים לחשוב אחרת שיהיה לכם לילה טוב אתם מוזמנים להגיב. חן. שוב פעם אני חוזרת זה נלקח מהרשמי

ג ב ש ו ש

New member
היא ממש צודקת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo88.gif

תמיד נינה אומרת שבסה"כ היא כמונו,בן אדם

sdavid1

New member
בקיצור אני לא מאמינה שיודה והיא זוג

כיי אני כבר לא יודעת מה לחשוב כל היום כבר מלפני חצי שנה טוחניםםםםםםם אתת הסיפור שהם ביחדד ופתאום היא מודה שהיא אוהבת אות.. אז למה היא הסתירה את זה כל הזמן הזה?! ולא הבנתי איך זה בדיוק קרה שאפרת ויודה נפרדו וגם נינט ורן נפרדו ופתאום נינט ויודה זוג?! טוב עזבו זה כבר חיים אישייםם שלהםם ואפילו שזה מעניין לא נינכנס לזהה.. אבלל אני עדייןן לא מאמינה לכל התקשורת הזאת שרק רוצים רייטינג מחורבן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה