נינט טייב - התופעה

צדק777

New member
נינט טייב - התופעה

ככל שאני קורא יותר אני גם נדהם יותר מכך שבחורה שחוץ מפרצוף נחמד אין בה כלום, הופכת לאלילת נוער. לאן התדרדרנו שלא מחפשים כשרון, השכלה או איזושהי אינטיליגנציה. לנינט טייב אין קול ובודאי שלא כשרון משחק, היא גם מומחית בפירוק זוגיות (היא סיכסכה בין רן דנקר לחברתו הקודמת וכעת בין יהודה לוי וחברתו). אתר המעריצים שלה הוא תת רמה ונראה לי שהגיע הזמן שאנשים יפקחו את העינים וישחררו אותנו מנוכחותה של הכלומניקית הזאת. תודה

ג ב ש ו ש

New member
שלום גם לך...../images/Emo88.gif

קודם כל אם נכנסת לפה כדי לעורר מריבות ובלאגנים אז טעית בענק,אנחנו לא מתווכחים פה או משהו בסיגנון
לא טוב לך להסתכל על נינה פשוט מאוד תתעלם אף אחד לא הכריח אותך לאהוב אותה או את יכולת השירה והמשחק שלה ואם כבר מדברים על זה אז אנחנו חושבים שהיא שרה מדהים,משחקת מדהים וניראת ניפלא
בקשר לסיכסוך בין הזוגות זה ממש לא קשור,רואים שאתה עוד ילדון שלא מבין כלום. יומטוב

sahar00

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif ../images/Emo105.gif...

מסכים עם גבי..
נהנת לכתוב את ההודעה יופי אתה יכול ללכת ביי ביי..

צדק777

New member
נינט טייב - התופעה (המשך)

התגובות שקבלתי רק מחזקות את דעתי שמדובר כאן בתופעה שדורשת מחקר אנטרופולוגי מעמיק. לא נכנסתי כדי לעשות "בלגנים" אלא כדי לתהות עד כמה נמוך אפשר לרדת ועד כמה התופעה הזו מזכירה עבודת אלילים. יש לנו כאן עסק עם בחורה שדוברת עברית עילגת, אוצר המילים שלה כולל בעיקר הטיות שונות של המילה "מדהים", וכל הצחקוקים שלה נובעים מכך שאין לה מה לומר. וזו זוכה להערצה?

הבן,../images/Emo187.gif

אין פה שום סגידה או "עבודת אלילים" כמו שאת מכנה את זה, מלבד מקרים בודדים של אנשים מטומטמים בצורה קיצונית. בעניין השפה שלה, דווקא נינט מבין כל הכוכבים האהובים על הילדים היום, היא לא בין אלו שמדברים כ"כ נורא. ואני פריקית של תיקון שגיאות, האמן לי. הצחקוקים שלה חמודים, ולמקרה שלא ידעת, אדם לא מצחקק רק כשאין לו מה לומר. לנינט דווקא יש מה לומר, והיא אומרת. היא לא מצחקקת בטיפשות ומדגמנת הבעה סתומה לעתים קרובות, או בעצם בכלל לא. זה טוב ונחמד לצחוק, אם כך - מה רע שהיא עושה את זה? מלבד זאת, אני לא מבינה למה מפריע לך שילדים ובני נוער מעריצים אדם מסוים. אם אלו חברי להקת הביטלס זה יותר טוב? או אפילו פוליטיקאי מסוים שתומכים, מסכימים ומזדהים מאוד עם דעותיו. אני מאמינה שבמידה מסוימת, הערצה זה דבר בריא. אני חוזרת ומדגישה, במידה מסוימת. לעתים זה באמת יוצא מכלל שליטה, אך זה לא אומר דבר על האדם המוערץ או על האנשים האחרים שמעריצים אותו (בלע, מעריצים. מעדיפה את המילה אוהבים, לפחות לגביי).

צדק777

New member
הבן - המשך

חלק מהדברים שכתבת נכונים אבל רק על פני השטח. יש הערצה ויש הערצה. ההבדל בעיני הוא קודם כל בהתנהגות (צרחות ביטול עצמי וכו') וחוצ מזה בסיבות להערצה. לוקחים בחורה שאין לה מה להציע (פרט לפרצוף יפה), לא מבחינה שכלית (היא לא תצליח כל כך במבחני מנת משכל) ולא בכשרון כלשהו והופכים אותה לסמל. המפיקים והמנהלים שלה צוחקים כל הדרך אל הבנק ובטוחני שברגע שיבינו שהרוח נושבת לכוון אחר הם יזרקו אותה לכלבים.כשמעריצים מדען או אמן אחר שיכולים לשמש מודל לחיקוי במובן החיובי - ניחא. אבל איזה מודל לחיקוי יש כאן? בענין הצחוקים - האמיני לי שלנינט אין מה לומר וגם אין לה שפה לומר משהו. חוץ ממדהים לא שמעתי אותה אומרת משהו אינטליגנטי.

../images/Emo187.gif

מה שהמנהלים שלה עושים ממנה זה לאו דווקא מה שכולם תופסים ממנה. אני לא רואה אותה כסמל או כמושא הערצה. אני באמת חושבת שהיא שרה ממש טוב, ואני מאוד אוהבת אותה. אני גם לא חושבת שהיא מטומטמת. אם אתה חושב אחרת, אתה יכול לחשוב כך. ובאמת שלא משנה מי מאיתנו טועה. אני גם לא חושבת ישזרקו אותה לכלבים כ"כ מהר. מלבד זאת שהיא חתומה על חוזה עם טדי לחמש שנים (ויש לה עוד זמן עד סיומו), אני לא חושבת שהיא תצליח להעלם כ"כ. גם אם יפסיקו לדחוף אותה לכל מקום אפשרי (ובאמת מגזימים, זה מעצבן מה שעושים לה) היא עדיין תישאר, יתכן שקצת פחות בפרונט אבל היא לא תעלם. נינט יכול להוות מודל לחיקוי מכיוון שיש לה אישיות מדהימה, והיא בן אדם טוב. ילדות קטנות שמעריצות את נינט בצורה מטורפת (אני לא מכלילה כמובן, אני מדברת על אלו שבאמת מתנהגות ככה) אולי לא ממש יקחו ממנה דוגמא בעניין, אבל בעצם - ממישהו אחר הן כן יקחו דוגמא טובה?

צדק777

New member
לאטומיק בייגל

יאמר לזכותך שאת לא נשמעת כעובדת אלילים והערצה שלך כנראה שפויה. יש לך רק טעות אחת - ותאמיני לי שאני יודע מה שאני אומר - שאין ואני חוזר - אין! לנינט אישיות מקסימה והיא איננה טובת לב. וזו בדיוק הבעיה. זכותך לחשוב שיש לה קול מדהים (ואין לה) ושהיא זמרת מחוננת (והיא לא) אבל זה שהיא מצליחה לעבוד כמעט על כולם בקשר לאישיותה מלמד על השטחיות ועל הרצון להאמין במשהו שלא קיים. ממקורות יודעי דבר עולה כי היא אחת שמוכנה לדרוך על גויות כדי להשיג את מטרתה, כל החביבות שלה היא הצגה אחת גדולה, ואם תשאלי מתמודדים אחרים בכוכב נולד 1 תשמעי שהיא הסתובבה שם כ"פרימדונה" וציפתה שכולם ישתחוו לה. האמיני לי שאין כאן לא קנאה ולא מניעים נסתרים (אין במה לקנא) אלא רק רצון להסיר את מסכת הצביעות. יום אחד כולם יראו את מה שכעת רק בודדים מבינים!

o0o0GalusH0o0o

New member
תקשיב לי ותקשיב לי טוב../images/Emo70.gif

אולי לדעתך לנינט אין כשרון אבל כמו שגבי אמר לדעתנו יש לה כשרון ענק ואנחנו אוהבים אותה ואף אחד לא הכריח אותך לחשוב כמונו!ואין לך שום זכות לבקר אותה או את הכישרון שלה! ודרך אגב... רק שתדע! כשנינט ורן הכירו אז רן כבר נפרד מחברה שלו הם בכלל כבר לא היו ביחד! אז תבדוק את המקורות שלך טוב טוב לפני שאתה אומר דברים!

ג ב ש ו ש

New member
עדן,אני בכוונה לא מוחק../images/Emo8.gif../images/Emo88.gif

אני יודע מה אני עושה סמוך עלי
לא חייבים למחוק הודעות כאלה,פשוט נראה להם שיש לנו תגובה על כל דבר ובמקרה שלא צריך להגב,לא מגיבים

אוה, פעמיים ביום אחד, זה שיא.../images/Emo188.gif

כבר כתבתי את זה בתגובה להודעה דבילית בפורום, אבל אחזור על זה כמה שרק צריך. שכל זה דבר חיוני. ועכשיו, לתגובה הרצינית. אני לא מסכימה עם דבר ממה שכתבת. לדעתי ולדעת רבים אחרים יש לה קול מדהים, היא מוכשרת גם בשירה וגם במשחק, והיא ממש לא מטומטמת (וזו כבר לא דעה). בעניין המשחק - אפשר לראות הבדלים במשחק שלה בין תחילת העונה הראשונה לבין סוף השניה בשיר שלנו, ורואים שהיא השתפרה עם הזמן. זה ללא לימוד משחק מקצועי. אך ורק לימוד מהנסיון. "מומחית בפירוק זוגות"? הכינוי שלך תואם את מקום מגוריך. זה לפחות מה שמשתמע ממה שכתבת. רן דנקר נפרד מהחברה הקודמת שלו בגלל שיקולים שלו. בין אם זה קרה כי זה לא עבד ביניהם יותר ובין אם זה קרה כי הוא התאהב בנינט, כמובן שזה לא היה באשמתה. היא הרי לא התחילה עם רן וגרמה לפירוד. ואני רוצה להבין, איך בדיוק הגעת למסקנה שהיא הפרידה בין יהודה לוי לאפרת בוימולד? שטויות שהומצאו על ידי הרכילאים ותו לא. אתר המעריצים שלה? על איזה מעשרות או מאות האתרים אתה מדבר? האתר היחיד שאפשר איכשהו לקשר אותה אליו הוא האתר הרשמי, שהוא אתר מושקע, מקצועי וטוב, שקיבל אישור ורשמיות ממנה והיא גם מבקרת בפורום שלו לעתים. גם באתר הזה נינט לא אחראית על התוכן או על האתר העצמו כך שבעצם אין מה לקשר אותה אליו. ובסופו של דבר אני רוצה לומר שגם אם דעתך על נינט לא חיובית, בלשון המעטה, זה לא אומר שכולם חושבים כך. אני מבקשת שלהבא תכבד אנשים אחרים. הבן שלכל אדם דעה שונה, ודעתך היא לאו דווקא הנכונה ביותר.

doubloman

New member
ניצחון הכישרון על הקומבינות

הסיפור של נינט נותן לי תקווה שלפעמים הטוב והמוכשר מנצח...

צדק777

New member
נצחון הכשרון?

ממש! אם זה טוב ומוכשר ועוד מנצח? אלוהים שישמור!

למעלה