אני בדרך כלל לא מגיבה באף פורום
אבל הפעם אני רוצה להגיד לך כמה דברים. אני לא מצדיקה את נינט,אבל אני גם לא באה ושופטת וקובעת עובדות, שלא אתה ולא אני, יודעים עם זה נכון או לא נכון,או מה קרה ומה היה שם. קראתי רק חלק מהשירשור כי הבנתי ישר במה מדובר אז ככה, אני לא חושבת שצריך להגיד על נינט שהיא רק "טובת לב" וככה להוציא אותה בפועל לא משנה מה. היא בן אדם. משמע יש לה חסרונות ויש לה יתרונות,מה שאומר בין היתר שיש לה רגשות והיא בן אדם בדיוק כמוך וכמוני. אתה תתפוס ממנה עמדה אחת נוקבת ברור שהיא תיפול מתישהו כי כמו כל בן אדם היא לא מושלמת,היא לא תמיד תהיה טובת לב. אני כן חושבת שנינט היא אחת הנשים היחידות, שעוסקות בכל הבידור הזה,שאני בכלל לא חושבת שפשוט להיות במקום הזה עם כל מה שעושים מימך ולך,היא אחת הנשים היחידות שנותנת יחס כל כך חם למעריצים ובאמת באמת מעריכה את האנשים שהולכים מאחוריה ואני בכלל לא חושבת שיש הרבה כאלה בארץ,בקלות היא יכולה להיתעלם לסובב את הגב וללכת ואפילו שעוד לא פגשתי אותה,אני רק יכולה לנסות לדמיין איך זה מכל הפיות שכן דיברו בפני וסיפרו לי מה להם היה כשהם פגשו אותה. ושוב,אני לא חושבת שאתה יכול לבוא ולקבוע עובדות על שהיא ככה והיא ככה כי אין לך מושג,ואם כן יש לך,אני מתנצלת מראש פשוט לא נראה לי כי אם כן לא הייתה לך שום סיבה לכתוב כאן הודעה. ולגבי הפירסינג סתם כי נתקלתי בהודעה הזאת,היא יכולה לעשות מה שבא לה מתי שבא לה,להזכיר לך שהיא שייכת רק לעצמה והיא לא צריכה לתת שום דין וחשבון על שום דבר שהיא עושה בכל הנוגע אליה,שתעשה מאה פירסינגים כמו שלך יש את הזכות גם לה יש. ואני לא מצדיקה כל דבר שהיא עושה,אבל אני ממש לא חושבת שאתה יכול לבוא ולהגיד שהיא ככה והיא ככה כי אתה לא יודע.