נינט "טובת לב"?!?!?

ג ב ש ו ש

New member
../images/Emo41.gifכנסו לפהה../images/Emo41.gif../images/Emo88.gif

אולי אם תיקראו מה כתוב בקישור הבא זה יגרום לכם להבין טיפה http://ninet.co.il/forum/index.php?showtopic=26224 אבל באמת ליקרוא בלי עצלנות זה הכי נכון בעולם

oren12122

New member
אבל..

מעריצים בטוח ירשמו כאלה דברים הרי הם אוהבים את נינט הם לא יצאו נגדה אלא רק בעדה. אב תחשבו על זה קצת תיתנו חשיבות לטענות שלנוו

ג ב ש ו ש

New member
אני אישית ניסיתי לתת חשיבות../images/Emo88.gif

לדברים שאתה אומר אבל אני לא מוצא
ז"א אני לא חושב כמוך וזהו..תגיד שאני מעריץ עיוור,למרות שאני לא מחשיב את עצמי למעריץ,אני יותר מזה אני מעריך אותה מאוד ומטורף עלייה ברמות קשות..נכון זה מה יש. כאלה אנחנו,את מי שאנחנו אוהבים אנחנו מסוגלים לתת בישבילו הכל,זו אהבה ותמיכה אמיתית וכדאי שתילמדו
הכל בא מקנאות של אנשים לדעתי,ואני לא מדבר עלייך ספציפית.

אתה חייב להבין../images/Emo187.gif

שחוץ מזה שאנחנו אוהבים את נינט, בראש ובראשונה אנחנו בני אדם בעלי דעות וכושר מחשבה! הדברים שאנחנו חושבים, אומרים וכותבים נובעים מהדעות שלנו, ואנחנו לא חושבים ככה כי אנחנו אוהבים את נינט אלא להיפך - אנחנו אוהבים את נינט כי אנחנו חושבים ככה! אז די כבר עם השטויות האלו של "מעריצים יהיו תמיד בעדה".

oren12122

New member
למה שאני יקנא?!

שמע אין לי מה לקנאות סה"כ אני מעריך את מה שאתם עושים לנינט ומעניקים לה תמיכה והכל. אני פשוט חוזר ואומר שאנשים כבר פחות מייחסים לה חשיבות לאט ולאט כי היא תופסת מעצמה וזה חבל...... הפרסום עלה טיפה יותר מדי לראש וכך גם הכסףף

ג ב ש ו ש

New member
הדגשתי שלא התכוונתי אלייך../images/Emo88.gif

בקטע של הקנאות אבל יש הרבה כאלה. וברור שפה מתייחסים אליה כמו שצריך
לך תיראה ברישמי שלה מה מארגנים להופעה הקרובה שלה,כמה דברים יפים כמה אהבה יש באוויר...אני אישית בלי להתבייש אומר כל הכבוד לנו
זה מגיע לה יותר מכל אחד אחר בארץ הזו
והפירסום והכסף ממש לא עלו לה לראש,יש הרבה החלטות שלא היא מקבלת ואין לה ברירה אלא לקיים אותן המבין יבין. לנינט אף פעם הכסף לא עלה לראש וגם לא יעלה,כנ"ל גם הפירסום,אם הוא היה עולה לה לראש היא לא הייתה ככה עם המעריצים וכל זה..

צדק777

New member
עבודת אלילים

זה ממש עבודת אלילים. לקחת בחורה צעירה עם כל החסרונות כמו שיש לכולנו ולהפוך אותה למשהו מדהים ומושלם, זה פשוט מפחיד. אני בטוח שגם היא נלחצת מזה שהופכים אותה לאלילה, בעיקר כשהיא טוענת שהיא מאמינה באלוהים (למרות שזה לא בא לידי ביטוי בהתנהגותה). אסור לעשות דבר כזה. תפתחו פעם ספרי היסטוריה ותראו מה קורה מהערצה כזה. אז בטח אקבל תשובה שמה פתאום ושאני מגזים. אבל תהיו כנים עם עצמכם ותסתכלו טוב על מה שאתם כותבים ותראו שאני צודק. ולנושא הקנאה: גם כאן יש איזו מנטרה שחוזרים עליה ללא הרף. לא יודע לגבי אחרים אבל אני בטוח לא מקנא בה כי אין על מה. אם כבר לקנא הרי שיש אנשים שווים פי אלף.

צדק777

New member
האלילה שלכם

אני מאד ממליץ לכם להכנס ל"פנאי פלוס" באתר של ynet ולקרוא מה עם ישראל חושב על מחמל נפשכם. תענוג לקרוא. סוף סוף אנשים נבונים.

oren12122

New member
אין אף אחד אליל!! ומשולם!

יש נקודות שבהם נינט לא מושלמת וכנ"ל לגבי כוכבים אחרים. תסלח לי אבל לפי מה שאני ראיתי היא לא יודעת להחזיר אהבה לכולם כי המעמד הגבוה שלה עלה לה קצת לראש. כי למה שהיא הגיעה היום זה רק בזכותכם.. אבל יש מעריצים שלא תמיד מזיזים לה ויותר זה הכסף. בטח תגידו עכשיו שהיא אוהבת ובלה בלה ... אז זה לא ככה תמיד.. לא הכל נרה לעין..

oren12122

New member
כנסו...

כנסו לקישור ותראו את מה שעוד אנשים חושבים... ולכו תגנו על ה"אלילה שלכם...

just naama

New member
אני בדרך כלל לא מגיבה באף פורום

אבל הפעם אני רוצה להגיד לך כמה דברים. אני לא מצדיקה את נינט,אבל אני גם לא באה ושופטת וקובעת עובדות, שלא אתה ולא אני, יודעים עם זה נכון או לא נכון,או מה קרה ומה היה שם. קראתי רק חלק מהשירשור כי הבנתי ישר במה מדובר אז ככה, אני לא חושבת שצריך להגיד על נינט שהיא רק "טובת לב" וככה להוציא אותה בפועל לא משנה מה. היא בן אדם. משמע יש לה חסרונות ויש לה יתרונות,מה שאומר בין היתר שיש לה רגשות והיא בן אדם בדיוק כמוך וכמוני. אתה תתפוס ממנה עמדה אחת נוקבת ברור שהיא תיפול מתישהו כי כמו כל בן אדם היא לא מושלמת,היא לא תמיד תהיה טובת לב. אני כן חושבת שנינט היא אחת הנשים היחידות, שעוסקות בכל הבידור הזה,שאני בכלל לא חושבת שפשוט להיות במקום הזה עם כל מה שעושים מימך ולך,היא אחת הנשים היחידות שנותנת יחס כל כך חם למעריצים ובאמת באמת מעריכה את האנשים שהולכים מאחוריה ואני בכלל לא חושבת שיש הרבה כאלה בארץ,בקלות היא יכולה להיתעלם לסובב את הגב וללכת ואפילו שעוד לא פגשתי אותה,אני רק יכולה לנסות לדמיין איך זה מכל הפיות שכן דיברו בפני וסיפרו לי מה להם היה כשהם פגשו אותה. ושוב,אני לא חושבת שאתה יכול לבוא ולקבוע עובדות על שהיא ככה והיא ככה כי אין לך מושג,ואם כן יש לך,אני מתנצלת מראש פשוט לא נראה לי כי אם כן לא הייתה לך שום סיבה לכתוב כאן הודעה. ולגבי הפירסינג סתם כי נתקלתי בהודעה הזאת,היא יכולה לעשות מה שבא לה מתי שבא לה,להזכיר לך שהיא שייכת רק לעצמה והיא לא צריכה לתת שום דין וחשבון על שום דבר שהיא עושה בכל הנוגע אליה,שתעשה מאה פירסינגים כמו שלך יש את הזכות גם לה יש. ואני לא מצדיקה כל דבר שהיא עושה,אבל אני ממש לא חושבת שאתה יכול לבוא ולהגיד שהיא ככה והיא ככה כי אתה לא יודע.

למעלה