נינט "טובת לב"?!?!?

oren12122

New member
נינט "טובת לב"?!?!?

אני בתור אחד כמו כולכם אהבתי את נינט והיא נראתה לי בן אדם מקסים טובת לב מה שנאמר. תמיד שהיו אתהאנשים שעושים את נינט כולם היו אומרים לו שזה ממש לא נכון ושהיא טובת לב והיא נשמה כפרה עיניים מצטר אבל עכשיו אני חושב שפשוט אין לה לב. טוב היא ויהודה לוי!?!? למה היא הלכה ונדבקה אליו והייתה צריכה להפריד בינו ובין אפרת ואל תגידו לי לא לא זה לא היה ככה כי זה כן בתור מי שראה את זה מקרוב.אתם יודעים איך כולם רק חיכו לרגע הזה שיהודה ואפרת התחתנו והיא באה והרסה את זה . ככה התנפצה אצלי הסטיגמה של נינט הטובת לב. ואל תגידו לי שליהודה ואפרת היו משברים קודם כי זה ממש לא נכון . אני ראיתי הכל מקרוב וזו רק נינט . לא חשבתי שה"טובת לב" שלכם יכולה ככה לפגוע במישהו. אני לא בא ללכלך על נינט או משהו כזה סה"כ היא זמרת מדהימה וכמו כולכם גם אני מחכה לדיסק שלה אך עדיין אני לא מבין איך יש לה לב לזרוק את החבר שלה וכבר ללכת למישהו אחר והלפריד אותו מחברתו. ותאמינו לי דברי אמת הם יותר מידידים . והנה זה מתחיל מי שראה את התמונה היום מבין.. מי שראה את הכימי בשיר נולד גם מבין תעשו אחד ועוד אחד. אני חשבתי שנינט היא נשמה טובת לב מסתבר שאני טעיתי.....

../images/Emo187.gif

לתמונה שפורסמה בעיתון לעיני המדינה כולה, וזה שהם היו ביחד בשיר נולד אתה קורא 'לראות מקרוב'? ואם לא, אשמח אם תסביר לי למה הכוונה. בוא נצא מנקודת הנחה שנינט ויהודה אכן זוג, ואגב אני לא מאמינה לשמועה הזאת. אני חושבת שתסכים איתי אם אומר שיהודה לא היה נפרד מאפרת סתם ככה אם לא היה לו כלום לנינט. אם הם ביחד, זה אומר שיש ביניהם משהו, ואין מה לעשות - לפעמים זה קורה, ולא חשוב אם שני האנשים היו באותו הזמן בקשרים אחרים, או כמה אנשים אחרים חיכו לחתונה (שזה בהחלט לא שיקול האם להישאר ביחד או לא). ופה אני כבר כותבת יותר בהגיון, לפחות לפי דעתי... בקשר למה שהיה בעיתון על כך שהם היו ביחד בבית קפה - אני לא מוצאת בכך שום דבר פסול. שני חברים יוצאים לכוס קפה, מה גם שהם היו עם חברה נוספת של נינט. יתכן שבשיר נולד נוצרה ביניהם חברות, ותו לא. אי אפשר לדעת מה באמת קרה, הם והאנשים הקרובים להם ביותר (ולא מדובר על "מקורבים" שתמיד מדובר עליהם בעיתונות) ודאי היחידים שיודעים באמת.

כנס לפה שניה..

האמת שאני מאוד אוהבת את נינט.. אבל הדעה שלי עליה מתחילה להשתנות.. גם הקטע הזה עם יהודה ואפרת..
אי אפשר לדעת בקשר שלה ושל רן דנקר מי נפרד ממי אבל תמיד בפרידות לצד אחד יותר קשה וזה הצד הנזרק.. וכרגע מה שנראה זה שהצד הנזרק הוא רן כי נינט כבר מצאה לה מישהו חדש.. [יהודה] ורן מנסה להתגבר וכמו שהוא אמר בראיון לראש 1 שהוא לא צמוד לטישו כל היום.. נכון שהוא אמר שהוא נהנה כרגע מחיי הרווקות ויוצא כשיש לו זמן אבל לפחות לא ראו אותו בפומבי עם מישהי אחרת ..[אהמ אהמ נינט-יהודה..] אני מחכה לדיסק שלה ובטוח שאני אקנה אותו זה לא קשור כל כך כי בתור זמרת היא מעולה, אבל הדעה שלי עליה בתור בנאדם השתנתה.. ואני כבר לא חושבת שהיא כזו "מאמי"...

oren12122

New member
תראו...

תמיד הסתכלתי על נינט כמישהי חמודה והכל אבל אחרי זה הכל השתנה ... ואני לא אומר רק היא אלא גם יהודה לוי... תחשבו שניה נגיד היה לכם חבר או חברה והוא היה נפרד ממכם ויום למחרת אתם צריכים לראות אותו עם מישהו אחר כבר מה זה לא פוגע . לפעמים אני לרגע חושב על אפרת ורן וקצת עצוב לי עליהם. לא חשבתי שנינט היא כזו... זה כאילו הסיפור של השיר שלנו מתממש.. למה היא היייתה צריכה להרוס זוגיות כזו מקסימה??? למה???? בשבילי היא כבר לא טובת לב..

רואים אותה בציבור גם עם../images/Emo188.gif

אביב גפן. אוי לא, נינט רוקדת על שתי חתונות, גם יהודה וגם אביב! זה ברור, הרי היא נפרדה מרן בדיוק כשהקשר שלה עם שניהם התחיל, והיא יצאה עם שניהם לקפה! =O תהיו מציאותיים.

edeneden1234

New member
../images/Emo148.gif

כל ספור נינט-רן(אם בכלל)-יודה-אפרת- כבר חרוש, ולא מדויק לחלוטין. כל הספור מצוי בגדר שמועה בלבד, שמועה, ולא יותר מזה. באמת שנינינט לא יכולה לשתות אפילו כוס קפה? מה הבעיה בזה שנינט ויודה התיידדו האחד עם השנייה - מן הסתם "שיר נולד". ושוב, כמו שזוער אמרה - אם נצא מתוך נקודת הנחה, שכן, יודה ונינט הם זוג - יהודה לא היה מוותר כך סתם על אפרת, למיטב ידיעתי אפרת בכלל התגוררה בדירתה של יהודה - ועזבה עם חפציה לאחר הפרידה. נינט, בשום מצב, לא משמשת אלמנט/אמצעי כלשהו בתוך הרומן של השניים, שום משולש אהבה לא נוצר פה - כפי שמשתמע מהודעתך. אז עשה לי טובה, אתה לא ראית, ובטח שלא מקרוב. מדהים איך חברו את הפרידה של שני הזוגות (רנינט, אפיודה) XD
ל"עובדה" שנינט ויהודה זוג - תעשו לי טובה. חוץ מזה, וכאמור, הנושא כבר חרוש ודי.

oren12122

New member
נינט תופסת מעצמההה

שמע היא כבר לא מה שהיא הייתה היא תפסה מעצמהה קצתת והפרסוםם עלה לה למוחחח פירסינג בגבה!?!?! מה עבר עליה!?

edeneden1234

New member
אין סלב אחד בארץ שתוך כמה חודשים

מסביב לברנז'ה ולכל תעשיית הבידור הישראלית התובענית, לא ישתנה, וזאת עובדה מוכחת. נינט השתנתה, כן - אבל השינוי שציינת הוא הרבה מעבר לעובדות הקיימות בשטח. נינט רזתה - כן, זה חלק מהלחץ התקשורתי, ותגובה כחלק מהביקורת התקשורתית, שמנסה, וגם מצליחה - להטמיע ערכי יופי וחיצוניות באדם - ובעיקר בנשים: "את צריכה להיות יפה", "השיער שלך צריך להיות ככה", ועוד.. אין ספק שנינט השתנתה חיצונית, מצד אחד לטובה - וזו גם הבריאות (בין יתר הסיבות להחלטה), וגם מצד שני - זו התקשורת שהסברתי לפני רגע. פירסינג בגבה - שתעשה מה שבא לה. 50% מהכתוב בעיתונות, ובעיקר שקשורים ב"רכילויות", אינו נכון. זה שהאח 'אייל טייב' מסר כך וכך, אין זה אומר שזה מה שהוא כותב, ועוד עשרות דוגמאות + הוכחות, שיותר מחצי ממה שכותבת העיתונות, בכלל לא נכון. אז נינט עשהת פירסינג? וואלה יופי, היא גם שואלת אותך? לא פשוט, אתה זה שמנהל אותה? אתה בדיוק כמו כל אחד אחר שמנסה להכתיב לה איך להתלבש, כיצד להיראות, כיצד להתנהג, איפה להופיע - זה פשוט דוחה. לא מתאים לך - אל תיכנס לפורום. ההשמצות לא ייעזרו בגרוש, אם כי אנו תומכים בנינט ולא הולכים נגדה. אז באמת, כנראה שבאת לפה כדי למצוא הוכחות הפוכות, למה שמראה ההודעה שלך. וכל צעד שלה - הוא החלטה שלה אישית בלבד. שלום.

דינדש

New member
נכון!

זכותה של נינט לעשות כרצונה, והיא לא חייבת לשנות את עמדותיה רק כי כמה מעריצים לא אוהבים את זה (יש כוכבים שכן, אבל לדעתי נינה היא לא אחת כזאת)

מה הקשר לעגיל?!../images/Emo187.gif

היא עשתה (אם כבר חדשה) פירסינג בגבה כי ככה היא רוצה. נראה לך שזה קשור לזה שהיא מפורסמת?!?! כמה מטומם צריך להיות כדי לחשוב את זה?!ךדלחעיךל'חארט >< >< ><

ג ב ש ו ש

New member
תפסיקו לדבר על זה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo88.gif

הבא שפותח הודעה בנושא פשוט נחסם
די מספיק,אלו החיים האישיים של נינט,גם אם היא עם יהודה וגם אם לא זה עניין שלה ולא של אף אחד אחר
נינט תמיד הייתה ותמיד תמשיך להיות אותה אחת
מדהימה שאין כמותה ואם יש מישהו שלא חושב ככה שפשוט לא יבקר פה וזהו.

צדק777

New member
סתימת פיות!

אחלה! גם לזה הגענו! מי שלא חושב כמוך סתום לו את הפה וגמרנו! זה מתאים למשטרים אפלים, וזו גם לא דרך להתמודד. אתה חושש שהאמת תחלחל ומעמדה של יקירתך נינט יתערער? (מה שמגיע לה ביושר). ממש גבורה גדולה לחסום.

TPILOVE

New member
אוחיאת גבי תחסום אותו!!!

אני רק קורא בפורום ואל כותב. אבל יש כאלה שהם יורת מידי תמימים כנראה. עצם זה שהם כל כך כועסים וכואבים זה רק מראה שהם אוהבים אותה, אחרת אין סיבה שהם באים ומוציאים פה רעל. אדון צדק, ואדון אורן היקרים - זאת אל זכותה לעשות עגיל בגבה? עכשיו אתה תעשה , למה אתה חושב שזה יעניין אותנו!?!? היא עשתה, סבבה לה. עניין שלה. למה היא צריכה לחשבן לנו בגלל שנאחנו אוהבים שהיא שרה? יש לה אחלה קול ואנחנו אוהבים אותו, זה לא אומר שהיא צריכה לחיות לפי ההכתבות שלנו. אף אחד לא עושה ממנה בובה, אף אחד לא מחליט לה על החיים. רק היא. אם היא שרמוטה, אם היא רעה, אם היא תמימה, אם היא טובת לב - זה עניין שלה. העניין שלנו איתה מסתכמים באהבת הקול שלה ויש כאלה שאוהבים גם את המראה שלה, את האופי שלה - אבל זה עניין אחר. החוצפה שלך לבוא ולשפוט אותה ולהוציא כאן רעל כאילו היא הבת שלך זה ממש לא לעניין. צא וחפש לזרוע רעל במקומות אחרים. אדון עמיר בניון אמר פעם "המדינה הזאתי מסריחה" - זו סיבה לא לאהוב את השירה שלו יותר??? לא! פשוט מבינים את הדעה של הבנאדם. הקול שלו לא משתנה. שלמה ארצי אמר בראיון לפני כמה שנים טובות שהוא מציץ לבת שלו במקלחת - זה אומר שמעכשיו לא שומעים?? מבינים שלבנאדם יש מן שריטה במוח - אבל בצמרמורות שהוא עושה בשירה שלו נשארים. אפשר להסתייג מהבנאדם במובן של "יש לו ראש לא כל כך בסדר" אבל לא יותר. ואם אתה חושב ככה אז תשמור לעצמך. לא לפזר רעל. בגלל דברים כאלה (שנאת חינם) הוחרב בית המקדש. תעשה לי טובה. את הרעל תוציא במשהו אחר. ואל תגיד שזה דמוקרטיה לבוא ולהגיד - כי זה כבר עבר גבול. זה כמו שאני ייקח את השם שלך ויתחיל להוציא עליו סטיקרים שאני שונא אותך - זאת דמוקטיה לא???

ג ב ש ו ש

New member
מסכים איתך בה-כ-ל../images/Emo45.gif../images/Emo88.gif

באמת כל הכבוד לך! מעריך את הדעה שלך מאוד,למרות שאתה לא כותב פה קבוע וכל זה ממש אהבתי את מה שכתבת ותן לי לאמר לך שאתה צודק פשוט בהכל.

זו לא סתימת פיות.../images/Emo187.gif

בפורום נינט טייב באופן מפתיע (
) נמצאים אנשים שאוהבים את נינט ומדברים עליה, ולא אנשים שבאים להכפיש אותה וללכלך עליה. אמת או שקר זה באמת לא משנה, זה לא תפקידו של הפורום. לדיונים כאלו (מה גם שאלו אפילו לא דיונים רציניים או מעניינים, אם היו כאלה - לא היו נמחקים גם אם ההודעה הראשונה היא לא בעד נינט) אין מקום בפורום!

למעלה