נינג´טסו

אוי242

New member
נינג´טסו

הי כולם אולי מישו יכול לענות לי בבקשה על כמה שאלות בקשר לנינג´טסו קודם כול האם צריך ללמוד את זה הרבה זמן כדי להשתמש בזה להגנה ברחוב? זאת לא הסיבה היחידה שאני רוצה ללמוד אבל אחת מהם איזה סוג כדאי לי ללמוד? ויש מקום טוב להתאמן באזור כפר סבא?

WhiteBear

New member
שלום חבר, אתה מחפש אומנות לחימה ?

על נינג´יטסו: http://www.ninjutsu.co.il/ זה מאד תלוי במורה. השיטה יחסית מורכבת ועשירה. אבל עם מורה לא נכון, אתה לא באמת תדע להלחם. (וזה נכון לכל שיטה) על חיפוש אומנויות לחימה, כנס לפה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/links.asp?id=148&catId=2509 ותספר מה מצאת

אוי242

New member
תודה אבל

הייתי באתר שם מה שיותר חשוב לי לדעת אם יש משהו באזור כפר סבא ואני לא צריך לבדוק שיטות כי אני בטוח שאני רוצה ללמוד נינג´טסו רק אני לא יודע אם כדאי תמסורתי או תחדש (לא יודע תשמות)

WhiteBear

New member
למיטב ידיעתי

אין נינג´יטסן חדש וישן. ובי"ס שהבאתי אליו קישור הוא די רחב ומכובד. לגבי מורים, בשני הקישורים שהבאתי יש רשימות מורים, אז תחפש שם... (או דפי זהב - שגם נמצאים בקישורים)

budoka

New member
אוי ואבוי דב, שכחת את בוג´ין קאן!

הכוונה בנינג´יצו "חדש וישן", להבנתי, הוא ביה"ס בוג´ין קאן ישראל, הקשור לבוג´ין קאן העולמי, להלן "הישן", וה-"חדש" הוא בודו נינג´יצו, שיטה שבראשה עומד יוסי שריף. אני לא יודע הרבה על ה-"חדש", אבל אם אתה מחפש מורה ב-"ישן", אז יש רשימת מורים באתר. אם אתה עדיין מתלבט, צור איתי קשר ע"י הודעה אישית.

WhiteBear

New member
בוא נעשה סדר בכמה דברים

אז ככה: בוג´ין קאן = שם הבי"ס ללימוד נינג´יטסו בארצנו (ובעולם) בודו טאי ג´יטסו = השם החדש שנתנו לשיטה נינג´יטסו, היות והשיטה המלומדת מכילה למעשה 9 אסכולות שמתוכן ה"נינג´ה" היא רק אחת. אני מודע לך בחום על רצונך הטוב גבי יצירת קשרים, אבל אני מרוצה מאד מהשיטה שאני עוסק בה בימינו
. עכשיו, אני לא מתמצע בפוליטיקה של בית הספר, אז יכול להיות שדברים השתנו. אבל לזיכרוני, היה זה מוטי נטיב שהיה ראש בית הספר. ומדובר בבית ספר אחד גדול. אז אני מאמין שאתה יכול להשיג טלפונים משני המקורות שציינתי. בנוגע לסקציית "אני מחפש אומנות לחימה" יש שם קישור למאמר שבו מופיע רשימת גדולה של מורים. אפשר, בתוך הרשימה, לחפש (CTRL F) כפר סבא, ואז נינג´יטסו (או ההיפך)... בהצלחה

aradori

New member
דעה אישית...

יש המון פיצולים מבוג´ין-קאן מקורי (שלדעתי הקים דורון נבון). יש גם בוג´ין-קאן צפון (של יעקב חזן), יש אכן את העמותה של יוסי שריף - כל אחד מושך לכיוון שלו... כל מורה מחליט על המיקום שלו בסקאלה של מסורתי-קרבי. אני רק התחלתי, וכמו שזה נראה (אחרי כמה חודשים) לוקח זמן עד שאפשר לממש את זה ברחוב... (לגוף לוקח המון זמן להפנים את התנועות הבסיסיות). אבל אין מה לעשות - נינג´יצו זה הדבר האמיתי... אני אגיד לך ככה: אם יש חבורת ערסים שאמורים לכסח אותך בשבוע-שבועיים הקרובים - נינגיצו לא יעזור לך. אחרת - לך על זה...

למעלה