אהא אז זה דומה.. חשבתי לעצמי שזה מכוער, אבל אם זה העתק של התמונה אז זה דווקא ממש טוב.. וגם השני..
C coolit New member 16/1/05 #14 אהא אז זה דומה.. חשבתי לעצמי שזה מכוער, אבל אם זה העתק של התמונה אז זה דווקא ממש טוב.. וגם השני..
P PopPy New member 16/1/05 #20 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אחח, ברית, ברית, ברית. שעשעת אותי מאוד.
M Me 4eVer New member 16/1/05 #15 יפה..!../images/Emo34.gif כאילו, יש על מה לעבוד.. והפה בצד הלא נכון שזה נתן לזה מראה של דמות מצויירת במקום.. וגם המבט קצת מקובע.. וחסרות קצת הצללות... אבל זה יפה~! הייתי ממשיכה לעבוד על זה...
יפה..!../images/Emo34.gif כאילו, יש על מה לעבוד.. והפה בצד הלא נכון שזה נתן לזה מראה של דמות מצויירת במקום.. וגם המבט קצת מקובע.. וחסרות קצת הצללות... אבל זה יפה~! הייתי ממשיכה לעבוד על זה...
P PopPy New member 16/1/05 #21 הפה מעוות לגמרי. עם עיניים אני עוד איכשהו מסתדר, אבל פיות.. עדיף שיהיה להם פה כזה: :| וזהו. ובגלל שזה במילא לא יצא משהו החלטתי לא לסיים את זה ולשפץ את העיניים והשיער :X ותודה על התגובות דניאל :>
הפה מעוות לגמרי. עם עיניים אני עוד איכשהו מסתדר, אבל פיות.. עדיף שיהיה להם פה כזה: :| וזהו. ובגלל שזה במילא לא יצא משהו החלטתי לא לסיים את זה ולשפץ את העיניים והשיער :X ותודה על התגובות דניאל :>