נימפומניוּת

נימפומניוּת

תגידו, זה נחשב מחלה, או סתם תופעה? ומה ה´סימפטומים´ של זה, חוץ מרצון, או יותר נכון, צורך מתמיד לסקס? את מקור השם אני יודעת. סתם עניין אותי. האם כל אחת שרוצה הרבה סקס ובהגזמה היא נימפומנית, או שזה יותר מורכב (כמו שאני משערת). וסתם משהו ששמתי לב (המנגנונים הפמיניסיטים שלי עובדים שעות נוספות)- למה לבנות יש מילה כזאת, אבל בנים, שרבים מהם נימפומנים מטבעם, משוחררים מתיאורים כאלה (לא שזה רע, סתם מוזר).

קאםבק

New member
נימפומנית זאת אחת

שלא גומרת.... זאת ההגדרה ששמעתי, אין קשר בין אחת שאוהבת סקס ועושה הרבה לנימפומנית.

am i evil

New member
לא בטוח שזה מחלה אבל...

זה באמת לא מצב סימפטי לבחורה. נימפומניה זה מצב בו בחורה מקיימת הרבה יחסי מין כי היא בעצם לא מסוגלת לשבוע מזה ובגלל זה רוצה עוד ועוד ועוד...ושוב- לא בגלל שהיא נהנית, אלא בגלל שהיא רוצה לשבוע אבל לא יכולה בעצם...ותדמיין לך כמה זה "כיף" לאכול כל הזמן בלי שיהיה לך תחושת שובע...מתי שהוא זה כבר לא מהנה כל כך אבל אתה לא יכול להפסיק... מכאן גם שהרבה גברים אינם נימפומנים, כי אנחנו שבעים מהסקס מתי שהוא ופשוט נהנים מהתהליך מאד מאד (מה שנכון אגב גם לגבי כמעט כל הנשים האלה שקוראים להן נימפומניות...) והערה לסיום, גברים לא משוחררים מתיאור כזה, יש תיאור מקביל ואם אני לא טועה קוראים לזה - סאטיר. :)

סאטיר?

זו הדמות המיתולוגית של איש עם חלק תחתון של תיש, וקרניים. אף פעם לא שמעתי על תיאור כזה לגבר, מקביל לנימפומנית. בטוח???

ככה ככה.

מה שאתה מדבר עליו זו תופעה אחרת אבל קשורה. כעיקרון ישנן שתי תופעות שקשורות בהתנהגות מינית של אנשים שאינם יכולים לשבוע - ולו לזמן קצר. יש את הפריג´ידיות, שזו התופעה אצל נשים. טנטלוס מלך פריגיה (מכאן השם) נענש ע"י האלים בזה שיוכנס לבריכה שבה המיים מגיעים עד לסנטרו (כשהתכופף המיים נסוגו) ומעליו היו תלויים פירות שכאשר הושיט אליהם יד הם נעלמו. זה המצב אצל פריג´ידית-נימפומנית כפי שהפסיכיאטריה הקלאסית ראתה אותה. מישהי שהיא מאוד צמאה לאורגזמה אבל לא יכולה להשיג אותה ויחד עם זאת לא יכולה להפסיק לרדוף אחריה. המקבילה הגברית היא אספרמיה פסיכוגנית. מצב של זיקפה בלי יכולת לגמור ועפי"ר בלי יכולת להרפות את הזיקפה. במצבים קיצוניים נדרשת התערבות חירורגית קלה לריקון מיכלי הדם בזין. המצב הזה מושווה לאירוע שבו מידאס ביקש מדיוניסוס שכל מה שהוא ייגע בו יהפך לזהב ובאמת גם האוכל שהוגש לפיו הפך לזהב למגע שפתיו. הנימפומניה בהגדרתה הפסיכיאטרית הקלאסית (המטומטמת והמיותרת) היא מצב קיצוני שבו האישה לא מצליחה להעביר את האורגזמה הדגדגנית לאורגזמה נרתיקית במהלך ההתבגרות ולפיכך נותרת מתוסכלת. קישקוש בלבוש, כמו כל הפסיכיאטרייה שאני יכול בשניות להפריך אותה.

כפי שנאמר:פה הפורום הכי אנטליגנט../images/Emo41.gif

חוץ מלזיין לעצמי את השכל כאן גם השכלתי. תודה ירחמיאל - זה היה ממש מעניין ותודה גם לטיZרית שהתאמצה. קבלו חח שניכם

am i evil

New member
רק תחבר לי את הסאטיר עם ...

הסאטיריאזיס שהטיזרית פה למטה הזכירה ואני אשלים לך תודה שלמה:)) כן, זה היה באמת הסבר שווה.

am i evil

New member
תודה:)))

הצחיקה אותי שם השאלה...איך קוראים למקבילה הנשית...:))

הטיZרית

New member
נימפומניה

נימפומניה .אנשים בעלי דחף מיני גבוה מהרגיל, מתמשך ותובעני נחשבים "היפרסקסואלים" בחברה שלנו הרעיון שלאישה יהיה יותר דחף מיני מלגבר עורר איום אצל הגברים שחששו שאולי הבעיה אצלם והם לא מתפקדים טוב. במקום להבין את מקור הדחף .המיני או לחקור את עודף הדחף גינו נשים אלו וקראו להן "נימפו" או "זונה" וכיניי גנאי נוספים וכך נוצר שגברים היפרסקסואלים נחשבו למקור הערכה וקנאה ואילו נשים היפרסקסואלים .גונו ונחשבו לשונות ולא נורמאליות. נימפומניה אצל גברים נקראת סטיריאזיס.

alfalf

New member
וסתם לרקע כללי

בפורום טיפול מיני היו בשבועיים האחרונים הרבה נשים שכתבו שיש להם בעיה כי הן רוצות הרבה יותר ממה שבני הזוג שלהם מסוגלים להעניק להם בתחום המיני (מהיבט של חשק). כלומר המצב של חשק גדול יותר אצל נשים מאשר אצל גברים אינו תופעה כל כך נדירה כמו שנהוג לחשוב.

Sefy

New member
...You guys do know Nypmh is

From the Greek Mythology ? like a Wood Nymph, Water Nymph, Forest.... and so on and so forth, which is basicly a virgin, not a sex´o´holic.​

שלום

אני לא חושבת שמדובר בעובדה שלנשים יש יותר חשק מיני מאשר גברים, יתכן ומדובר בחשק מיני בלתי מסופק... תקנו אותי אם אני טועה, אבל גבר יכול להיות מסופק מינית רק מעצם הסיטואציה הפיזית, על נשים צריך קצת "לעבוד". (כמובן שיש את היוצאים והיוצאות מהכלל).

gogy

New member
../images/Emo18.gifנימפומנית

נימפומנית זו אחת שלא מגיעה לאורגזמות ומנסה לקיים יחסי מין עם כמה שיותר גברים כדי להגיע לאורגזמות,אי היכולת להגיע לאורגזה יכולה להיות נפשית או פיזיולוגית

MOSHE 2 YOU

New member
נימפומניה/ברכת אלוהים../images/Emo47.gif../images/Emo68.gif

לא מחלה ב ר כ ה ! ! !

נימפומניה-סופר אשה

בתור אחד,אשר טעם......... אני יכול רק לשבח!!!!!! למרות שאז.......נבהלתי!!!!!!!

למעלה