נימוץ של הבנה.

נימוץ של הבנה.

לא פעם ראשונה שאני רואה את הפורם וכנראה גם לא פעם ראשונה שכותבת בו. רוצה לשתף אתכם בחלק מהתהליך שעברתי בתקופה האחרונה. השנתיים האחרנות בחיי נראו כמו רצף גדול של כשלונות- אם זה מעבר מעבודה לעבודה, אם זה הצטרפות לחברה מסויימת כמפיצה עצמאית והוצאת כספים רבים ללא שום הכנסות, אם זה יציאות תכופות, בילויים, והחברות שהיו במקום הראשון בשבילי, חוסר הזוגיות. לפני קצת יותר מחודש התחיל תהליך התרחקות של חברותי ממני, כל אחת וסיבותיה היא. השיא- ריב עם החברה הכי טובה על עניין קטן. מאחר ואני מאמינה שדברים לא קורים סתם, זה היה אות בשבילי להתחיל תהליך מסיבי של חיפוש תשובות. וכשמחפשים אותן- הם מגיעות. התשובה שהגיעה אלי היתה שחיפשתי כל אותן שנתיים דבר מסויים. וכשמחפשים משהו, גם אם בתת מודע, מקבלים אותו. מאותו רגע שהבנתי מה חיפשתי, הבנתי גם למה השנתיים+- האלו נראו כפי שנראו. פתאום כל הפאזל הזה התחבר לו, החלקים התחילו להסתדר לבד במקום. ניסיתי עכשיו, בזמן כתיבת ההודעה הזאת, להזכר ברגע ההוא, בשניה הזאת שהקליק נשמע והכל הסתדר, והזיכרון מעורפל. נדמה לי שזה היה בנסיעה כלשהי באוטובוס. פשוט שאלתי את עצמי שאלות, ולאט לאט הגעתי לתשובות. אז תשובות באות. רק צריך לדעת לשאול. מקווה שהמונולוג הקצר הזה עזר למישהו.

למעלה