נימה אישית

shonilon4

New member
רויטל עלייך נאמר

האדם היחיד שיותר טיפש מאדם שיודע הכל הוא זה שמתוכח איתו

pninak12

New member
אני חושבת שצריך להסיר את ההודעה

לא מכבדת את הכותב, מי שזה נכתב עליו, ואת הקוראים!

טללוי11

New member
רוויטלה התותחית החדשה שלנו

הכי טוב שצורן תתאחד עם קלנסוואה. בחיאת רבק, את קדימה אתם שונאים אז תלכו על קלנסוואה. אחלה איחוד. זיווג מושלם. שביט את קולמן המנומר בע"מ אולי תפנו למשרד הפנים לאחד את צורן עם קלנסוואה. רעיון פצץ. צורן + קלנסווה זה שקשוקה מעולה. סוף כל סוף ילדי צורן יזכו לשפה שניה ברמה גבוהה.!!!!!

shonilon4

New member
אולי תתאחד אתה עם כל הזהויות שלך?

ותעברו לפורום "חיים עם מוגבלות שכלית"

ERIANA101

New member
שביט , מתי תשנו את אופן החשיבה ,,,,,,,,,,

ובמקום להוסיף 1% ארנונה ו/או לחפש מקורות כספיים מהתושב תתחילו לחשוב איך מצמצמים האופן משמעותי את כוח האדם במועצה כולנו יודעים שההוצאה העיקרית היא על שכר ועל שומן מיותר אז שנו כיוון חשיבה וסמנו לעצמכם ציצום כוח אדם במועצה

AMITBN890

New member
הם לא מסוגלים/יכולים

כי הם חושבים כמו פוליטיקאים שתלויים בעובדי המועצה כדי להיבחר........ זה שאנחנו משלמים את התענוג הזה זה כבר סיפור אחר.....

AMITBN890

New member
תושבי צורן צריכים להחליט

כמי שמלווה את צורן מיום היווסדה ומסמפט את הישוב הזה על תושביו הנחמדים, האיכפתיים והלא מתנשאים נראה לי שתושבי צורן צריכים לקבל החלטה. או לפעול לביטול האיחוד, מהלך אפשרי וישים. או להבין שמשאבי הישוב המשותף צריכים להתחלק באופן שווה בין כולנו ע"פ אמות מידה מקובלות. בלתי אפשרי ללכת עם ולהרגיש בלי....... לטעון שהצופים זאת תנועה אליטיסטית שממומנת ע"י המדינה זאת אמירה אומללה שאין לה מקום במחוזותינו. לטעמי, היה נכון להיאבק על העלאת התקציב הכולל לכל תנועות הנוער בצורה משמעותית, נגיד 3 מליון ש"ח בשנה, ולקבוע קרטריונים הגונים לחלוקה צודקת בן כל תנועות הנוער. המימון יכול לבוא מהתייעלות המועצה והפניית רוב פעילותה למיקור חוץ. אם התקציב הכולל של המועצה הוא 70 מליון ש"ח בשנה נראה לי שאין שוב בעיה לייעל את תקורות המועצה בכ 5% בלי לפגוע בשירותים שניתנים לתושבים וכך להפנות 1-2 מליון ש"ח נוספים לטובת תנועות הנוער. אין שום סיבה בעולם שחניך תנועת נוער בצורן יתוקצב בסכום גדול יותר מחניך תנועת נוער בקדימה ולהיפך. המרחק בין קדימה לצורן זניח וכל תושב צורן יכול להשתמש בשירותים הקיימים בקדימה ולהיפך. הטענה שהמרחק גדול היא פשוט לא רצינית. זאת דעתי ואשמח לשמוע את התייחסותכם.

ERIANA101

New member
לדעתי יש להוביל היפרדות מסודרת ומכובדת

וזה יהיה טוב גם לצורן וגם לקדימה צורן עברה "התעללות קשה" מיום הקמתה לב השרון ראש מועצה ממונה ראש מועצה נבחר לתקופה מקוצרת איחוד עם קדימה די נמאס ב-16 שנים - 4 - "אבות" שונים

רוויטלה

New member
אני לא יודעת מה מניע אותך אבל זה

מדהים כמה אי דיוקים יש פה על פי בדיקה ועל פי דעתי כמי שזה מקרוב באה ועדיין לא מושפעת מהפוליטיקה שמשום מה נוגעת פה בכל לצערי המרחק לא זניח בכלל וכבר ענו לך אין שום סיבה להפוך את ההורים לשירות הסעות ! אי אפשר לבטל את האיחוד וזאת לאחר בדיקה מבחינת התכנון האורבני של העשור הבא !! הצופים אכן מקבלים תקציבים ששום תנועה לא מקבלת להיכן זה הולך ראוי לבדוק עם הנהגת הצופים !!! המשנה שאתה פורש פה בפורום חדשו לבקרים וטרחתי היום לקרוא ככל שיכולתי אחורה אינה מבוססת על עובדות אלא על הנחות יסוד שמרביתן השערות ותו לא בוא ופרוש דברים על פי נתונים ולא זריקה של מספרים שאתה משער , קח את התקציבים של המועצה 5 שנים אחורה נתח אותם , קח את העובדים במועצה בדוק את היכולת להתיעל את היכולת להשתמש בשירותים מסויימים במיקור חוץ ויתרה מכך בדוק כמה יעלה להעביר את המערכת לעבודה עם מיקור חוץ מזכיר לי בדיחה על החתול הכי חרמן בעיר שהזדקן וכבר לא יכל לרוץ ...אבל על הגדר המשיך לילל שאלו אותו הרי אתה כבר לא אז למה מילל ....והתשובה אני מיעץ .

רוויטלה

New member
תנועת הצופים מקבלת תקצוב

אני לא בטוחה שהסניף/שבט בקדימה מקבל ואת זה צריך לברר איך למה ומדוע . מה שכן תנועת הצופים בכל מקום בארץ גובה דמי חבר שנתיים + תשלומים עבור טיולים וכדומה לעומת זאת בני המושבים כחלק מהנוער העובד והלומד, אינם גובים כסף בשם מקום בארץ.

ביקי1

New member
תיקון - יש הנוע"ל ויש בני המושבים

יש תנועת נוער בני המושבים ששיכת לתנועת המושבים ומתוקצבת עד שנה הבאה ביחד עם הנוע"ל אבל בעיקר מתוקצבת ע"י תנועת המושבים והמועצות - זו תנועת בני המושבים עד 2007 היינו החטב"מ - חטיבת בני המושבים של הנוער העובד והלומד, מאז היו עניינים עת תנועת המושבים ונקבע שבני המושבים תהיה תנועה נפרדת ועצמאית לחלוטין. יש את הנוע"ל שהיא תנועה עצמאית ונפרדת שמתוקצבת ע"י המדינה, המועצות שבה עובדת וההורים - לא קשורה לצורן קדימה!

rmargoli

New member
מתוקצבת ע"י תנועת המושבים והמועצות

זאת אומרת שהתנועה מסתמכת על תקציב המועצה וצורן אינה שייכת יותר ללב השרון ולא משנה מדוע ישנן עוד תנועות נוער, גם אני רוצה פעילות חינם לילדים שלי. נדרש שוויון כלפי מעלה ולא שום דבר אחר

רוויטלה

New member
אז תשווה בין הדברים מבלי לפגוע

כלומר תילחם שלא יפגעו בקיים ושישפרו לאלו שאין להם לא אחד על חשבון השני

rmargoli

New member
אבל מה לעשות

שמשיקולים קואליציוניים משקיעים מאות אלפים בצורן ואפס מאופס בקדימה? ובונים בית לתנועה ב שניים וחצי מיליון שקל ולנו כלום? והילד שלי מקבל חצי בבית הספר מהילד שלך ולראש המועצה לא מזיז בואי חשבי לרגע כי את תושבת היישוב השכן והרגע שילמת 1400 שקל לפעילות התנועה של הבן.בת שלך

רוויטלה

New member
אתה טועה ומטעה

בית התנועה נבנה עוד על חשבון תקציבים של הקדנציה הקודמת התכנית לבניין הזה קיימות מימיו של אגסי ( ראש המועצה הראשון של צורן ? ) תנועת בני המושבים הייתה חלק מהיישוב מקדמה דנה ואילו הצופים הם תנועה מנותקת מועצה תנועה שאמורה לעמוד בזכות עצמה אם נשווה לחוגים לצורך העניין מדובר בבני המושבים שהנם חלק מבית הספר ו/או המתנ"ס הקהילתי אל מול הצופים שהנם חוג פרטי לכל המעוניין. בקדימה יום לימודים ארוך בצורן רגיל כך שלומר מקבל חצי הוא במקרה הטוב טעות ואי הבנה. אני מבינה את הכעס על תשלומי הורים לתנועת הנוער אבל צריך לבחון את הדברים בצורה עניינית לצופים משלמים בכל מקום בארץ לבני המושבים לא על פי משנתו של אחד הכותבים פה המרחק בין קדימה לצורן זניח האם יצטרפו ילדי קדימה לבני המושבים ? אבל זה סתם ציני ברור לי שזה לא נכון לעשות יקראו תנועה איך שלא יקראו לה יש לה זכות קיום לכל תנועת נוער באשר היא ויש לתקצב אותה מאחר וזה האפשרות הזולה והטובה ביותר בכדי לחנך את הילדים מצד שני עצם ההיטפלות לבני המושבים מתוך ראייה צרה של אם לי אין גם לכם לא תהייה מעוררת במרבית התושבים בצורן את תחושת העוול, עומד סגן ראש מועצה ואומר להורים בואו שלמו , מחר יבקש שנשלם על פינוי אשפה ו/או מנקי הרחובות מבדיקה מול משרד הפנים עולה כי אין המועצה המקומית מחוייבת בדברים האלו ויש ביכולתה להפריט את השירותים לאזרחים והקבלנים הפרטים יכולים לגבות על זה כסף נוסף on top הארנונה, או במילים אחרות הארנונה משלמת את הזכות לנשום אוויר ( לא נקי ומלא בריח שרפות כן גם אתמול הייתה שריפה גדולה בערב ) בישוב ותו לא .

למעלה