נימה אישית

ביקי1

New member
זה עלול להיהרס...

עם ככה היה עדיף שלא יקימו אותו.. זה אומר שכל פעם יצטרחו לתקן אותו מחדש.. אבל האולם ספורט - זו השערורייה האמיתית!! למה לא פותחים אותו לכל הציבור ?! זה אולם יקר הרבה יותר מהמגרש שגם הוא מומן מכספי תושבים והיום צריך לשלם כדי לשחק בו!!!!!!!!! למה?? לא מגיע למי שמימן אותו לשחק בו ?!

pninak12

New member
אריאנה.. קצת נתונים

שלום התקציב של תנועות הנוער, בא מהתקציב השוטף של המועצה. התקציב של בניית מגרשים, מבנה התנועה וכו', בא מתקציב בלתי רגיל שלא יורד מהתקציב השוטף, אלא מתקציבים מיוחדים. בתקציבים המיוחדים אסור להשתמש לצורך פעילות שוטפת. זה לא אחד במקום השני, אלא אחד ועוד אחד... מגרש הוקי אם צריך או לא, לדעתך לא, לדעת אחרים - כן! המשחק עצמו הוא משחק די מסוכן כשנעשה ללא השגחה מקצועית. ראיתי כבר לא אחת אנשים שנפצעו ולא בצורה קלה על המגרש, לאו דווקא המגרש המקצועי אלא מגרש אחר שעליו שחקו ילדי צורן שנים. אני מקווה שימצא הפתרון, והמגרש יהיה פתוח לכל, כולנו נהנה ממנו ולא רק כמה מאות ילדים ובוגרים שמשחקים שם בצורה מקצועית וקבועה. פנינה

ERIANA101

New member
פנינה תפסיקי עם השטויות/ מתקן ציבורי......

מתקן ציבורי מכספי ציבור ועל קרקע ציבורית צריך להיפתח לכלל הציבור וממש לא מעניין על איזה סעיף רשמו אותו מחר מישהו יקים קבוצה נהדרת להחלקה על קרח אז תבני לו/להם מגרש החלקה על קרקע ציבורית ומכספי ציבור אין לזה סוף יש לפתוח לקהל ובעיקר לנוער ולידים את כלל המתקנים/מגרשים/אולמות ספורט וכדומה לגבי פיקוח ותחזוקה זה שירות שהמועצה חייבת לספק לתושבים באופן שוטף

pninak12

New member
אריאנה, מה קורה עם המתנס בצורן?

למה את לא דורשת שיועמד לרשות הקהילה? הרי המתנס, נבנה כמועדון יישובי מכספי הפיתוח שלנו, כמה שנים טובות לפני שהפך להיות מתנס. מאז המתנס מתפקד כמתנס, דורשים מאיתנו תשלום עבור שימוש באולם, גם אם הפעילות היא ציבורית או קהילתית.... בואי נגיד שצריך ל שלם על החשמל והניקיון ואולי אם נגרם נזק או משהו כזה.... אבל לשאר השימושים????

ERIANA101

New member
פנינה את בהחלט צודקת, יש לפתוח את הכל

בהחלט נכון אני אומנם נלחמת לפתיחת מגרש ההוקי אבל בהחלט יש לפתוח את כל המתקנים/מבנים הציבוריים לכלל הציבור כל הנושא של השתלטות של גורמים מסחריים על מתקנים ומבני ציבור זו שערוריה ועוד מתכוונים לתת קרקע ציבורית לדואר ישראל הגיע הזמן להפסיק את המיסחור בשטחים ומתקנים ציבוריים

shavitmass

New member
מאיפה השטויות הללו??

אני מונע? מי בכלל שואל את חברי המליאה מה לפתוח , מתי לפתוח? נו באמת שביט

AMITBN890

New member
שביט, אבל....

הייתם יכולים לקצר את הקדנציה של המועצה המצחיקה הזאת ולא רציתם לעשות זאת....... טוב, מה שהיה היה. עכשיו אני מציע שתוביל מהלך להוצאה למיקור חוץ, בשלב ראשון, של כל אגף הגבייה. ייחסך הרבה כסף איתו נוכל לחזק את החינוך ואת תנועות הנוער. מה דעתך?

ביקי1

New member
יודע..

הנה לפי מה שהבנתי: קדימה: 80% בערך משלמים צורן: 98% בערך משלמים תחפשי בפוסטים קודמים אני בטוח שהספיקו לבדוק מדוייק יותר!

רוויטלה

New member
זה נקרא משער עמרי

עצה קטנה ישנם דברים שמוטב לדעת בוודאות וזה אחד החשובים שבהם יש לזה השלכות חשובות מאד ובמיוחד כאשר ישנה טענה שמסתברת כמוצדקת שלצורן כצורן אין זכות קיום כלכלית.

ביקי1

New member
הנתונים פלוס מינוס נכונים

לא 100%, 80% לפחות עוד פעם: ממליץ לך לברר במועצה או משהו..

רוויטלה

New member
תרשי לי לחלוק עליך ?

מהתבוננות בגרף התושבים וההכנסות למועצה מקומית נפרדת מדובר בהכנסות מארנונה בלבד לשום ישוב אין אפשרות כזו והדבר ייפול כנטל על המרכזים המסחריים הקיים וזה שאולי יבנה לפי השמועה אצלנו ברמת אמיר הכנוסת מארנונה בלבד ללא היטלי בנייה ופיתוח לא מסוגלים גם בניהול רזה ביותר להחזיק את השירותים המינימליים הציבורים ליישוב בסדר גודל של כ2400 משפחות ( לאחר בניית רמת אמיר ) .

ERIANA101

New member
המרכז בצורן כבר משלם ארנונה לא זולה ועוד.....

רמת אמיר זה צורן המגרשים במרכז הישוב זה צורן ושוב אני בהחלט מאמינה שבניהול נכון ניתן לתפקד יופי לבד ואם נתחבר ללב השרון כפי שהיה בתחילת הדרך זה יהיה מעולה קדימה לא מתאימה לנו ואנו לא מתאימים לקדימה

רוויטלה

New member
אני מדברת מהכובע המקצועי

עד לפני שנתיים עבדתי במשרד לתשתיות, לצורן אין זכות קיום אלא עם תופקע קרקע מישובי הסביבה ויבנה עליה אזור תעשייה מסודר כמו כן ינפקו עוד שטחים לבנייה האזור עליו יושב פרויקט תכלת שייך כיום ללב השרון וכאשר יבנה ב2017 פלוס מינוס הוא יהווה את הגבול המוחלט למעשה בין קדימה לצורן ויחסום כול אפשרות לרצף התיישבותי . ניהול נכון אני בעד אבל גם לראות את העובדות נכון להיום גם אם יהיה צות מצומצם של 3 אנשים לטיפול בישוב מבחינת השירותים הנדרשים הארנונה לבד לא תספיק ואני מדברת על מצב אוטופי של 100% גביה . אגב חיבור ללב השרון לא אפשרי חבל להכביר על הנושא מילים הרמתי כמה טלפונים היום לבדוק והתשובות היו מוחלטות הן מבחינת תכנון אורבני לעתיד לבוא והן מבחינת עלות הניתוק לאחר האיחוד הכפוי שאגב מסתבר שלא רק לא נמנע אלא הובל על ידי קבוצה מצורן .

shonilon4

New member
כל הכבוד על הכובע

אבל אם אני לא טועה צורן התקיימה כמה שנים ללא קדימה. האם מועצת צורן היתה בגרעון ועל סף התמוטטות? עם כל הכבוד למקצועיות שלך אל תמהרי לקבוע עובדות בצורה נחרצת כבר סמכא.

rmargoli

New member
מענקי האיזון קוצצו

אין חיים ללא הכנסות אבל תנסו, למה לא...

למעלה