נימאס לי...

טפיוקה

New member
נימאס לי...

נמאס לי שכל מי שאני מדברת איתו ואומרת לו שאני עושה קפוארה חושב שזה ריקוד, נמאס לי שאנשים אומרים דברים לא נכונים על הקפוארה בלי שהם יודעים בכלל.... נמאס לי להיות מושבתת, אני מתגעגעת נורא לאימונים ואין לי מושג מתי אני אוכל לחזור... אני מתגעגעת לח'ברה, וכל כך שמחה שהכרתי אותם. אני שמחה שגיליתי את הקפוארה היא נתנה ונותנת לי המון לחיים בצורה שאפילו אי אפשר להגיד במילים!!! אני ממש מקווה בשביל כולכם שאתם מרגישים אותו הדבר לגבי הקפוארה, כי היא ממש שווה את כל מה שאנחנו משקיעים בה... היא החיים!!!

whyme3

New member
מרטלו בפנים!

זו לא התשובה ^^" גם אותי זה דיי מעצבן, אני פשוט אומר להם: "הייתם פעם באימון קפוארה?? לא? אז שתקו -.-" היא בהחלט שווה את כל מה שאנו משקיעים בה אבל זה ממש לא נכון לומר שהיא החיים בשבילנו, בשבילי זה תחביב כיפי :)

jennie 00

New member
אני דיי מסכימה איתך...

שכולם עושים לי " את רוקדת קפוארה.."פייי מה הם מבינים בכלל מי שאומר שקפוארה זה ריקוד כנראה לא יודע מזה
ווואלה הקפוארה היא גם 90% מהחיים שלי יש לי 8 אימונים בשבוע ואני נהנת מכל רגע אם זה של הדרכה ואם זה של אימון שלי

אני מסכים איתכם אבל ....

טפיוקה למה את מתעצבנת מזה מי שרוצה לחשוב שיחשוב מה שרוצה.... לא להתעצבן כל כך מהר. ובקשר לזה שזה דרך חיים כל אחד ואיך שמקבל את זה ומתאים לו את זה. בישבילי ואני רק מתחיל זה ממש כיף ומקווה שיהיה יותר . בעבר למדתי עוד סוג של אומנות ומשום מה הפסקתי אחרי כמה שנים. וכיום החלטתי לחזור לזה אבל בסוג אחר של אומנות. שבת שלום וקרירה לכולם

טפיוקה

New member
...

מעצבן אותי הזלזול הזה.... אני לא מסוגלת לסבול את זה, נכון אני מאוד אוהבת לרקוד ומי שמכיר אותי יודע את זה טוב מאוד, אבל לא בגלל זה אני בקפוארה. בשבילי זה ממש דרך חיים ואני ממש מקווה שזה ימשיך ככה...

makakiu

New member
כשאת מתעצבנת

את סתם מענישה את עצמך על טיפשות של אחרים... קראתי את זה בשירותים במסעדה !

לי זה מעולם לא הפריע.

המקסימום שעשיתי זה להזמין אותם לראות אימון אם הם רוצים, אבל הדבר האחרון שהזיז לי זה אם אנשים חושבים שאני "רוקדת קפוארה" או יותר מזה. מצידי שיחשבו שאני מגיעה לאימונים כדי להכין בלינצ'ס, למה זה אמור לשנות לי?

למעלה