נימאס לי

nb320458409

New member
נימאס לי

נימאס לי מההורים האלה כול כך לא אכפת להם מהבת שלהם חושבים שני רק צרות דיי כבר למה הם עושים את זה מה אכפת להם שאני הולכת לטיפול אני משלמת על זה אבל לא הם עדיין לא רוצים זה מגעיל זה הכסף שלי בכלל אוף עדייף כבר לא להיות ככה היה להם יותר טוב. נכון מה הם רוצים שהדרדר ןאלך לקחת סמים. באמת אפילו שממש באלי אני כבר לא יודעת מה לעשות הם לא מבינים אותי אף אחד לא מבין אותי בעולם הזה אני צריכה עזרה והם רק מקשים עליי. מה לעשות. אני כבר התייאשתי,,,

הורים

שלום לך,
ראשית, ברוכה באה לפורום.
נשמע שהיחסים בינך לבין ההורים לא פשוטים. האם זה תמיד היה כך או שקרה משהו לאחרונה שפגע בקשר?
אני מתרשמת מאד מזה שאת עובדת ומממנת לעצמך את הטיפול. זה כל כך לא מובן מאליו.
מה המטפלת שלך אומרת על הקשר עם ההורים? האם היא פגשה אותם? האם ניסתה לעזור לך להסביר להם את עצמך?
מזמינה אותך לכתוב עוד על הריבים האלה ולספר על מה אתם בעצם רבים.. וגם לספר לנו עוד קצת על עצמך ואולי נוכל לחשוב ביחד מי עוד יכול לעזור לך.
אנחנו כאן, מושיטים יד...
רותם

nb320458409

New member
כותן

שלום. תודה וכן המטפלת דיברה איתם אבל זה לא כזה עוזר זה בעיקר אימי שכול פעם משנה את דעתה וזה די משגע מין חוסר יציבות עד השנה בחים לא היה לנו ריבים. הייתי ילדה טובה אבל השנה היה לי משבר גדול ומאוד קשה ורציתי עזרה פשוט אימי לא הכי מאמינה בזה ואומרת שאני סתם תינוקת ושכולה עברתי הטרדה מינית ושאני צריכה להתגבר זה קצת יותר מורכב. גם די נ יסתי להתאבד אבל הם לא יודעים מזה לפעמים באלי פשוט לצרוח לשחרר את כול הכאב את כול מה שהיה פשוט לשכוח מהכול ...

כשההורים לא מבינים

היי לך,
זה בטח נורא מתסכל כשההורים לא מבינים...
אבל האם את מצליחה להיעזר בטיפול שלך? האם הפגישות עם הפסיכולוגית עוזרות לך? האם את מדברת בטיפול על הפגיעה המינית שחווית?
יכול להיות שכדאי לשתף את ההורים ולהסביר להם עד כמה המצוקה גדולה. חשוב בעיני שהם ידעו שניסית להתאבד...
רותם

למעלה